- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.381
Canim zaten takvimlerin hic biri birbiriyle paralel degil.bu da aslinda onlarin gercekci olmadiginin bi gostergesi ama insan yinede kendini alamiyor onlara bakmaktan.benim cin takvimi kizlarimda tutuyor.ona gore deneme yapicam ama tabiki Allah nasip ederse olacaginin da farkindayim.rabbim gonlumuzdekini hayirli eylesin insallah.Çin takvımınde kız gösterıyor bu ay
tesekkurler canımAra donem yatkinlikla ilgili sanirim.bu takvimi deneyecekler ara doneme getirmemeli bence
amiiinnn canım amiinnCanim zaten takvimlerin hic biri birbiriyle paralel degil.bu da aslinda onlarin gercekci olmadiginin bi gostergesi ama insan yinede kendini alamiyor onlara bakmaktan.benim cin takvimi kizlarimda tutuyor.ona gore deneme yapicam ama tabiki Allah nasip ederse olacaginin da farkindayim.rabbim gonlumuzdekini hayirli eylesin insallah.
Benım sadwce çinde kız gösterıyor bu aamiiinnn canım amiinn
benım cınle bu dedıgınız takvım aynı zamanları gosterıyor
kızımda tuttu ıkısıde
hayırlısı saglıklısı ınsallah hepımız ıcın
benım sadece çinde kız gösterıyor kafam ıyce karıstıamiiinnn canım amiinn
benım cınle bu dedıgınız takvım aynı zamanları gosterıyor
kızımda tuttu ıkısıde
hayırlısı saglıklısı ınsallah hepımız ıcın
Kızlar bütün takvimler yöntemler boş. Herşey Allah'ın işi. İkinci kızım geliyor.
Hayırlı oldun canım sen çin takvımıne goremı hamıle kaldın pekiKızlar bütün takvimler yöntemler boş. Herşey Allah'ın işi. İkinci kızım geliyor.
kesin mi dedi doktor.canım benim ya.gunlerdir eski topikleri okuyorum.inanki herşey Rabbimin dilediğiyle oluyor.bir de yöntem yaptım tutmadı demek de günah oluyor.Allahım kabul etmeni kolaylaştırsın inşallah.hayırlı sağlıklı evlat olsun.
Kesin demedi kız gibi dedi.ama ultrasonda bende gördüm bacak arasını. Yorumcu dahil bütün takvimler,diyet takviye vs. Hepsi boş. Zaten hamile kaldığımı öğrendiğimde yöntem yaptığım için pişmanlık hissetmiştim. Allah ne verirse o.Sağlıklısını verir İnşallah.Hayırlı oldun canım sen çin takvımıne goremı hamıle kaldın peki
Bence cok erlen cınsıyet tahmını için 16 haftada net görunuyorKesin demedi kız gibi dedi.ama ultrasonda bende gördüm bacak arasını. Yorumcu dahil bütün takvimler,diyet takviye vs. Hepsi boş. Zaten hamile kaldığımı öğrendiğimde yöntem yaptığım için pişmanlık hissetmiştim. Allah ne verirse o.Sağlıklısını verir İnşallah.
Canım nerelerdesınKızlar selammmmmm...
Benim yumurtlama dönemim mi uzun Sürüyor ben anlamadım ya
Insanın kasıkları 4-5 gun ağrır mı:/
Daha doğrusu sadece sag ağrıyor hep!!
Adet olduğumda da hep sadece sag ve bir nokta ağrır. Birde gecen iki ay once ilk kez yumurtlama donemimde lekelenmem oldu. Sonraki adetim ise baya gecikti. Dr a gideceğim gun adet oldım. Neyse yine de gittim yani karından usg ile baktı ve adetin bitince gel alttan bakalım smear testi yapalım dedi şimdilik hiç bişey kist Fln gözükmüyor dedi
Dedim ki Dr hanım benim regl Döneminde de yumurtlama dada sadece sag kasığım ağrıyor sol çalışmıyor mu hatta sag erkek sol kız diyorlar bnm o Yüzden mi ikiside oğlan oldu cocukların dedim. Alakası yok sağda solda normal gözüküyor sadece sol belki daha yavaştır sag elimizi daha cok kullanmamız gibi düşün dedi. Cinsiyetin bununla ilgisi ztn yok dedi.
Neyse
Ben bir başka Dr a daha gidicem sağım yine ağrıyor bnm bildiğim yumurtlama donemi bu kdr uzun sürmez dimi yani akıntı oldu bitti hala agrı devam ediyor
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Sen çin takvımıne goremı hamıle kalmıstın canımCanım senin bebeğin nubu görünmüyor ama doktorun erkek diye yorum yapmışsa yanılma payı pek olmaz. Devler Hastanesi zaten kolay kolay cinsiyet söylemez o yüzden orayı kafana takma
Yüzde 80 kız dedi doktor. Dediğim gibii bacak arasını bizde gördük. Düzdü. Hayırlısı... İnşallah siz istediklerinize kavuşursunuz.Bence cok erlen cınsıyet tahmını için 16 haftada net görunuyor
Arkadaşlar ben tüp bebek tedavisindeyim inşallah hersey yolunda giderse ikiz istiyorum... ancak yumurtalarım daha çok sağ overde gelişiyor soldakiler daha küçük ve az ... cinsiyete etkisi var mıdır sağ sol overdeki yumların
Sen çin takvımıne bskmısmıydın peki canım orda erkekmıydıYüzde 80 kız dedi doktor. Dediğim gibii bacak arasını bizde gördük. Düzdü. Hayırlısı... İnşallah siz istediklerinize kavuşursunuz.
Evet erkekti.Sen çin takvımıne bskmısmıydın peki canım orda erkekmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?