- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.561
Amin amin insallah cnmsagol cnm dun doktora gittik spiral cikti yatiyorum iki cocukla ne kadar yatilirsa vede kesin olmamakla birlikte bir doktor ikiz baska doktor tek dedi...usg de gorunce gozlerim doldu rabbim gonlume gore versin ama once saglikli ve hayirlisi
sagol cnm dun doktora gittik spiral cikti yatiyorum iki cocukla ne kadar yatilirsa vede kesin olmamakla birlikte bir doktor ikiz baska doktor tek dedi...usg de gorunce gozlerim doldu rabbim gonlume gore versin ama once saglikli ve hayirlisi
Geçmiş olsun cnmkızlar ben kimyasal gebelik geçirmişim bugün kanamam oldudünkü kan değerim de 18 çıktı ebe düşüş yapıyorsun dedi.dr.a gittim o da kimyasal gebelik dedi
geçmiş olsun canım ya zor bi durumkızlar ben kimyasal gebelik geçirmişim bugün kanamam oldudünkü kan değerim de 18 çıktı ebe düşüş yapıyorsun dedi.dr.a gittim o da kimyasal gebelik dedi
Canım hiç üzülme vardır bunda mutlaka büyük bir hayr, zaten canım. Yum döllenmiş fakat tutunamamış problemli olma ihtimali yüksekti canım. Dr um bana sakın düşüklerin arkasından üzülmeyin demişti. Bu da Rabbimin bir lütfu,,,tutunsaydıda bir sıkıntı varsa bilemedin 2 aylık yada 3 aylık düşecekti, ozaman kürtaj gerekecekti, geçmiş olsun canım şimdi bembeyaz bir sayfa aç hadi önümüze bakalım...kızlar ben kimyasal gebelik geçirmişim bugün kanamam oldudünkü kan değerim de 18 çıktı ebe düşüş yapıyorsun dedi.dr.a gittim o da kimyasal gebelik dedi
İstemedigim dogru allah biliyo ama yapcak bisey yok haftaya belli olcak spiral arti esim korundu buna ragmen kaldiysam vardir hikmeti diyorum saglikla gelsin yada gelsin ikizlerhayırlı olsun.sen istemezken bir değil ikiz olurmuş.Rabbimin hikmetinden sual olunmaz işte.saglıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım.
kızlar ben kimyasal gebelik geçirmişim bugün kanamam oldudünkü kan değerim de 18 çıktı ebe düşüş yapıyorsun dedi.dr.a gittim o da kimyasal gebelik dedi
Rabbim hayırlı uğurlu etsin. Tamamına erdirsin kazasız belasız. Demekki bu dünyada alacak nefesi, yiyecek ekmeği, içecek suyu varmış... Yumurcağın. Belkide sürpriz bir şekilde Tosun Paşan olarak sarılcak boynuna...İstemedigim dogru allah biliyo ama yapcak bisey yok haftaya belli olcak spiral arti esim korundu buna ragmen kaldiysam vardir hikmeti diyorum saglikla gelsin yada gelsin ikizler
hayrlısı olsunkızlar ben kimyasal gebelik geçirmişim bugün kanamam oldudünkü kan değerim de 18 çıktı ebe düşüş yapıyorsun dedi.dr.a gittim o da kimyasal gebelik dedi
Arkadaslar fitil kullanip bukadar akinti gelmesi nornalmi
Normal bence icin temizlenioArkadaslar fitil kullanip bukadar akinti gelmesi nornalmi
hayırlı olsun canımsagol cnm dun doktora gittik spiral cikti yatiyorum iki cocukla ne kadar yatilirsa vede kesin olmamakla birlikte bir doktor ikiz baska doktor tek dedi...usg de gorunce gozlerim doldu rabbim gonlume gore versin ama once saglikli ve hayirlisi
hayırlısı olsun canım ben de artık yönemleri bıraktım çin takvimine uyacağım sadece. çin takvimine uyan aylarda senin gibi ben de gün aşırı yapmayı düşünüyorumDun yumurtlama gunumdu otomatik hesaplara ve sizlerinde anlattığıniz belirtilere göre ilişkide oldu tabi öncesinde de o oldu bakalım bu ay tutacakmi diğer ay stresliydim bu ay çok rahatim gün aşırı denedim bugunde 18. Günüm birakicam artik malum ramazan geliyor zor olur devam atmek
üzülme canım hayırlısı olsunkızlar ben kimyasal gebelik geçirmişim bugün kanamam oldudünkü kan değerim de 18 çıktı ebe düşüş yapıyorsun dedi.dr.a gittim o da kimyasal gebelik dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?