Süper Anneler - 2011

canim hayirlisyla olsun erkek bebek istiyosun galiba ne zamandir deniyosun bide fitilden bahsetmissin benim komsumda surekli mantar olayi var ve fitil kullandi oglu oldu diger oglunda da fitil kullanmisti bu kadar tesaduf olmaz herhalde bide bu ay deneme oldumu

Sagol canim. Ben adetim bitti yumurtlamaya 1 gun kalana kadar denedim
12.gun yumurtladim
zonox bence sen adetin biter bitmez hamile kaldin canim kiz bebek icin gun asiri iliski oldu yalniz ben korundum 5, ve 7, gun korunmadik kizima oyle hamile kaldim

Hangı fıtılı kullanmıstı arkadasınız canım

canim ismini hic sormadim bide onda surekli var fitil harici karbonat istedi benden ne yaoacan dedim mantar var karbonat iyi geliyor fitilde kullaniyorum ama yine ayni dedi ve 2 ay hamile kaldi kazayla oldu dedi ve oglu oldu burdakileri okuyinca aklima geldi yazayim dedim

canim inan sormadim markasini falan bide bigun bana geldi karbonat istedi ne yapacan dedim bende mantar var korbonat iyi geliyor dedi bende dr git dedim zaten fitil kullaniyorum dedi 2 ay duydum hamile kazayla olmus oglu oldu burda okuyunca aklima geldi yazayim dedim

Sagol canim.. sen de yoksun epeydir. Ya da ben mi goremedim. Neden hamile kalamiyorsun?
zonox canim sen kiz istiyordun hangi gunler iliski oldu bide yumurtlamaya yakinmiydi bende kiz bebek istiyorum hayirlisyla yalniz korkuyorum tekrar kizim olamzsa diye rabbim bilir gerci ama ben elimden geleni yapmak istiyorum

zonox bence sen adetin biter bitmez hamile kaldin canim kiz bebek icin gun asiri iliski oldu yalniz ben korundum 5, ve 7, gun korunmadik kizima oyle hamile kaldim

Canim benim adetim 29 gunde 1 oluyor. Adetim 5 gun surdu. 5. 7. 11. Gunler oldu. Normalde 14 ya da 15. Gun yumurtlamam gerekirken 12. Gun yumurtladim. Zaten anlayinca biraktim. Hesabima gore 13.gun deneyecektim 15.gun aksam yumurtlardim hep normalde ama olmadi iste.

kismet canim canim hayilisiyla gelsin bebisin insallah bende boyle yanlislik olur yumurtlama zamanina gelir diye korkuyorum ama eski taktikleri deniyecem bakalim benim 6,gebeligim olacak 2 sag 2 dusuk bide 34 haftalik olen bebegim derken bu 6,gebelik olacak ayrica 3, sezeryan olacak hakkimda hayirlisi insallah

başın sağolsun nasıl öldü bebeğin yani 34 haftalık doğup ölmesi çok üzücü.. umarım sen de benim gibi olmazsın. hoş oğlum olacağı için büyük oğlum çok mutlu. 4 yaşında ve erkek kardeş istiyordu. bu nedenle ben de çok mutluyum. kız olsaydı 3. yine yapacaktım sırf oğlum için :) isabet oldu anlayacağın

canim kizim 34 haftalik dogdu ama cok saglikliydi. dr u kuvezde 5 yada 6 gun yatar dedi gayet saglikli dedi 4,gun dr kalbi durdu dedi dunya basima yikildi sandim agrilarimama kizimami yanayim evde bebek bekleyen abilerinemi yanayim beynimi hissedemedim bi sure eve eli bos dönmek cok kotu rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin insallah yeni yeni toparlanmaya calisiyorum bebegim oleli 27 gun oldu ama diğer evlatlarim icin sabrediyorum ayrica sunuda bilmeni isterim cocuklarin duasi kabul oluyor benim 2 oglumda kiz kardesimiz olsun dedi ve kizim oldu arada ufak oglum hala soruyor bebegi o yuzden fazla ara vermek istemiyorum bide dr 3 ay sonra yapabilirsin dedi kismet artik ama kizim olamsini cok istiyorum kiyafetleri herseyiyle kaldigim yerden devam edicem Allahin izniyle insallah

Hanzade sende gebelik varmi ugrasiyodun en son takViyeyle testlerle sonuc alabildinmi? benim esim hic periz yapmiyor birakti tamamen zaten cokta yapmadi dinlemedi

amin canım hepimizin inşallah...

Kız annesi olarak söyleyebileceklerim şunlar.

Eti hiç yemezdim , sevmiyorum çünkü.Soda türk kahvesi bunlar yoktu hayatımda.
Tedavi olduğum için kilo almıştım.
sık ilişkimiz vardı , istemeye başladıktan sonra 26.ayımda hamile kaldım.
reglim biter bitmez başlıyorduk ilişkiye...
eşimde bende sıcak duşu severiz.

bunlar kız bebek için önerilen şeyler genelde.

ilgisi vardır muhakkak.

bide ben çok kız istiyordum , inşallah ilk çocuğum kız olur diyordum.

Şimdide erkek bebek diliyorum rabbimdem hayırlısıyla sağlıklı bir evlat.

rabbim hepimizin göbişini doldursun inşallah.

Kac

Merhaba, kac.cocugunuz var? Ben yontemlere inanmiyorum. Tamamen erkekteki erkek ya da kiz spermlerinin orani ile ilgili bence. denedim gordum :)
Kesinlikle size katılıyorum. Bende erkek için diyeti uyguladım, ovulasyon testinde çift çizgi gecesi ve ertesi gece ilşki yaşadım ama kızım oluyor. Benim ilk bebek olduğu için hiç sorun değil ne olacağı. Ama biz tek bebek dusunuyoruz ve istedim ki esimin kalbinden geçen olsun nasip değilmiş. Gerçi eşimde çok alıştı kızımız olacağı için mutlu yani bize göre sıkıntı yok ama buradaki yönetimlere çok kaptırip bir cinsiyete odaklanan anneler olursa dıye yazıyorum

Hayırlı olsun bebegınız senın takvımler ne gösterıyordu canım

Gurbetim nasılsın canım
slm cnm nasil olayim kesemizi gördük cok sükür bitmek bilmeyen kahverengi akinti 30 gundur progestan ve folik asid aliyorum bide nurtopu gibi miyomumuz var herhafta drdaydim ultrasona giriyorum iki farkli drda takip altindayim iste böle canim

Ben se
nin hamile olduğunu bilmiyordum çok sevindim sağlıkla doğsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…