- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.661
Canim 6 temmuzda ilk randevuKontrolun ne zamandı canım
Canim kizim ilk göz agrim planli degil rast gele :)insallah canim kizini planlimi yaptin acaba bu gebeliginde de hayirlisiyla al kucagina insallah
Dortim insAllah hamileyim süpriz yumurta henuz esim bile bilmio
sağolasın canım rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder inşallahAllah gonlune gore versin canim sağlıklı hayirli evlat olsun insallah fitil kullananlarin genelde oglu oluyor diye biliyorum hakkinda hayirlisi olsun
Guzelim olmuo o sekilde sizi oluo sadeceallah hepinizden ragzi olsun ilk defa kurtaj olucem agri felan olurmu genel anestezi...
allah hepinizden ragzi olsun ilk defa kurtaj olucem agri felan olurmu genel anestezi...
sagol cnm allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin 4numara mi olcak hayranim size ben iki cocukla zorlaniyorum ...Guzelim olmuo o sekilde sizi oluo sadece
Canim cilt doktoruna danissan daha iyi olurKızlar slm benim 3numara parkta düştü kafasını vurdu 3dikis atıldı tam kasinin ortası iz kalmaması için ne yapabilirim bildiğiniz bir krem ilaç varmı bir ay oldu çok üzüldüm ağladım şimdi artık nasıl iz kalmaz derdindeyim özellikle yurt dışında ki arkadaşlara soruyorum bildiğiniz iyi bir krem varsa lütfen yardım
Cnm hic birsey bizim elimizde degil Rabbim istedi oldusagol cnm allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin 4numara mi olcak hayranim size ben iki cocukla zorlaniyorum ...
Cnm gecmis olsun neresinde yara tam benim kizim kasini yardi ve iz kaldi ben birsey yapamadim malesefKızlar slm benim 3numara parkta düştü kafasını vurdu 3dikis atıldı tam kasinin ortası iz kalmaması için ne yapabilirim bildiğiniz bir krem ilaç varmı bir ay oldu çok üzüldüm ağladım şimdi artık nasıl iz kalmaz derdindeyim özellikle yurt dışında ki arkadaşlara soruyorum bildiğiniz iyi bir krem varsa lütfen yardım
Canim benim bulunduğum yerdecilt doktoru yok eczacı bir ilaç önerdi onu kullanıyorum moralim sıfır ne oğlan ne kız evlat can canından bir parça gerisi yalanCnm gecmis olsun neresinde yara tam benim kizim kasini yardi ve iz kaldi ben birsey yapamadim malesef
Druna sor kremi
Canım benim çok geçmiş olsun... çok şükür rabbime daha kötüsü olabilirdi ... Sende canım yurt dışındamı yaşıyorsun, Allâha emanet olun. .. Çocuklarım düşünce ben bepanten sürerdim... Cilt tipine göre iz kalma olayı değişiyor... Örneğin benim ortancam uçlu kalemle yüzü çizilmişti yıllardır izi kalmıştır. Diğerlerinin ciltleri onun kadar hassas değil.Canim benim bulunduğum yerdecilt doktoru yok eczacı bir ilaç önerdi onu kullanıyorum moralim sıfır ne oğlan ne kız evlat can canından bir parça gerisi yalan
Cok geçmiş olsun canım Allah şifalar versinKızlar slm benim 3numara parkta düştü kafasını vurdu 3dikis atıldı tam kasinin ortası iz kalmaması için ne yapabilirim bildiğiniz bir krem ilaç varmı bir ay oldu çok üzüldüm ağladım şimdi artık nasıl iz kalmaz derdindeyim özellikle yurt dışında ki arkadaşlara soruyorum bildiğiniz iyi bir krem varsa lütfen yardım
Canım o kahverengi akıntı ya döllenen yumun rahme yerleşme belirtisidir yada adet başlangıcıdır.... İnşanlah oğluşun göbüşündedir.... Rabbim sağlıklı sihatli evlatlar versin....Selam kızlar adete neler yapıyorsunuz oruçtanmi ortalık sesiz.,,, bu ayda hamilelik yok sanırım, kahve rengi akintim geldi adete 2 günüm var ama kesildi sonra ya hamilelik belirtisi yda adet belirtisi ...Hamilelikte önce böyle akıntısı olan varmı? ??
Allah razi olsun canım benim Rabbim tez zamanda gönlünde kini nasip eder insallah .bakalim bi kac gune belli olur pek sanmiyorum ama bekleyip gorucez.bu mübarek günlerin kıymetini bilelim bol bol dua edelim Rabbim bu mübarek günlerde hepimizin gonlundekini nasip etsinCanım o kahverengi akıntı ya döllenen yumun rahme yerleşme belirtisidir yada adet başlangıcıdır.... İnşanlah oğluşun göbüşündedir.... Rabbim sağlıklı sihatli evlatlar versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?