- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.341
Sen bu takvıme goremı hamılelık planladın canımçin takvımımımı bu takvımmı daha ıyı sencebu takvimde kız ve erkek olabilecek dönemleri gösteriyor.benim kızımda tuttu,yeğenimde tuttu...bakalım ikinci bebişde tutacak mı
2015in 9.ayına kadar hamile kalırsan erkek dönemi canım,sonrası ara dönem kızda olabilir erkek deKızlar bır bakın banane dıyor
23.09.2012 ile 16.10.2013 arası ara dönemdir.
Bu dönem anne için erkek, baba için kız dönemidir.
16.10.2013 ile 23.09.2015 arası erkek dönemidir.
23.09.2015 ile 16.10.2017 arası ara dönemdir.
Bu dönem anne için kız, baba için erkek dönemidir.
16.10.2017 ile 23.09.2018 arası kız dönemidir.
23.09.2018 ile 23.09.2021 arası ara dönemdir.
23.09.2021 ile 16.10.2021 arası kız dönemdir.
16.10.2021 ile 23.09.2024 arası ara dönemdir.
- Yukarıdaki tarih aralıkları hamile kalınması gereken aralıkları ifade etmektedir.
- Hiç bir tahmin yönteminde kesin bir sonuçtan bahsetmek mümkün değildir.
- Artık Biyolojik Takvimi annesinin, babasının ve kendisinin doğum tarihini bildiğiniz biri ile test edebileceksiniz.
evet ben bu takvime göre planlama yaptım kızımda bilmiyordum kız dönemimize denk gelmiş :)Sen bu takvıme goremı hamılelık planladın canımçin takvımımımı bu takvımmı daha ıyı sence
Ozaman benım eylule kadar hamıle kalmammı gerekıyorevet ben bu takvime göre planlama yaptım kızımda bilmiyordum kız dönemimize denk gelmiş :)
Çin takvımnde ne çıkıyor peki senın canım benım kız cıkıyorevet ben bu takvime göre planlama yaptım kızımda bilmiyordum kız dönemimize denk gelmiş :)
Sen kac haftalık hamılesın canım yöntem denedınmıçine göre kız çıkıyor .kızımda da erkek çıkıyordu ters mi işliyo bende acaba diyorum :))
benim adetime daha 3 gün var :) kesin değil hamileliğim yani inş öyledir.yöntem falan da bi tek ovülasyon testinde koyu çift çizgiyi gördük ertesi günü ilişki oldu ondan sonra iki güne bir.eşim takviye ilaç kullandı ben de çakşır suyu içtim yumurta kalitesini artırıyor diye.valla eşimin aceleciliğinden karbonatlı duş bile yapamadım hayırlısı olsun 2.prensesim gelebilir yani :)Sen kac haftalık hamılesın canım yöntem denedınmı
canım sen yöntem falan deneyecek misinGecen ay benimde günüm geçti 5 gün,,, ovulasyon testi pozitif çıktı. Gebelik testi alıp yapmadım 3 sefer kan testi oldum. Sonuç negatif ti... Ve ben adet oldum...
benim kızımda da boyleydi, bence hamilesinkızlar bugün ovü testi yaptım adete 4 gün var ve baya koyu çıktı 2.çizgi.hamileliğini bu şekilde öğrenen var mı ovü testiyle ?
beni de beni de:)Kızlar facede grubumuz varmı benıde alın aranıza varsa
canım eşin takviye kullanmak için tahlil falan yaptırdı mı ben de eşime kullandırsam mı diyorum ama tahlilsiz kafadan olur mu bilmiyorumbenim adetime daha 3 gün var :) kesin değil hamileliğim yani inş öyledir.yöntem falan da bi tek ovülasyon testinde koyu çift çizgiyi gördük ertesi günü ilişki oldu ondan sonra iki güne bir.eşim takviye ilaç kullandı ben de çakşır suyu içtim yumurta kalitesini artırıyor diye.valla eşimin aceleciliğinden karbonatlı duş bile yapamadım hayırlısı olsun 2.prensesim gelebilir yani :)
karbonatlı duş ve özellikle de yumurta akı gebe kalmayı engelliyor gibi geldi bana yapmadığın daha iyi olmuş bence ben de artık yapmayacağım onlarıbenim adetime daha 3 gün var :) kesin değil hamileliğim yani inş öyledir.yöntem falan da bi tek ovülasyon testinde koyu çift çizgiyi gördük ertesi günü ilişki oldu ondan sonra iki güne bir.eşim takviye ilaç kullandı ben de çakşır suyu içtim yumurta kalitesini artırıyor diye.valla eşimin aceleciliğinden karbonatlı duş bile yapamadım hayırlısı olsun 2.prensesim gelebilir yani :)
beni deKızlar facede grubumuz varmı benıde alın aranıza varsa
canım senin kaç kızın var şuan hamile misinbenim kızımda da boyleydi, bence hamilesin
ARA DONEM DE yazanları anlamadım, anne için erkek demek nedemek?Kızlar bır bakın banane dıyor
23.09.2012 ile 16.10.2013 arası ara dönemdir.
16.10.2013 ile 23.09.2015 arası erkek dönemidir.
23.09.2015 ile 16.10.2017 arası ara dönemdir.
16.10.2017 ile 23.09.2018 arası kız dönemidir.
23.09.2018 ile 23.09.2021 arası ara dönemdir.
23.09.2021 ile 16.10.2021 arası kız dönemdir.
16.10.2021 ile 23.09.2024 arası ara dönemdir.
- Yukarıdaki tarih aralıkları hamile kalınması gereken aralıkları ifade etmektedir.
- Hiç bir tahmin yönteminde kesin bir sonuçtan bahsetmek mümkün değildir.
- Artık Biyolojik Takvimi annesinin, babasının ve kendisinin doğum tarihini bildiğiniz biri ile test edebileceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?