• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Allah razi olsun canım benim Rabbim tez zamanda gönlünde kini nasip eder insallah .bakalim bi kac gune belli olur pek sanmiyorum ama bekleyip gorucez.bu mübarek günlerin kıymetini bilelim bol bol dua edelim Rabbim bu mübarek günlerde hepimizin gonlundekini nasip etsin
Aminnnnnnnn..... Canımsın..... Bol bol dua edelim birbirimize ve teslimiyet canım benim.

Selam kızlar adete neler yapıyorsunuz oruçtanmi ortalık sesiz.,,, bu ayda hamilelik yok sanırım, kahve rengi akintim geldi adete 2 günüm var ama kesildi sonra ya hamilelik belirtisi yda adet belirtisi ...Hamilelikte önce böyle akıntısı olan varmı? ??
canım benimde aynı oldu adet günü kanda sonuç 83 idi dün 766 hayırlısı rabbim inşallah gönlüne göre verir

Kızlar slm benim 3numara parkta düştü kafasını vurdu 3dikis atıldı tam kasinin ortası iz kalmaması için ne yapabilirim bildiğiniz bir krem ilaç varmı bir ay oldu çok üzüldüm ağladım şimdi artık nasıl iz kalmaz derdindeyim özellikle yurt dışında ki arkadaşlara soruyorum bildiğiniz iyi bir krem varsa lütfen yardım
Geçmiş olsun. Dr.um sezaryen dikiş izleri için contractubex adli kremi önerdi. Bu adreste başka krem önerileri de var. http://www.pufnoktalari.net/contractubex-nasil-kullanilir/

Selam kızlar adete neler yapıyorsunuz oruçtanmi ortalık sesiz.,,, bu ayda hamilelik yok sanırım, kahve rengi akintim geldi adete 2 günüm var ama kesildi sonra ya hamilelik belirtisi yda adet belirtisi ...Hamilelikte önce böyle akıntısı olan varmı? ??
Implasyon olabilir benim öle oldu cnm dikkat et

Benim akıntım olmuştu biraz hamilelik öncesi. İnşallah gönlündeki olur

Kızlar slm benim 3numara parkta düştü kafasını vurdu 3dikis atıldı tam kasinin ortası iz kalmaması için ne yapabilirim bildiğiniz bir krem ilaç varmı bir ay oldu çok üzüldüm ağladım şimdi artık nasıl iz kalmaz derdindeyim özellikle yurt dışında ki arkadaşlara soruyorum bildiğiniz iyi bir krem varsa lütfen yardım
contractubex jel kız kardeşim sezeryan dikiş izi için bunu kullanıyor doktoru iz kalmaz geçirir demiş.ben oğlana yaralarında madecassol sürüyorum ama o yara merhemi geçiriyo pek iz kalmıyor

Canım sen doğum yaptın m? Kimse gelmiyor artık kimler neler yaptı haberimiz yok
Hamdolsun sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde iki hafta önce doğum yaptım. Yeni yeni toparlanmaya basladik bebeğimle, ben başka bir operasyon daha geçirdim, bebeğimde biraz sarılık olmuştu. Çok şükür halimize. Sana da az kaldı, Rabbim hayırlısı ile kurtarsın. Dileyen, isteyen,emek verenin kucağını boş koymasın insaAllah.

Hamdolsun sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde iki hafta önce doğum yaptım. Yeni yeni toparlanmaya basladik bebeğimle, ben başka bir operasyon daha geçirdim, bebeğimde biraz sarılık olmuştu. Çok şükür halimize. Sana da az kaldı, Rabbim hayırlısı ile kurtarsın. Dileyen, isteyen,emek verenin kucağını boş koymasın insaAllah.
Hayırlı olsun canım senın erkekmıydı canım

Hayırlı bir evlat olsun canım. Bizimde çok az kaldı bayram haftası işte doktorum tam gün vermedi bebeğin hareketlerine göre bakıcam dedi. Bizde kızlarım da.sabırsızlıkla bekliyoruz. Rabbim herkese nasip etsin gönlündekini inşallah. Kimseyi mahrum bırakmasın. Siz.Şimdi birbirinize alışma aşamasındasınız sağlıklı bir.ömrü olsun inşallah

selam kizlar bu grubun facebook sayfasina nasil ulasabilirim yaziuorum ama cikmiuor eskiden muhabbetler cok guzelmis simdi herkes face de sanirim ben nasil katilabilirm yardimci olursaniz sevinirim:KK16:

Günaydın kızlar şuanda bir çoğunuz uyuyor burada sabahın 4 u testimi yaptım ve ilk haberi sizle paylaşmak istedim esim dek bile önce:) test hafif çıktı galiba hamileyim rabbim tez zamanda gonlunuzdekini nasip etsin oruçlu ve hamile hep duamda olacaksiniz
Hayırlı olsun cnm, gönlündeki olur İnşAllah...

Günaydın kızlar şuanda bir çoğunuz uyuyor burada sabahın 4 u testimi yaptım ve ilk haberi sizle paylaşmak istedim esim dek bile önce:) test hafif çıktı galiba hamileyim rabbim tez zamanda gonlunuzdekini nasip etsin oruçlu ve hamile hep duamda olacaksiniz
Ayyy cok sevındım canım gözunaydın ılk denemedemı kaldın peki

Yöntem falan dwnedınızmı canım

Back