Süper Anneler - 2011

Blue geçmiş olsun canım,RAbbim tez vakitte sağlıklı evlat nasib etsin,gönlündekini.

Selverr merhaba.

KIzlar çin takvimine yaş ekliyor musunuz,eklemiyor musunuz? Nasıl baktığınızı anlatır mısınız?
evet canım yaş eklenerek bakılıyor. Bazıları da eklemeden bakıyor. Senin kızın hangi şekilde tutuyorsa ona.göre sende bu sefer.deneme yap. Bu arada uzun zaman oldu görüşmeyeli bir ara arayayım seni.konuşalım

kızlar ben kimyasal gebelik geçirmişim bugün kanamam oldu dünkü kan değerim de 18 çıktı ebe düşüş yapıyorsun dedi.dr.a gittim o da kimyasal gebelik dedi
Canım geçmiş olsun benimde olmuştu yöntem denediğim zaman çok.üzülmüştüm sonrasında yine 8 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu işte ozaman hepten yıkılmıştım çok zor bir durum. Ama nasip kısmet bu işler. En fazla bir ay ara ver sonra.yine deneme yap mutlaka. Gönlüne göre olsun bu sefer inşallah

İstemedigim dogru allah biliyo ama yapcak bisey yok haftaya belli olcak spiral arti esim korundu buna ragmen kaldiysam vardir hikmeti diyorum saglikla gelsin yada gelsin ikizler
Nasibi olanın önüne asla hiçbirşey geçemez. Senden uzak olsun. Bir komşumuz istemeden hamile kalıyor gidip kürtaj oluyor birkaç ay sonra karnı.şişiyor ve rahatsız doktora.gidiyor kürtajdan dolayı dengesi bozulduğunu düşünerek. Meğerse bir.gidiyor doğum yapacak. Şok oluyor oluyor nasıl olur ben aldırdım bebeği diye meğerse kürtaj yapan doktor sadece bebeğin alt kısmını almış gerisi duruyor. O şekilde doğurdu bebeği. Bak zaten o bebeğin bu dünyada nasibi vardı ama ne oldu annesi gaflete.düştü ondan dolayı sakat.yarım bir evlat olarak geldi. O yüzden nasibin önüne asla geçilmez. Senin yyavrununda yiyecek ekmeği varsa istersen Spiral istersen rahimin çıkar birşey.sebep olupta gelecekti. İnşallah gönlüne göre olur bu sefer

allah razi olsun hayatta en cok kortugum gunah kurtaj vardir bu bebistede bir haysir herseye ragmen gelmek istiyor spiral cikti ve arka duvardaydi doktor dusme ihtimali yuksek.dedi sukur dusuk yapmadim yani alicak nefesi varsa ne yaparsan yap dogar bu cok dogru rabbim gonlume gore versin ikiznci kizimda erkek istedim kiz dediler uzuldum hala yuzune bakinca aklima gelir gozum.dolar sukur ederim.rabbime ya bisey olsaydi bebegime diye insallah oglan olur olmazsa yapcak bisey yok en cok korktugum.sey uzulurmuyum kiz derse doktor hamilelikte cok duygusal oluyorum bu yuzden ogrenmicem dogunca 10kiz 10 erkek hepsi can cok uzun oldu dimi

Slm kızlar adetime 8 9 gün var çok yoğun uzayan akintilarim var yumurtlama zamanida gecdi ikinci kez mi yumurtluyorum çünkü yumurtlama donemindeki belirtilerin aynisi yada hamilemiyim?? Normalde adete yakin kuruluk olurdu simdi uzayan beyaz akıntı

Kızlar, hamile olan ve olmaya çalışan herkese Allah kolaylık versin. Umarım herkes istediğine kavuşur. Bizim doktor yüzde 90 kız dedi. Yani kesinleşti. Üçüncüyü düşünmüyorum, kısmet böyleymiş.deneme yapanların hevesini kırmamak için fazla girmiyorum. Allah herkese gönlüne göre versin.

hayirli olsun cnm benim.ikinci kizim.oldugunu ogrendigimde cok uzuldum ve bebeisim.erken dogdu ben rabbimin beni sinadigini dusunuyorum uzuldugum.icin cunku sebepsizdi sakin canini sikma ikinci kizima oyle bir askla bagliyizki esimde bende oluruz yoluna ikinci kizimin erkek olma ihtimalini dusunemiyorum iyikide erkek olmamis diyoruz ...

Hayırlısı olsun cnm....

merhaba arkadaslar. ben 2 erkek annesiyim bir kizim olmasi icin elimden gelen herseyi yaptim ve bi kizim olacakti 34, haftada dogdu cok saglikliydi yalniz bebegimin kalbi durdu ve bebgimi kaybettim cok agladim kabus gibi gunler gecirdim hala oyleyim ama dr 3 ay sonra yine hamile kalabilecegimi soyledi ben kizimi dularla yaptim eylul gibi yeniden gebelik dusunuyorum yalniz yine kizim olsun isyiyorum bebgimin butun herseyi kaldi besiginden tut kiyafetlerine herseyi hazirdi ve cok sevinrrek almistik herseyini rabbime hep dua ediyorum hayirlisiyla bi kizim daha olur ve kaldigim yerden devam edebilirim insallah

Cnm bizim kızımız da başımızın tacı. Ama insan her yöntemi deneyince kendini kaptırıyor. Tabiki Allah ın dediği olur, doğacak bebeğimizde başımızın tacı olacak.

Rabbim bu sefer nasip eder inşallah...canım adet gününe yakın kız ihtimali fazla bu mübarek günlerde duani et bol.

allah sabir versin insallah tekrar prensesine kavusursun bunu gonulden isterim cnm benim iki kizim var ikiside sik iliski

Hayırlı olsun c

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…