• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Canım merhaba... Ben eşime dr un verdiği diyeti uyguladığımdan sebep, bu ay tutturmak çok istiyorum. Ben şimdiye kadar ne zaman istesem hemen o ay hamile kalmışımdır... Rahimdede bir sıkıntım yok çok şükür, dr bu gün de bana bu diyet i uygulayıpta tutturamayan yok dedi nasıl mutlu oldum bilemezsiniz hevesimi yitirmiştim bu gün moralim dahada düzeldi... Fakat iki dr ayrı ayrı dedi hangisine itimat edeceğim bilmiyorum ama günde üç kezde test yapıyorum . Ben kadınlarda bir yum olur bilirdim. Sağ Sol olayına çok şaşırdım. Perşembe ye tekrar gidecem ilk gittiğime bakalım bu sefer ne dicek. Kızlar yum gelişimi için ne gibi takviye etmem lazım incir yiyorum başka ne yapabilirim.soğan kürü nasıl tarif edermisin.

hanzadeeeeeeeee :)
bu diyetin detaylarını bizimle paylaşabilir misin canım? biz de kasım da deneyeceğiz sımdıden başlamak lazım :)
cok teşekkür ederim :)

hanzadeeeeeeeee :)
bu diyetin detaylarını bizimle paylaşabilir misin canım? biz de kasım da deneyeceğiz sımdıden başlamak lazım :)
cok teşekkür ederim :)
Canım ben fotosunu çekip atayım. Topiğe, dr hanımda bana kitabından diyet sayfasını fotokopisini vermişti, çok ayrıntılı değil ama orda yazılanlara uyduk bizde gayret ettik. Allah yardımcımız olsun... Bakalım bende tutacakmı. Hamile kalırsam Oğlum olursa bu diyetle topiğe faydam olur inşallah. Zaten kasıma kadar da cinsiyeti de belli olur. :)))

1430908924578.jpg
1430909033651.jpg
Eki Görüntüle 151842
1430909033651.jpg
1430909154542.jpg
1430908924578.jpg
yükleyebilmeyi pek beceremedim herhalde.... :)))

Ömrüm sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor ben bu aralar çok rahatsızım evden hiçbir yere çıkamıyorum sıkıntı Vs geçmek bilmeyen günler dersler Vs çok bunaldım
Cnm Allah yardımcımız olsun zor günler başladı benimde genelde evdeyim çokçabuk yoruluyorum fazla ayakta kalamıyorum belim çok ağrıyor üstüne birde soğuk aldım öksürük falan bir haftadır yatıyorum

canım kız dediler iki farklı dr. bekliyorum alışmaya çalışıyorum...yani üçüncü kız geliyor...
Hayırlı sağlıklı olur inş biliyorum çokzor alışmak bende daha yeni yeni alışıyorum büyük umutlarla yola çıktık ama olmadı demekki kısmetimizde yok eşimin üzüntüsünü gördükçe inanki okadar çok üzülüyorumki bende ama yapacak bişey yok hayırlısı olsun

Çok şükür ömür.aklımdan geçtin hep.sen nasılsın?bebişine alıştın mı?cinsiyeti kesin doğruladı mı dr?
İyi olmaya çalışıyorum canım napalım alışıcaz mecbur son gittiğim doktorda kız dedi kabullendik artık aslında üzüldüğümüz bi kızımızın daha olması değil erkek evlat sevgisi tadamıcak olmamız Allah size nasip eder inş

Ömrüm canım benim vajinada varis var perişan ediyor beni doktorum yapacak hiçbirşey yok diyor bende ağrı sızı içinde günleri geçiriyorum 2.5 ay kaldı hayırlısı ile biter de kazasız belasız alırız kıcağumuza inşallah

selam kızlar nasılsınız.bazı arkadaşlar isim degişikligi yapmış ömrüm kim mesela :confused: neyse kızlar konuya geleyim dün hastaneye gittim yanımda bir bayan oturuyordu.iki kızıda yanındaydı küçügü benim ufaklıkla oynadı biraz hemen konuya girdim çok tatlı kızlarınız var dedim. iki kızınız mı var diye sordum hayır dedi birde bir yaşında var onu komşuma bıraktım tabi şaşırdım kızı henüz iki yaşında o nun cinsiyeti nedir diye sordum erkek dedi zor degilmi arka arkaya düşünmeniz .yok o kazayla oldu dedi yani iki kızdan sonra kazayla oglana hamiş kalmış.:mad::mad::mad::mad:

selam kızlar nasılsınız.bazı arkadaşlar isim degişikligi yapmış ömrüm kim mesela :confused: neyse kızlar konuya geleyim dün hastaneye gittim yanımda bir bayan oturuyordu.iki kızıda yanındaydı küçügü benim ufaklıkla oynadı biraz hemen konuya girdim çok tatlı kızlarınız var dedim. iki kızınız mı var diye sordum hayır dedi birde bir yaşında var onu komşuma bıraktım tabi şaşırdım kızı henüz iki yaşında o nun cinsiyeti nedir diye sordum erkek dedi zor degilmi arka arkaya düşünmeniz .yok o kazayla oldu dedi yani iki kızdan sonra kazayla oglana hamiş kalmış.:mad::mad::mad::mad:
öyle canım kısmetten ötesi yokmuş,okadar yöntem stres hepsi sadece kendimizi rahatlatmak içinmiş,şuan ben büyük bir hayal kırıklığına uğradım ve alışamadım,hala acaba dr.yanılabilirmi diye düşünüyorum...

Ama erkek bebeğim olacak diye süt ve süt ürünlerini hayatından tamamen çıkarmak çok sağlıksız :KK57:
Canım bizim yaptığımız diyet sadece 2 aylık bir diyet, benim ablam hayatı boyunca süt ve süt ürünlerini hiç tüketmez çokta sağlıklı bir kadın :)) birçok ülkelerde bu ürünleri hiç görememiş insanlar var, o zavallı insanlara ne dicen... Erkek çocuğum olsun diye 2 ay o ürünleri tüketmemeğe demezmi çokmu absürd...sen bu topikden çık bence psikolojin bozulmasın... :)

Sağlıksız bulan yapmasın bence!!!biz devam hanzadem.
Kizlar geçmişte yumurta akıyla ph yükselten var deneme günü.yarın ölçerim yumurta akını.
@gijnij geçmiş olsun canım.Allahim acil şifalar versin.bu halde girip takip ediyorsun bizi Allah razi olsun.Gijnij sen çok kişi gördün buralarda.gülen yüzlü ovu testine ne dersin.diğerleri az koyu çok koyu vs.derken zor olabiliyor.kullanıp da Allahın izniyle başarı elde edenler biliyor musun?

İzmir canım ben kullanmıştım ilk yumurta takibi yaptığım zaman onda tam çat anını bulamazsın çünkü hamilelik şansın arttığı zaman üç gün pozitif oluyor onun haricinde başka şekilde nasıl bulursun bilemiyorum ama meşhur teravet bu testin monitör olanından kullanmış o test tam çat olduğu zaman ekranda yumurta çatlama resmi çıkıyormuş onu bulabilirsen ondan al bari ama nerede almış nasıl yapmış bilgim yok canım

İzmir canım ben kullanmıştım ilk yumurta takibi yaptığım zaman onda tam çat anını bulamazsın çünkü hamilelik şansın arttığı zaman üç gün pozitif oluyor onun haricinde başka şekilde nasıl bulursun bilemiyorum ama meşhur teravet bu testin monitör olanından kullanmış o test tam çat olduğu zaman ekranda yumurta çatlama resmi çıkıyormuş onu bulabilirsen ondan al bari ama nerede almış nasıl yapmış bilgim yok canım
canım geçmiş olsun,rahasız olduğunu yazmışın.....

Back