• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

teşekkür ederim canım...sen neler yapıyosun yeniden mi deneyecektin canım.
benim denedigim yöntemler şunlardı.eşimle ben iki ay öncesinden süt ürünlerini kestik günlük soda ve muz yedik eşim tuz çok seviyor tuzlu yedi hep yumurta takibi yaptım soldan yumurtladım doktor yumurtan çatlamış dedi o akşam oldu zaten .neyse devam edeyim erkek bebek duası taktım hep uzayan akıntım akşam üstü olmuştu diger gün birlikte olduk olmadan önce 10 gün ilişki olmamıştı zaten ben karbonatlı duş yaptım eşim bölgesel duş türk kahvesi içirdim eşime erkek bebek duası okuyordum zaten hep derin ilişki oldu önce ben sonra eşim org oldu sagıma dönüm yattım tek ilişkiydi zaten başkada olmadı yaptıklarım bunlar ama kızım oldu .ilk ögrendigimde çok agladım annemi arayıp nasıl agladıgımı ben bilirim çünkü bizde erkek yok yani annemin 6 kızı var çok üzüldüm neden olmadı diye baş agrısı günlerce çektim ölü gibiydim evin içinde hiç bişe yapmıyordum öyle donuk duruyordum ama bunllar gelip geçici şeyler şimdi kızım birbuçuk yaşında dünyalar tatlısı o benim herşeyim oldu babası zaten kızına aşık diyebilirim kazan dibi ondan galiba ha görenler halen soruyor birtanedaha düşünüyormusun diye ama yok bukadar bana yeter olmuyorsa zorlamıycaksın.

benim denedigim yöntemler şunlardı.eşimle ben iki ay öncesinden süt ürünlerini kestik günlük soda ve muz yedik eşim tuz çok seviyor tuzlu yedi hep yumurta takibi yaptım soldan yumurtladım doktor yumurtan çatlamış dedi o akşam oldu zaten .neyse devam edeyim erkek bebek duası taktım hep uzayan akıntım akşam üstü olmuştu diger gün birlikte olduk olmadan önce 10 gün ilişki olmamıştı zaten ben karbonatlı duş yaptım eşim bölgesel duş türk kahvesi içirdim eşime erkek bebek duası okuyordum zaten hep derin ilişki oldu önce ben sonra eşim org oldu sagıma dönüm yattım tek ilişkiydi zaten başkada olmadı yaptıklarım bunlar ama kızım oldu .ilk ögrendigimde çok agladım annemi arayıp nasıl agladıgımı ben bilirim çünkü bizde erkek yok yani annemin 6 kızı var çok üzüldüm neden olmadı diye baş agrısı günlerce çektim ölü gibiydim evin içinde hiç bişe yapmıyordum öyle donuk duruyordum ama bunllar gelip geçici şeyler şimdi kızım birbuçuk yaşında dünyalar tatlısı o benim herşeyim oldu babası zaten kızına aşık diyebilirim kazan dibi ondan galiba ha görenler halen soruyor birtanedaha düşünüyormusun diye ama yok bukadar bana yeter olmuyorsa zorlamıycaksın.

nasipten ötesi yook,bi kez daha gördüm.
eşin sperm testi yaptırmısmıydı? bir de eşin takviye kullanmışmıydı canım?
bir de takvimler de ne diyordu? cın takvımı ozellıkle

Asosyalci canım hiç sorma bu varisler perişan etti beni şimdiden yürüyemiyorum sürekli evdeyim ders çalışmak istemiyorum sıkılıyorum bunalıyorum 2.5 ayımız kaldı geçse hayırlısı ile havalar ısındıkça varisler daha çok ağrı yapıyor bu arada şekerim çıktı endokrinoloji ye gitmem lazım bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah

İzmir canım ben kullanmıştım ilk yumurta takibi yaptığım zaman onda tam çat anını bulamazsın çünkü hamilelik şansın arttığı zaman üç gün pozitif oluyor onun haricinde başka şekilde nasıl bulursun bilemiyorum ama meşhur teravet bu testin monitör olanından kullanmış o test tam çat olduğu zaman ekranda yumurta çatlama resmi çıkıyormuş onu bulabilirsen ondan al bari ama nerede almış nasıl yapmış bilgim yok canım

Tmm gijnijim sağol.bu ay da geç adet olursam dr.gideceğim tekrar.en iyisi normal ovu testleri o zaman.
Ne cat anıyla ne ph la oluyor bu iş.Rabbim ne nasip ederse onu yaşıyoruz.

Kızlar hepinize slm eşim rüyasında bi kız çocuğuna hamile olduğumu görmüş yorumlarmısınız bende bi kaç sonra deneme yapmayı düşünüyorum

Asosyalci canım hiç sorma bu varisler perişan etti beni şimdiden yürüyemiyorum sürekli evdeyim ders çalışmak istemiyorum sıkılıyorum bunalıyorum 2.5 ayımız kaldı geçse hayırlısı ile havalar ısındıkça varisler daha çok ağrı yapıyor bu arada şekerim çıktı endokrinoloji ye gitmem lazım bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah
canım benim çok geçmiş olsun şeker dediğin gebelik şekeri sanırım canım bende de vardı iki kızımın hamileliğinde de yaşadım korkulacak bişey değil canım dr.um beni diyetisyene göndermişti diyete uydum yediğime içtiğime dikkat ettim doğumdan sonra geçer inş.hormonlarla ilgili ama yemene dikkat et canım tekrar geçmiş olsun...rabbim yardımcın olsun.

Ömrüm canım benim vajinada varis var perişan ediyor beni doktorum yapacak hiçbirşey yok diyor bende ağrı sızı içinde günleri geçiriyorum 2.5 ay kaldı hayırlısı ile biter de kazasız belasız alırız kıcağumuza inşallah
İnş canım Allah yardımcımız olsun çok çok geçmiş olsun senin normal doğummu olucak

Kızlar bir arkadaşım beni aradı seni rüyamda gördüm dedi. Bizi ağırlıyorsun çok çeşit pastalar yemekler yapmışsın bizi yediriyorsun tarifler alıyoruz senden. Sonra içeriye bir avuç dolusu yüzükler bileziklerle giriyorsun sonra bana o elindeki yüzükleri vermek istiyorsun güya benimmiş sende emanet duruyormuş ama bilezikleri vermiyorsun onlar seninmiş.dedi arkadaşım rüyasını bana bu şekilde anlattı .. Kızlar nedemek oluyo acaba rüya tabirinden anlayan varmıı... Birde bugün 2 buçukda yum ölçümü yaptırdım 21.3 ml.olmuş yarın çat olur dedi. Her an vazgeçmek istiyorum. Fakat tarifi edilemez bir dürtüyle yaşadığım ve yaşayacağım olaylara dur diyemiyorum.. mutlaka yaşıyacaklarım Nasibimde varki karşı koyamıyırum. Hasbinallahu venimel vekil,

Kızlar hepinize slm eşim rüyasında bi kız çocuğuna hamile olduğumu görmüş yorumlarmısınız bende bi kaç sonra deneme yapmayı düşünüyorum
Canım rüyada kız çocuğuna hamile olduğunu görmek erkek çocukla tabir edilir, örneğin ben çocuklarıma hamileyken hep erkek bebekler görürdüm.. Sen kızmı istiyodun...

Kızlar bir arkadaşım beni aradı seni rüyamda gördüm dedi. Bizi ağırlıyorsun çok çeşit pastalar yemekler yapmışsın bizi yediriyorsun tarifler alıyoruz senden. Sonra içeriye bir avuç dolusu yüzükler bileziklerle giriyorsun sonra bana o elindeki yüzükleri vermek istiyorsun güya benimmiş sende emanet duruyormuş ama bilezikleri vermiyorsun onlar seninmiş.dedi arkadaşım rüyasını bana bu şekilde anlattı .. Kızlar nedemek oluyo acaba rüya tabirinden anlayan varmıı... Birde bugün 2 buçukda yum ölçümü yaptırdım 21.3 ml.olmuş yarın çat olur dedi. Her an vazgeçmek istiyorum. Fakat tarifi edilemez bir dürtüyle yaşadığım ve yaşayacağım olaylara dur diyemiyorum.. mutlaka yaşıyacaklarım Nasibimde varki karşı koyamıyırum. Hasbinallahu venimel vekil,
canım cat anında yada sonrasında yapma, az cok biliyorsundur yani 36. saatte catlıyorsa oncekı aylarda, cattan bi kac saat once yap bence. yanı ben oyle yapacagım.
benım 36. saatte catlıyor 34-35 de yapmıs olmak istiyorum. cunku benım kızım tam cat oldu 10 dk sonra ilişki oldu o sekılde geldi. sukur diyorum ama ıkıncısını bu sekılde deneyecegım.

Asosyalci sağol canım benim Annem şeker hastası genetik birazda bizde şeker şimdiye kadar hep sınırda çıkmıştı imşallaju doğumdan sonra geçer dikkat etmeye çalışıyorum bakalım şu Son aylarıda atlatsak inşallah. Rabbim hepimize kolaylık versin inşallah

Ömrüm canım ben sezeryan olucam temmuz 23 gibi olacak büyük ihtimalle doktorum lâ daha net konuşmadık doğum tarihini ama aşağı yukarı ozaman olacak bayramdan sonra işte. Hayırlısı ile geçse bu günlerde inşallah.

Canım rüyada kız çocuğuna hamile olduğunu görmek erkek çocukla tabir edilir, örneğin ben çocuklarıma hamileyken hep erkek bebekler görürdüm.. Sen kızmı istiyodun...
Canım kızım var benim erkek bebeğim olsun istiyorum denemeyi ne zaman yapacan bide önce sen mi eşin mi orgazm olmayı düşünüyosun canım inşallah hayırlı sağlıklı oğlun olur bana ve burdaki isteyen herkese rabbim nasip etsin

Asosyalci sağol canım benim Annem şeker hastası genetik birazda bizde şeker şimdiye kadar hep sınırda çıkmıştı imşallaju doğumdan sonra geçer dikkat etmeye çalışıyorum bakalım şu Son aylarıda atlatsak inşallah. Rabbim hepimize kolaylık versin inşallah
Canım çok geçmiş olsun rabbim sana yardım etsin bebişine sağlık versin inşallah bir sorun çıkmaz....

Eyham sağol canım Allah razı olsun tekrar ne zaman gideceksin doktora kesin emin olmak için 16. Haftayı bekle bence

Narin bacım yanılgı olamazmı sanki seninki erkek olacakmış gibi hissediyorum... Çok emin olma bir kaç dr.a gitde bakalım onlar nedicek. Benim Kuzenimde 5 ay kız dediler sonra erkek paşamız oldu... Seni hatırlıyorum sen hiç taktik yapmamışdın. Sadece sağa yattım demiştin yanılıyormuyım... Bende 4. İçin çalışmalara başladım...

Slm canım. Yok hiç bir yöntem denemedim sadece sağıma yatmistim. Pazartesi tekrar gidicem. Bu sefer farklı bir doktora gidicem. Bakalım bu ne diyecek. Hepimiz için hayırlısı olsun. Kısmetten öte yol yok...

rabbim yardımcın olsun canım,benimde annemde babamdada şeker hastalığı var...demekki genetik yatkınlıkla ilgili olabilir doğru söylüyosun......

Hadi inşallah arkadasiyin rüyası gerçek olur altın erkek çocuğa işarettir ben 3kizimda boncuk görmüştüm kız dedim kız oldu rüyalar bize bazen geleceği gösterir inşallah bir paşa da sana nasip olur

Asosyalci bebeğini hayirlisiyla kucana al inşallah hayırlı bir evlat olur üzülme demek zor üzüleceksin ağlayacaksin ama geçecek sonra üzüldügune üzüleceksin Allah analı babalı büyütsün inşallah

Back