• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Hayatına yeni katılan minik yavruya hoş geldin diyelim... Rabbim tamamına erdirsin... Artık hamile bir kadınsın. Kendine dikkat et tatlım... Kaç çocuğun vardı....
2 tane kızım var canım ilk deneme burada okadar çok şey okudumki ama hiçbirşey denemedim açıkçası fırsat olmadı sadece fitil kullanmıştım hemen olmaz diye düşündük cumartesi hafif bi leke geldi devamı yok bende kan verelim dedim sonuç 83.62 bakalım hayırlısı haftaya tekrar kan tahlil yaptıracağız rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah

2 tane kızım var canım ilk deneme burada okadar çok şey okudumki ama hiçbirşey denemedim açıkçası fırsat olmadı sadece fitil kullanmıştım hemen olmaz diye düşündük cumartesi hafif bi leke geldi devamı yok bende kan verelim dedim sonuç 83.62 bakalım hayırlısı haftaya tekrar kan tahlil yaptıracağız rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah
Sen takvımlere goremı yapmıstın canım

Hayırlı olsun.Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah canım.şu mübarek günlerde bol bol dua edelim birbirimize.
Son adet tarihin ne acaba?

@gijnij nerelerdesin canım.doğum bayramdan sonraydı ama rahatsızdın biraz.yoksa bizleri bırakmazdın her sorumuza cevap verirdin :) inşallah iyisindir.arada bir haberini alalım.

@gijnij nerelerdesin canım.doğum bayramdan sonraydı ama rahatsızdın biraz.yoksa bizleri bırakmazdın her sorumuza cevap verirdin :) inşallah iyisindir.arada bir haberini alalım.
yok.Canım.doğum bayram haftası eskiye.göre.daha.rahatım Son ay nr ne kadar.rahat.olunacak olunacaksa.işte. Ben hergün bakıyorum okuyorum bana soru soranlara.mutlaka yazıyorum. Hatta.birkaç sayfa önce yazdım çoğu.kişiye belki sen.görmedin. Yoksa ben hep burdayım. İsteyen herkese yardımcı olurum canım. Hep dua.ediyorum sizlere bu mubarek günlerin hürmetine Rabbim gönlünüzdeki ni nasip etsin inşallah. İnan umreye giden olursa doğuma.giden olursa hep sizlere dua.etsin diye özellikle söylüyorum.

Isvıcredeyım cnm
Hoşgeldin canım... Gerci mekan senin, bir bebiş müjdesiyle geldin . Topiğine. Hayırlı uğurlu olsun Bebişin, sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin ... Konu sahibiyle yazışmak hoş duygu... Süper anneler 2011 den sonra ki ilk gebeliğinmi, kaç çocuğun var canım,,, birde merak ediyorum. Apranax ın bebeği oldumu. 2013 ün son aylarında yazışıyorduk sonra yok oldu. Merak ettim... Senin haberin varMı....

Screenshot_2015-06-24-02-08-01.png

Back