Süper Anneler - 2011

beta hcg >1366.00 adetimi 10gun gecmisti sanirim duzensizlik var bende bu ara anlamadim yine gec olcam dedim ki gebeymisim bir doktor ikiz kalp atisi gordu baska hastaneye spirali cektirmek icin gittik tek kese icinde bebek bile yok bos olabilir ama erken dedi dun ayrintilidada bos cikti

Kızlar slm benim 3numara parkta düştü kafasını vurdu 3dikis atıldı tam kasinin ortası iz kalmaması için ne yapabilirim bildiğiniz bir krem ilaç varmı bir ay oldu çok üzüldüm ağladım şimdi artık nasıl iz kalmaz derdindeyim özellikle yurt dışında ki arkadaşlara soruyorum bildiğiniz iyi bir krem varsa lütfen yardım

Canim cilt doktoruna danissan daha iyi olur

sagol cnm allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin 4numara mi olcak hayranim size ben iki cocukla zorlaniyorum ...
Cnm hic birsey bizim elimizde degil Rabbim istedi oldu
Sükür Rabbime uygun gördü en kücügüm 9 yasinda
Bebek icin yeni bastan sil bastan daha iki hafta oldu bebek yatagini arabasini herseyi dahitmistim

Cnm gecmis olsun neresinde yara tam benim kizim kasini yardi ve iz kaldi ben birsey yapamadim malesef
Druna sor kremi

Canim benim bulunduğum yerdecilt doktoru yok eczacı bir ilaç önerdi onu kullanıyorum moralim sıfır ne oğlan ne kız evlat can canından bir parça gerisi yalan
Canım benim çok geçmiş olsun... çok şükür rabbime daha kötüsü olabilirdi ... Sende canım yurt dışındamı yaşıyorsun, Allâha emanet olun. .. Çocuklarım düşünce ben bepanten sürerdim... Cilt tipine göre iz kalma olayı değişiyor... Örneğin benim ortancam uçlu kalemle yüzü çizilmişti yıllardır izi kalmıştır. Diğerlerinin ciltleri onun kadar hassas değil.

Cok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin

Selam kızlar adete neler yapıyorsunuz oruçtanmi ortalık sesiz.,,, bu ayda hamilelik yok sanırım, kahve rengi akintim geldi adete 2 günüm var ama kesildi sonra ya hamilelik belirtisi yda adet belirtisi ...Hamilelikte önce böyle akıntısı olan varmı? ??

Canım o kahverengi akıntı ya döllenen yumun rahme yerleşme belirtisidir yada adet başlangıcıdır.... İnşanlah oğluşun göbüşündedir.... Rabbim sağlıklı sihatli evlatlar versin....

Canım o kahverengi akıntı ya döllenen yumun rahme yerleşme belirtisidir yada adet başlangıcıdır.... İnşanlah oğluşun göbüşündedir.... Rabbim sağlıklı sihatli evlatlar versin....
Allah razi olsun canım benim Rabbim tez zamanda gönlünde kini nasip eder insallah .bakalim bi kac gune belli olur pek sanmiyorum ama bekleyip gorucez.bu mübarek günlerin kıymetini bilelim bol bol dua edelim Rabbim bu mübarek günlerde hepimizin gonlundekini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…