- 12 Eylül 2014
- 287
- 168
- 43
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #63.921
Sağol canım Allah razı olsun inşallah hayırlı haberler veririm
hayırlı doğumlar canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım Allah razı olsun inşallah hayırlı haberler veririm
Kızlar Merhaba araniza daha doğrusu bu topiğe yeni katılıyorum 5 buçuk yaşında bir kızım var şimdi 2.bebek düşünüyorum ama tabiki sağlık başta olmak üzere erkek çocuk çok istiyorum ...bende geçmişe dönüp yazılanlara bakıyorum ama kafam çok karışıyor bu ay yani 4 gün sonra regl başlıyor sonrasında agustos içinde planlıyorum ovulasyon testi ile çatlama gününü tespit etmek mi gerekiyor adetin bitiminin kaçıncı günü olmalı benim gb erkek isteyip yapan arkadaşlar varmı tutan yani bana yardımcı olabilir misiniz
Hamılelık belırtılerı varmı canım kan testı falan yaptıracakmısınhoşgeldin :)
inşallah rabbim bizlere de nasip eder erkek evlat.
ovülasyon testiyle başlayabilirsin ,
ben çift çizgi günü (pik yapmıştı , yani t çizgisi c den daha koyuydu) ve t biraz silikleşince ilişkiye girdim 2 gece peşpeşe
daha sonra da t çok az belirgin olduğu gün gün yani 1 gece sonra. 2.ilişki yumurtam çatladıktan sonra oldu çünkü çok hissettim kasıklarımda ağrı.
ilk ilişkim yumurtamın çatlamasından 12 saat önce 2.ilişkim 10 saat sonra 3.ilişkim 50 saat sonra oldu
rabbimden hayırlısı
beklemedeyim şuan.
Hamılelık belırtılerı varmı canım kan testı falan yaptıracakmısın
Adet tarıhın 26 temmuzmu canım bel ve sırt agrın cokmu Mıde kazınmadı iştah acılması falan oluyormuvar canım.en belirgini de çok hissediyorum kızımda da yanı duygulara kapılmıştım.bu ay hamileyim diyordum 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim :)
fiziksel belirtilere gelince sağ gögsümde mor damarlar çıktı ve şiş , sol da pek birşey yok.
kasıklarım sancılı , akıntım fazla. regl olacakmışım gibi kasık ve bel sızlamalarım var.
herşey psikolojikte olabilir ama hissiyatım yanıltmaz beni genelde.
bugün ilk ilişki günümün 9.günü
yarın 10.gün bitiyor, yarın akşam yaptırsam mı yoksa 26 Temmuzu mu beklesem bilemedim inan.
sence ?
Benımde 23 temmuz adet gunum sanırım eylulde kusmetse bende dwneme yapacagımvar canım.en belirgini de çok hissediyorum kızımda da yanı duygulara kapılmıştım.bu ay hamileyim diyordum 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim :)
fiziksel belirtilere gelince sağ gögsümde mor damarlar çıktı ve şiş , sol da pek birşey yok.
kasıklarım sancılı , akıntım fazla. regl olacakmışım gibi kasık ve bel sızlamalarım var.
herşey psikolojikte olabilir ama hissiyatım yanıltmaz beni genelde.
bugün ilk ilişki günümün 9.günü
yarın 10.gün bitiyor, yarın akşam yaptırsam mı yoksa 26 Temmuzu mu beklesem bilemedim inan.
sence ?
Benımde 23 temmuz adet gunum sanırım eylulde kusmetse bende dwneme yapacagım
Eşim erzıncanda canım agustosda gelecek kısmetse ama yumoş gunlerım geçmiş oluyor o geldıgınde oyuzden eylulu bekleyecegımneden eylül , çine göremi ?
Insallah eylulde yanımda olur yumurtlama dönemlerımde ozaman daha ıyı olur enazından yumoş gunlerımı boş gecırmemiş olurumneden eylül , çine göremi ?
Evet canım sık acıkma mıde kazınması bunlarda belırtıevet canım beklenen 26 temmuz
sat 29 temmuz
2 gündür sabahları midem kazınıyor aç uyanıyorum ki normalde yemekle pek aram yoktur.
bu da belirti mi acaba ? hiç aklıma gelmemişti
Insallah eylulde yanımda olur yumurtlama dönemlerımde ozaman daha ıyı olur enazından yumoş gunlerımı boş gecırmemiş olurum
Evet canım sık acıkma mıde kazınması bunlarda belırtı
Bende psıkolojık olarak hamıle oldugumu sanmaktan hep korkuyorum.oyuzden her deneme oldugunda kendını hamıle sanıyorum test sonuclarını görene kadar kadınlara rahat yok sanırımbak daha çok umutlandım şimdi :)
Canım seninde gönlüne göre olsun inşallah sağlıkla hayırlı Bir erkek evladın olur inşallahbak daha çok umutlandım şimdi :)
Teşekkürler canım hoşbuldum evet o testi almayi düşünüyorum 24 temmuz regl günüm daha sonra okuduklarımdan yola çıkarak bnde öyle planlıyorum inş sizinde olur merakla bekliyorum ve takip edeceğim inş sonucu mutlaka paylaşırsan sevinirizhoşgeldin :)
inşallah rabbim bizlere de nasip eder erkek evlat.
ovülasyon testiyle başlayabilirsin ,
ben çift çizgi günü (pik yapmıştı , yani t çizgisi c den daha koyuydu) ve t biraz silikleşince ilişkiye girdim 2 gece peşpeşe
daha sonra da t çok az belirgin olduğu gün gün yani 1 gece sonra. 2.ilişki yumurtam çatladıktan sonra oldu çünkü çok hissettim kasıklarımda ağrı.
ilk ilişkim yumurtamın çatlamasından 12 saat önce 2.ilişkim 10 saat sonra 3.ilişkim 50 saat sonra oldu
rabbimden hayırlısı
beklemedeyim şuan.
Bende psıkolojık olarak hamıle oldugumu sanmaktan hep korkuyorum.oyuzden her deneme oldugunda kendını hamıle sanıyorum test sonuclarını görene kadar kadınlara rahat yok sanırım
Canım seninde gönlüne göre olsun inşallah sağlıkla hayırlı Bir erkek evladın olur inşallah
Teşekkürler canım hoşbuldum evet o testi almayi düşünüyorum 24 temmuz regl günüm daha sonra okuduklarımdan yola çıkarak bnde öyle planlıyorum inş sizinde olur merakla bekliyorum ve takip edeceğim inş sonucu mutlaka paylaşırsan seviniriz