- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.641
Canım benım cok sevındım coookkk hayırlı olsun ınsallah rabbım tamamına erdırsınDortim insAllah hamileyim süpriz yumurta henuz esim bile bilmio
Bızım kızlar nerelerde kımselerden ses seda yok orkudem napıyor hamıle olan erkek bebegı olan varmı bızım eskılerdenDortim insAllah hamileyim süpriz yumurta henuz esim bile bilmio
sagol cnm 3 evladim var iki erkek bir kiz 2011 den bu yana 3 düsügüm oldu bir kimyasalHoşgeldin canım... Gerci mekan senin, bir bebiş müjdesiyle geldin . Topiğine. Hayırlı uğurlu olsun Bebişin, sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin ... Konu sahibiyle yazışmak hoş duygu... Süper anneler 2011 den sonra ki ilk gebeliğinmi, kaç çocuğun var canım,,, birde merak ediyorum. Apranax ın bebeği oldumu. 2013 ün son aylarında yazışıyorduk sonra yok oldu. Merak ettim... Senin haberin varMı....
Canım benım cok sevındım coookkk hayırlı olsun ınsallah rabbım tamamına erdırsın
cnm bnm sagolasin insAllah bu sefer olur kizim duyunca agladi Rabbim onun yuzune baksinBızım kızlar nerelerde kımselerden ses seda yok orkudem napıyor hamıle olan erkek bebegı olan varmı bızım eskılerden
Sağlıkla doğar İnşallah. Tanışmıyoruz ama zamanında topiği baştan sona okuduğum için tanıyorum. Allah gönlüne göre versin.cnm bnm sagolasin insAllah bu sefer olur kizim duyunca agladi Rabbim onun yuzune baksin
valla kizlar ayni duruo orkidem henuz yapmior bebek herkes iyi faceden yazisiyoruz süper anneler de
Amin canım benım ınsallah bu defa hersey yolunda gıdecek gurbetım.cnm bnm sagolasin insAllah bu sefer olur kizim duyunca agladi Rabbim onun yuzune baksin
valla kizlar ayni duruo orkidem henuz yapmior bebek herkes iyi faceden yazisiyoruz süper anneler de
Cok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsunarkadaslar biraz once doktordan geldim(bir doktor ikiz baska doktor tek demisti)bos gebelikmis 7+3haftalik en kisa zamanda kurtaj olucam rabbim isteyenlere nasip etsin
Allah gonlune gore versin canim sağlıklı hayirli evlat olsun insallah fitil kullananlarin genelde oglu oluyor diye biliyorum hakkinda hayirlisi olsun2 tane kızım var canım ilk deneme burada okadar çok şey okudumki ama hiçbirşey denemedim açıkçası fırsat olmadı sadece fitil kullanmıştım hemen olmaz diye düşündük cumartesi hafif bi leke geldi devamı yok bende kan verelim dedim sonuç 83.62 bakalım hayırlısı haftaya tekrar kan tahlil yaptıracağız rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah
cok geçmiş olsun canim hakkinda hayirlisi olsun uzulme sakin rabbim yine verir insallahCok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun
canim hayırlı olsun gebeligin rabbim tamamina erdirsin kucagina almayi nasip etsin insallah kacinci bebisinRabbim izin verirse evet hamileyim canim
cok sagol canim Allah razi olsun rabbim evlatlarimiza uzun saglikli omurler nasip etsin insallahallah sabir versin insallah tekrar prensesine kavusursun bunu gonulden isterim cnm benim iki kizim var ikiside sik iliski
amin insAllah guzelimBeyazOrkidem Rabbim kizinin yuzunu guler insallah saglikla la kucagina almak nasip olur....Allah bagislasin evlatlarini darisi basimiza
cok sagolun insAllah herkesle beraberSağlıkla doğar İnşallah. Tanışmıyoruz ama zamanında topiği baştan sona okuduğum için tanıyorum. Allah gönlüne göre versin.
ya aslinda Allahin dilemesi ile ilgili cogu tam yumurta catlarken yapti kizlari olduBeyazOrkidem sana biraz soru sormak istiyorum eskilerden deneme yapan cokn oldu adette n sonrami Erker olasiligi fazla yoksa yumurtlama zamanimi? Bunun hakkindaki dusuncelerini merak ettim
cnm gecmis olsun rabbim yeniden nasip etsinarkadaslar biraz once doktordan geldim(bir doktor ikiz baska doktor tek demisti)bos gebelikmis 7+3haftalik en kisa zamanda kurtaj olucam rabbim isteyenlere nasip etsin
amin guzelim yaa her gun test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum inan duruyomu yasiyomu demekten alikoyamiyorum kendimiAmin canım benım ınsallah bu defa hersey yolunda gıdecek gurbetım.
canim benim iki oglum bir kizim var buda bana Rabbimin Lutfu kizim cok istiyordu nasip oldu insAllah gebelik devm edercanim hayırlı olsun gebeligin rabbim tamamina erdirsin kucagina almayi nasip etsin insallah kacinci bebisin
Kontrolun ne zamandı canımamin insAllah guzelim
cok sagolun insAllah herkesle beraber
ya aslinda Allahin dilemesi ile ilgili cogu tam yumurta catlarken yapti kizlari oldu
cnm gecmis olsun rabbim yeniden nasip etsin
amin guzelim yaa her gun test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum inan duruyomu yasiyomu demekten alikoyamiyorum kendimi
bel agrim var bide cok su ictigimdenmi yoksa bebektenmi cok sik idrara cikiyorum
insallah canim kizini planlimi yaptin acaba bu gebeliginde de hayirlisiyla al kucagina insallahcanim benim iki oglum bir kizim var buda bana Rabbimin Lutfu kizim cok istiyordu nasip oldu insAllah gebelik devm eder
kiz erkek fark etmez dio fakat insAllah saglikli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?