- 18 Şubat 2015
- 398
- 378
- 103
- 46
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.361
yok canım kasım gibi deneyeceğiz insallah.canım senin kaç kızın var şuan hamile misin
hayır canım bu kez tahlil yaptırmadık.kızımdan önceki denemelerde yaptırmıştık .tahlil yaptırmadan verdim takviyeleri valla :) hayırlısı olsun artık.canım eşin takviye kullanmak için tahlil falan yaptırdı mı ben de eşime kullandırsam mı diyorum ama tahlilsiz kafadan olur mu bilmiyorum
Canim eylulun 23 une kadar erkek gorunuyo sonra ara doneme giriyorsun.Kızlar bır bakın banane dıyor
23.09.2012 ile 16.10.2013 arası ara dönemdir.
Bu dönem anne için erkek, baba için kız dönemidir.
16.10.2013 ile 23.09.2015 arası erkek dönemidir.
23.09.2015 ile 16.10.2017 arası ara dönemdir.
Bu dönem anne için kız, baba için erkek dönemidir.
16.10.2017 ile 23.09.2018 arası kız dönemidir.
23.09.2018 ile 23.09.2021 arası ara dönemdir.
Bu dönem anne için erkek, baba için kız dönemidir.
23.09.2021 ile 16.10.2021 arası kız dönemdir.
16.10.2021 ile 23.09.2024 arası ara dönemdir.
Bu dönem anne için kız, baba için erkek dönemidir.
- Yukarıdaki tarih aralıkları hamile kalınması gereken aralıkları ifade etmektedir.
- Hiç bir tahmin yönteminde kesin bir sonuçtan bahsetmek mümkün değildir.
- Artık Biyolojik Takvimi annesinin, babasının ve kendisinin doğum tarihini bildiğiniz biri ile test edebileceksiniz.
ara donem ne demek?Canim eylulun 23 une kadar erkek gorunuyo sonra ara doneme giriyorsun.
Çin takvımınde kız gösterıyor bu ayCanim eylulun 23 une kadar erkek gorunuyo sonra ara doneme giriyorsun.
bence bekle benim de bu ay kız gösteriyor o yüzden bu ayı es geçiyorum küçük kızımda kız gösterdiği halde inanmayıp yaptım tutunca çok üzüldüm büyük kızımda da tutuyor. o yüzden bu defa uyacağım çin takvimine bence sen de öyle yapKızlar çin takvımıne gore bu ay kız gösterıyor dıgerlerı erkek gosterıyor sızce ne yapmalıyım
ben de vereyim öyleysehayır canım bu kez tahlil yaptırmadık.kızımdan önceki denemelerde yaptırmıştık .tahlil yaptırmadan verdim takviyeleri valla :) hayırlısı olsun artık.
hayırlısı olsun canım ben de temmuz ekim kasım ve aralık aylarında deneyeceğim hangisinde tutarsa artıkyok canım kasım gibi deneyeceğiz insallah.
:)
Aksılık temmuzda esım yanımda olmayacak işte oyuzden acele edıyorum kafam karıstı ıyıcebence bekle benim de bu ay kız gösteriyor o yüzden bu ayı es geçiyorum küçük kızımda kız gösterdiği halde inanmayıp yaptım tutunca çok üzüldüm büyük kızımda da tutuyor. o yüzden bu defa uyacağım çin takvimine bence sen de öyle yap
yumurtladığın aya bakÇin takvımınde ikişkı olan ayamı bakıyorsunuz yoksa bır sonrakı ayamı
ver bence de baya faydası oldu miktarı arttı affedersin kıvamı değiştiben de vereyim öyleyse
Ilişkinin olduğu yani gebe kaldığın aya canımÇin takvımınde ikişkı olan ayamı bakıyorsunuz yoksa bır sonrakı ayamı
Ara donem yatkinlikla ilgili sanirim.bu takvimi deneyecekler ara doneme getirmemeli benceara donem ne demek?
anne için erkek, baba ıcın kız ne demek? anlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?