• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Haftaya cuma ikiki test sonucu oğrenirken tekrar bakacağını soylefi

Asosyalci bebeğini hayirlisiyla kucana al inşallah hayırlı bir evlat olur üzülme demek zor üzüleceksin ağlayacaksin ama geçecek sonra üzüldügune üzüleceksin Allah analı babalı büyütsün inşallah
teşekkür ederim canım...bugünlerde hareketlerini hafif hafif hisseder oldum ne güzel duyguymuş meğer unutmuşum....

Kızlar nasılsınız ya hangi sayfada kaldığımı bile unuttum vaktim olunca okucam.20 gündür girmemek aklımdan çıkarmak için uğraştım olmuyo bi türlü.bu ara soğan kürü yapıyorum bugün son gün.hala bebiş yok.bende bişi değişmedi.kafamdan atmak için buraya bile girmedim yorumları okumadım.değişiklikler neler kızlar.burda sizin gebeliklerinizi öğrenince daha mutlu oluyorum.umudum artıyo

Kizlar dua edin banada bu Ay korunmadik hayirli saglikli bir erkek ewlat icin adetn 8. 9. Gunu deneme oldu cunku o gunler atesim yuksekti 36.4 du normalde 34 35dir. Saga yatip yattim ve dua ettim Sade CE bukadar.rabbim Kabul etsin dualarimizi

Poi canım bence sorun eşinde istersen birde ona baktır olmazsa bile takviye alması için ikna et en azından
Bende öyle düşünüyorum geçen yaz yumurtalıklarını üşüttü antibiyotik vurdum bence onun etkidi var kıvrandı ağrıdan.ama canım hiçbişeyi istemiyo olmazsa olmasın diyo.keçiboynuzu ye bari dedim ona bile hayır dedi.sorun senin kafanda diyo

Güzel ve fedakâr anneler, Rabbimin ayakları altına cenneti serdiği inanılmaz varlıklar. Melekler.... Anneler gününüz kutlu olsun... İnşanlah herkez istediği cinsiyette ki bebelerine kavuşur...
Insallah canim inan aklimdaki ilk kisi sensin hep duamdasin rabbim bu sefer nasip eder insallah sana

C
Herseyin hayirlisi ins gonlundeki olur ben de kalirsam bu ay cinsiyet meraki saricak benide.... Sen ne gibi yontemler denedin? Adetin kacinci gunu denedin ?
aslında hiç bir yöntem denenedim...tam tersi aylarca denedim olmamıştı pes ettiğim ayda oldu tam bir sürpriz idi.

Eyham canım kaçtane kızın vardı senin... Kontrolün nezaman. Rabbim nasip eder insallah sana bir paşa... Müjdeni bekliyoruz...
Bir kızım var canım cuma günü gidecem...artık neyse ne oğreneyim diyorum ....inşallah sağlıklı dıhhatlı hayırlı paşa bizede nasip eder rabbim

Back