• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Kızlar, hamile olan ve olmaya çalışan herkese Allah kolaylık versin. Umarım herkes istediğine kavuşur. Bizim doktor yüzde 90 kız dedi. Yani kesinleşti. Üçüncüyü düşünmüyorum, kısmet böyleymiş.deneme yapanların hevesini kırmamak için fazla girmiyorum. Allah herkese gönlüne göre versin.
Hayırlı olsun canım sen ne yöntemker denemiştın peki neler yaptın bırde çin takvımınde kızmı erkekmı gosterıyordu

merhaba arkadaslar. ben 2 erkek annesiyim bir kizim olmasi icin elimden gelen herseyi yaptim ve bi kizim olacakti 34, haftada dogdu cok saglikliydi yalniz bebegimin kalbi durdu ve bebgimi kaybettim cok agladim kabus gibi gunler gecirdim hala oyleyim ama dr 3 ay sonra yine hamile kalabilecegimi soyledi ben kizimi dularla yaptim eylul gibi yeniden gebelik dusunuyorum yalniz yine kizim olsun isyiyorum bebgimin butun herseyi kaldi besiginden tut kiyafetlerine herseyi hazirdi ve cok sevinrrek almistik herseyini rabbime hep dua ediyorum hayirlisiyla bi kizim daha olur ve kaldigim yerden devam edebilirim insallah
Merhaba Selverr.yaşadıklarına çok üzüldüm.Rabbim yardımcın olsun,acılarını dindirsin inşallah.benim de 2 kızım var. yumurtlama gününden 2 gün önce ve 2 gün sonrasına kadar sık birliktelik öneriyorlar.
adetlerin düzenliyse adet takvimi diye program var ona adet tarihlerini yazınca yumurtlama günlerini gösteriyor.ya da internette hesaplayıcılar var.ordan ovulasyon tarihini hesapla eğer düzenliyse adetin. adetten yumurtlama gününe kadar birliktelik dene.
Ama en doğrusunu Mevlam bilir. Allah ım yardımcın olsun canım.

cok saol canim denicem bakalim hepsini
Merhaba Selverr.yaşadıklarına çok üzüldüm.Rabbim yardımcın olsun,acılarını dindirsin inşallah.benim de 2 kızım var. yumurtlama gününden 2 gün önce ve 2 gün sonrasına kadar sık birliktelik öneriyorlar.
adetlerin düzenliyse adet takvimi diye program var ona adet tarihlerini yazınca yumurtlama günlerini gösteriyor.ya da internette hesaplayıcılar var.ordan ovulasyon tarihini hesapla eğer düzenliyse adetin. adetten yumurtlama gününe kadar birliktelik dene.
Ama en doğrusunu Mevlam bilir.

cok saol canim Allah razi olsun rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah deniyecem hepsini bakalim insallah kizi tutrucam Allahin izniyle

cok zor gercekten yolda yururken kimseyi gormesem dedigim oluyor konusamicakmisim gibi geliyor soru sorarlarsa Allahim cok zoruma gidiyor bazen ama yapacak bisey yok

cok zor gercekten yolda yururken kimseyi gormesem dedigim oluyor konusamicakmisim gibi geliyor soru sorarlarsa Allahim cok zoruma gidiyor bazen ama yapacak bisey yok
Canım çok geçmiş olsun çok zor bir durum. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Bende iki kızım vardı. Üçüncü bebeğimi 4 aylık kaybettim. Ellerimle gömdüm minik oğlumu. Çok zordu çok... Kendimi örgüye vermiştim. 10 tane bebek yeleği ördüm. Hayatımda örgü örmemişdim. Çok iyi terapi oldu. 6 ay korundum. Ve hemen hamile kaldım... Ve dünya güzelİ bir kızım daha oldu. Acılarımı unutturdu. İlaç gibi geldi yavrum. Çok da akıllıydı... Ve ben... Tekrar düşünüyorum. Ve denemelerdeyim minik kızım 5 yaşında... Rabbimden başta... sağlıklı sihatli hayırlı edepli minik tatlı yakışıklı bir erkek evlat nasip etmesini istiyorum... Aramıza hoşgeldin canım, sende üzüntülerini bertaraf edip, hadi hepbirlikde önümüze bakalım... Nedersin...

Canım çok geçmiş olsun çok zor bir durum. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Bende iki kızım vardı. Üçüncü bebeğimi 4 aylık kaybettim. Ellerimle gömdüm minik oğlumu. Çok zordu çok... Kendimi örgüye vermiştim. 10 tane bebek yeleği ördüm. Hayatımda örgü örmemişdim. Çok iyi terapi oldu. 6 ay korundum. Ve hemen hamile kaldım... Ve dünya güzelİ bir kızım daha oldu. Acılarımı unutturdu. İlaç gibi geldi yavrum. Çok da akıllıydı... Ve ben... Tekrar düşünüyorum. Ve denemelerdeyim minik kızım 5 yaşında... Rabbimden başta... sağlıklı sihatli hayırlı edepli minik tatlı yakışıklı bir erkek evlat nasip etmesini istiyorum... Aramıza hoşgeldin canım, sende üzüntülerini bertaraf edip, hadi hepbirlikde önümüze bakalım... Nedersin...
Rabbim tez zamanda yüzünü guldursun hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin insallah l...bu mübarek günlerin hurmetine hepimizin gönlünde kini nasip etsin ins

ayy canim rabbim gonlundekini nasip etsin insallah bende öyle denemeye calisiyorum temennilerin icin cok saol arkadasim bizi bizden baska kimse anlamiyor insallah 3 ay sonra denemelere basliyacam rabbim bana yine kiz evlat nasip eder insallah kizimin herseyi kaldi oyle topladilar daha bakamadim bile rabbim evlatlarimiza saglikli uzun omurler nasip etsin insallah

Rabbim tez zamanda yüzünü guldursun hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin insallah l...bu mübarek günlerin hurmetine hepimizin gönlünde kini nasip etsin ins
Aminnnnnnnn canımsınnn aminnnnnnnn... O güzel yüreğine sağlık.... Rabbim senide güldürsün gönlüne göre versin...bu Sahur vakti yapılan dualarımız kabul olur inşallah... Rabbimin rahmeti merhameti sonsuz bir derya...

Back