• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Kızlar Merhaba araniza daha doğrusu bu topiğe yeni katılıyorum 5 buçuk yaşında bir kızım var şimdi 2.bebek düşünüyorum ama tabiki sağlık başta olmak üzere erkek çocuk çok istiyorum ...bende geçmişe dönüp yazılanlara bakıyorum ama kafam çok karışıyor bu ay yani 4 gün sonra regl başlıyor sonrasında agustos içinde planlıyorum ovulasyon testi ile çatlama gününü tespit etmek mi gerekiyor adetin bitiminin kaçıncı günü olmalı benim gb erkek isteyip yapan arkadaşlar varmı tutan yani bana yardımcı olabilir misiniz

hoşgeldin :)

inşallah rabbim bizlere de nasip eder erkek evlat.

ovülasyon testiyle başlayabilirsin ,
ben çift çizgi günü (pik yapmıştı , yani t çizgisi c den daha koyuydu) ve t biraz silikleşince ilişkiye girdim 2 gece peşpeşe
daha sonra da t çok az belirgin olduğu gün gün yani 1 gece sonra. 2.ilişki yumurtam çatladıktan sonra oldu çünkü çok hissettim kasıklarımda ağrı.
ilk ilişkim yumurtamın çatlamasından 12 saat önce 2.ilişkim 10 saat sonra 3.ilişkim 50 saat sonra oldu

rabbimden hayırlısı

beklemedeyim şuan.

ben çift çizgi günü (pik yapmıştı , yani t çizgisi c den daha koyuydu) ve t biraz silikleşince ilişkiye girdim 2 gece peşpeşe
daha sonra da t çok az belirgin olduğu gün gün yani 1 gece sonra. 2.ilişki yumurtam çatladıktan sonra oldu çünkü çok hissettim kasıklarımda ağrı.
ilk ilişkim yumurtamın çatlamasından 12 saat önce 2.ilişkim 10 saat sonra 3.ilişkim 50 saat sonra oldu

rabbimden hayırlısı

beklemedeyim şuan.
Hamılelık belırtılerı varmı canım kan testı falan yaptıracakmısın

Hamılelık belırtılerı varmı canım kan testı falan yaptıracakmısın

var canım.en belirgini de çok hissediyorum kızımda da yanı duygulara kapılmıştım.bu ay hamileyim diyordum 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim :)

fiziksel belirtilere gelince sağ gögsümde mor damarlar çıktı ve şiş , sol da pek birşey yok.
kasıklarım sancılı , akıntım fazla. regl olacakmışım gibi kasık ve bel sızlamalarım var.

herşey psikolojikte olabilir ama hissiyatım yanıltmaz beni genelde.
bugün ilk ilişki günümün 9.günü

yarın 10.gün bitiyor, yarın akşam yaptırsam mı yoksa 26 Temmuzu mu beklesem bilemedim inan.

sence ?

var canım.en belirgini de çok hissediyorum kızımda da yanı duygulara kapılmıştım.bu ay hamileyim diyordum 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim :)

fiziksel belirtilere gelince sağ gögsümde mor damarlar çıktı ve şiş , sol da pek birşey yok.
kasıklarım sancılı , akıntım fazla. regl olacakmışım gibi kasık ve bel sızlamalarım var.

yarın 10.gün bitiyor, yarın akşam yaptırsam mı yoksa 26 Temmuzu mu beklesem bilemedim inan.

sence ?
Adet tarıhın 26 temmuzmu canım bel ve sırt agrın cokmu Mıde kazınmadı iştah acılması falan oluyormu

sence ?
Benımde 23 temmuz adet gunum sanırım eylulde kusmetse bende dwneme yapacagım

evet canım beklenen 26 temmuz

sat 29 temmuz

2 gündür sabahları midem kazınıyor aç uyanıyorum ki normalde yemekle pek aram yoktur.

bu da belirti mi acaba ? hiç aklıma gelmemişti

rabbimden hayırlısı

beklemedeyim şuan.
Teşekkürler canım hoşbuldum evet o testi almayi düşünüyorum 24 temmuz regl günüm daha sonra okuduklarımdan yola çıkarak bnde öyle planlıyorum inş sizinde olur merakla bekliyorum ve takip edeceğim inş sonucu mutlaka paylaşırsan seviniriz

Bende psıkolojık olarak hamıle oldugumu sanmaktan hep korkuyorum.oyuzden her deneme oldugunda kendını hamıle sanıyorum test sonuclarını görene kadar kadınlara rahat yok sanırım :KK69::KK69::KK34::confused:

aynen bende öyleyim aslında . ama bu ay farklı hissediyorum.
test yaptırmaya da korkuyorum yine hüsran olacak diye.

Teşekkürler canım hoşbuldum evet o testi almayi düşünüyorum 24 temmuz regl günüm daha sonra okuduklarımdan yola çıkarak bnde öyle planlıyorum inş sizinde olur merakla bekliyorum ve takip edeceğim inş sonucu mutlaka paylaşırsan seviniriz

hepimiz için hayırlısı olsun.

Mutlaka paylaşacağım :)

merhabalar, ben de erkek bebek bebeğe saplantı yapmış durumdayım. günlerdir araştırıyorum. 2016 kasım ayında deneyeceğim. o güne kadar araştırmadayım. sizleri takip ediyorum. şuan 10 aylık bir kızım var. o büyüsün diye bekliyorum. bu arada kırmızı lahana erken dönem hamilelikte cinsiyeti öğrenmek için kullanılıyor. ingilizce youtube da bir sürü videosu var nasıl yapıldığına dair red cabbage gender test yazın çıkar. sonuçlar hep doğru çıkıyor.

Back