Süper Anneler - 2011

Dun yumurtlama gunumdu otomatik hesaplara ve sizlerinde anlattığıniz belirtilere göre ilişkide oldu tabi öncesinde de o oldu bakalım bu ay tutacakmi diğer ay stresliydim bu ay çok rahatim gün aşırı denedim bugunde 18. Günüm birakicam artik malum ramazan geliyor zor olur devam atmek

sagol cnm dun doktora gittik spiral cikti yatiyorum iki cocukla ne kadar yatilirsa vede kesin olmamakla birlikte bir doktor ikiz baska doktor tek dedi...usg de gorunce gozlerim doldu rabbim gonlume gore versin ama once saglikli ve hayirlisi

hayırlı olsun.sen istemezken bir değil ikiz olurmuş.Rabbimin hikmetinden sual olunmaz işte.saglıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım.

kızlar ben kimyasal gebelik geçirmişim bugün kanamam oldu dünkü kan değerim de 18 çıktı ebe düşüş yapıyorsun dedi.dr.a gittim o da kimyasal gebelik dedi

kızlar ben kimyasal gebelik geçirmişim bugün kanamam oldu dünkü kan değerim de 18 çıktı ebe düşüş yapıyorsun dedi.dr.a gittim o da kimyasal gebelik dedi
Canım hiç üzülme vardır bunda mutlaka büyük bir hayr, zaten canım. Yum döllenmiş fakat tutunamamış problemli olma ihtimali yüksekti canım. Dr um bana sakın düşüklerin arkasından üzülmeyin demişti. Bu da Rabbimin bir lütfu,,,tutunsaydıda bir sıkıntı varsa bilemedin 2 aylık yada 3 aylık düşecekti, ozaman kürtaj gerekecekti, geçmiş olsun canım şimdi bembeyaz bir sayfa aç hadi önümüze bakalım...

hayırlı olsun.sen istemezken bir değil ikiz olurmuş.Rabbimin hikmetinden sual olunmaz işte.saglıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım.
İstemedigim dogru allah biliyo ama yapcak bisey yok haftaya belli olcak spiral arti esim korundu buna ragmen kaldiysam vardir hikmeti diyorum saglikla gelsin yada gelsin ikizler

çok geçmiş olsun.Vardır bunda da bir hayır canım üzülme.sağlıklı olmayanı vücut atarmış çoğu zaman.Rabbim hayırlı sağlıklı bebis nasip etsin tez zamanda inşallah

İstemedigim dogru allah biliyo ama yapcak bisey yok haftaya belli olcak spiral arti esim korundu buna ragmen kaldiysam vardir hikmeti diyorum saglikla gelsin yada gelsin ikizler
Rabbim hayırlı uğurlu etsin. Tamamına erdirsin kazasız belasız. Demekki bu dünyada alacak nefesi, yiyecek ekmeği, içecek suyu varmış... Yumurcağın. Belkide sürpriz bir şekilde Tosun Paşan olarak sarılcak boynuna...

hayırlısı olsun canım ben de artık yönemleri bıraktım çin takvimine uyacağım sadece. çin takvimine uyan aylarda senin gibi ben de gün aşırı yapmayı düşünüyorum

KIzlar çin takvimine yaş ekliyor musunuz,eklemiyor musunuz? Nasıl baktığınızı anlatır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…