• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

ben bu ay da testlerle denedim.krem rengi yoğun akıntı geldi ,ertesi gün uzayan akıntı geldi ve test kopkoyu oldu.sanırım aynı gün ya da ertesi sabah çatladı.çizgi silikleşti akıntım bitti.bence akıntı varken çatlıyor akıntı bitince çatlamış oluyor.
testi 4 saat arayla yap silikleşınce diyorlar.ben hep öyle yaptım geç kalmıştım.hayırlısi olsun canım.Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah.
Amin canım allah razi olsun Rabbim tez seň8ňde gönlünde kini nasip etsin insallah...

S.a nasilsiniz size bir soru m olucakti... Akintinin arttigi gunmu iliski olmali yoksa oncesimi olmaliydi. .kimi akinti yumurtlama belirtisi diyor kimi tam tersi akintinin arttigi gun yumurta olusmus catlamisdir diyor???testle Deneme yapanlar biliyordur sizde nasildi?
Canım As,,,benim akıntılarım 1yıldır yok... Olduğu zamanlar uzayan şefafımsı akıntım dr dan yum takibi yaptırdığım için biliyorum yuma 2gün kala gelirdi yum günü yoğunlaşırdı ve kasık ve belimdeki ağrıyla çat olduğu anlaşılırdı ve sulu sıvı bol bir akıntı gelirdi ve ağrımıda takip ettiğim için çat olduğunu anlardım... Canım. Ovulasyon testi yapma imkanın yokmu...

arkadaslar cok kotuyum kan testi verdim gebw ciktim.yarin usg de bakilipspiralim.cikarilicak esimde 2.5mm varikosel var bebek dusunmuyiduk hqdi dusunduk ameliyat olup esim ole denerdik belki ilerde simdi kesin kizim olucak gozuyle bakiyorum bilmiyorum cok moralim bozuk son sansimdi baska cocuk maddi manevi kaldiramayiz

Canım As,,,benim akıntılarım 1yıldır yok... Olduğu zamanlar uzayan şefafımsı akıntım dr dan yum takibi yaptırdığım için biliyorum yuma 2gün kala gelirdi yum günü yoğunlaşırdı ve kasık ve belimdeki ağrıyla çat olduğu anlaşılırdı ve sulu sıvı bol bir akıntı gelirdi ve ağrımıda takip ettiğim için çat olduğunu anlardım... Canım. Ovulasyon testi yapma imkanın yokmu...
Canım ben yumurtlamaya gore yapmıyorum pek inanmıyorum doğrusu kismetimde ne varsa o olacak biliyorum...allah büyüktür kismetimde olsa ne olursa beni olur kismetimde yoksa y leri cımbızla da çeksem faydasız;)

arkadaslar cok kotuyum kan testi verdim gebw ciktim.yarin usg de bakilipspiralim.cikarilicak esimde 2.5mm varikosel var bebek dusunmuyiduk hqdi dusunduk ameliyat olup esim ole denerdik belki ilerde simdi kesin kizim olucak gozuyle bakiyorum bilmiyorum cok moralim bozuk son sansimdi baska cocuk maddi manevi kaldiramayiz
Kesin kiz olacak deme cnm o çocuk senin kısmet indi demek spirale rağmen tutundu sana inş gonlundeki olur cnm Rabbim gonlundekini nasip eder insallah

S.a nasilsiniz size bir soru m olucakti... Akintinin arttigi gunmu iliski olmali yoksa oncesimi olmaliydi. .kimi akinti yumurtlama belirtisi diyor kimi tam tersi akintinin arttigi gun yumurta olusmus catlamisdir diyor???testle Deneme yapanlar biliyordur sizde nasildi?
Canım bu soruna göre.. Bende cevap yazdım sana.ben hem test hem dr kontrolü yaptırdığım için... Sonrada bana yum öğrenmek istemiyorum diyosun erkekleri cımbızla toplama meselesi... İnan şaşırdım... Ben yuma gebelik oluşması için denk getirmeye bakıyorum.. Yum zamanını o yüzden ayarlıyorum... Canım...

Canım bugün beta yaptırdınmı... Değerlerin yükselmişmi acaba...
bilmiyorum canım .hala gitmedim kan vermeye yarın gideceğim durumum muamma,adet olmadım adetim geçeli 8 gün oldu ,iki gecedir titreme nöbetleri yaşıyorum hasta mı oldum noldum bilmiyorum kafayı yicem ,test alıp bi daha yapıcam evde eşim izin vermiyor çok takıyorsun diyo bırak yarın öğrenirsin kan sonucundan diyo gitmeye korkuyorum değer düştüyse diye ama mecbur ramazandan önce hamile miyim değil miyim öğrenmem lazım .ne zor bişey şu durum yaaa :(

Canım bu soruna göre.. Bende cevap yazdım sana.ben hem test hem dr kontrolü yaptırdığım için... Sonrada bana yum öğrenmek istemiyorum diyosun erkekleri cımbızla toplama meselesi... İnan şaşırdım... Ben yuma gebelik oluşması için denk getirmeye bakıyorum.. Yum zamanını o yüzden ayarlıyorum... Canım...
Canım yanlış anlasilma oldu galiba özür dilerim... Ben test yapma olayı için demiştim güvenmiyorum...burda herseyi deneyip tuttiramayanlardsn sonra fikrim değişti.... Rabbim hepimizin gonlundekin nasipetsin...

Ben alkintilardan önce denemeler oldu merak ettim iste akıntılar yumurtlama belirtisi mi diye.... Allah razi olsun canimy cevabin için Rabbim tez zamanda kabul etsin duani kawustursun pasana

Kızlar gözlemledime göre adet döngüsü kısa olanların erken çatliyor yumurtası ve erken catlayanlarin çoğu oğluoluyor

ona bende dikkat ettim bir ara.ama değişik örnekler var.boncuk vardı eskiden o 20.gün denemesi oģlu oldu.daha çokk örnek var.kısmet canım kısmet.doktor yum çatlamak üzere diyor saati saatine yapıyorlar yine olmuyor.Rabbim dilemezse dal kıpırdamaz.Mevlam hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin isteyenlere de bana da:)

ona bende dikkat ettim bir ara.ama değişik örnekler var.boncuk vardı eskiden o 20.gün denemesi oģlu oldu.daha çokk örnek var.kısmet canım kısmet.doktor yum çatlamak üzere diyor saati saatine yapıyorlar yine olmuyor.Rabbim dilemezse dal kıpırdamaz.Mevlam hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin isteyenlere de bana da:)
Amin amin insallah...bu mübarek günlerde bol bol dua edeli

Kesin kiz olacak deme cnm o çocuk senin kısmet indi demek spirale rağmen tutundu sana inş gonlundeki olur cnm Rabbim gonlundekini nasip eder insallah
sagol cnm dun doktora gittik spiral cikti yatiyorum iki cocukla ne kadar yatilirsa vede kesin olmamakla birlikte bir doktor ikiz baska doktor tek dedi...usg de gorunce gozlerim doldu rabbim gonlume gore versin ama once saglikli ve hayirlisi

Canlarim dr kasinti icin biokadin fitil vermisti,iki gundur kullaniyorum ama felaket akinti geliyo,afedersiniz idrarimi yapiyorum gibi,bu normalmidir kullananlar bilir,ben ilk kez fitil kullaniyorum,,normalmi yoksa benim icim dışım iltihapmi olmus:-)

Back