• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Kayiplarda yiz;) kizlar uzayan akinti neyin isareti yumurtlamaninmi yoksa hamileliginmi? Akintidan once 3'4 gun once iliski olmusdu cunku

Kayiplarda yiz:KK66: kizlar uzayan akinti neyin isareti yumurtlamaninmi yoksa hamileliginmi? Akintidan once 3'4 gun once iliski olmusdu cunku
Canım uzayan akıntı yumurtlamanın belirtisi dir mutlaka değerlendir bu günü ve yarını,,, test yapmıyormusun.,,, 4 gün önce yaptığın birleşmeden hayır yok bence canlı hücre kalsa bile y ler yok olmuştur, x ler kalmıştır... Çünkü y lerin ömrü çok az. Yum takibi yapman lazım canım... Ben dr takibi ve test yaptım 15. Gün yum cat oldu. Ona göre günlerini say.

Yok yumurta takibj ypmiorum yumurtlama gunude herkesde tutmuyorki ama adetten sonra tutturan arkadasim oldu bende deniycm artik kismette varsa olur
adetten sonra tutturanlar var ama kızı olan da var, biraz daha fazla riskli gibi geliyor bana
Rabbim bilir tabi en iyisini, hayırlıs olsun hepsimiz için

adetten sonra tutturanlar var ama kızı olan da var, biraz daha fazla riskli gibi geliyor bana
Rabbim bilir tabi en iyisini, hayırlıs olsun hepsimiz için
Evet ben riskiert goze aldim dualara inandim.. AMA adet bittigi gun atesim yuksekti belkide erken yumurtladim.. Nasip kismet isi bence sonucta yumurtlama gunu kizi olanida cok duyduk

Evet ben riskiert goze aldim dualara inandim.. AMA adet bittigi gun atesim yuksekti belkide erken yumurtladim.. Nasip kismet isi bence sonucta yumurtlama gunu kizi olanida cok duyduk
Canımsın aslında yum çat anı demek gebelik demek sen erken yumurlamış olabilirsin adet döngün kaçacaba. Benim bir arkadaşım adeti 7 gün sürüyor. Herzaman 10. Günü yum çat oluyor. 8. Gün denedi spermler zaten 4 güne kadar yaşayabiliyor rahimde, denemeden 2 gün sonra sperm le yum buluşması ve. Gebe kalmıştı. Seninde aynısı olabilir fakat siklus döngün çok önemli. Benim yumu beklemem gebelik içindi, çünkü ben daha bekliyemezdim 2,buçuk aydır diyet ve takviye kullanmıştı eşimdrun tavsiyesiyle . O yüzden gebelik oluşmasını garanti altına almak istedik çünkü diyetini bozmadı eşim gebelik oluşmazsa devam edecek diyete, çokta zahmetli bir diyet... En güzelini rabbim bilir kız erkek. En azından içim rahat olacak yapmadım demeyeceğim. Teslim olmuşum Rabbime... İnşanlah hayırlı sağlıklı sihatli ahlaklı edepli bir erkek evlat nasip eder bizlere...

Kızlar inanılmaz karnımda şiş var, acaba neyin belirtisidir. Gebelğin belirtisimidir. Birde ateşim hergün bir derece yükseliyor, ovulasyon testleriyle anlayanlar vardı acaba cubukların nasıl olması gerekiyordu...bilen varmı...

Kızlar inanılmaz karnımda şiş var, acaba neyin belirtisidir. Gebelğin belirtisimidir. Birde ateşim hergün bir derece yükseliyor, ovulasyon testleriyle anlayanlar vardı acaba cubukların nasıl olması gerekiyordu...bilen varmı...

Ovulasyon testiyle adete yakın çift çizgi oluyormuş hanzade.deneyebilirsin onu.bir de adetin ne zaman?ateş yüksek devam edebilir ama adetten 1 veya 2 gun önce düşüyor.aynı gün ateşi düşüp adet olan bile var.
Sen stres yapma.gebeliğin oluşmasını etkiliyormuş.tevekkül et bacım.Rabbim 4. de oğluşuna kavuştursun inşallah.

Canim ovulasyon testlerinde cizgi var mi? T cizgisi? Fotosunu at istersen bakalim, birde sizin ne zaman oldu? Kacgun gecti ustunden? Esin hangi takviyeleri kullandi? Sabah sabah ne sordum ama :P

Canımsın aslında yum çat anı demek gebelik demek sen erken yumurlamış olabilirsin adet döngün kaçacaba. Benim bir arkadaşım adeti 7 gün sürüyor. Herzaman 10. Günü yum çat oluyor. 8. Gün denedi spermler zaten 4 güne kadar yaşayabiliyor rahimde, denemeden 2 gün sonra sperm le yum buluşması ve. Gebe kalmıştı. Seninde aynısı olabilir fakat siklus döngün çok önemli. Benim yumu beklemem gebelik içindi, çünkü ben daha bekliyemezdim 2,buçuk aydır diyet ve takviye kullanmıştı eşimdrun tavsiyesiyle . O yüzden gebelik oluşmasını garanti altına almak istedik çünkü diyetini bozmadı eşim gebelik oluşmazsa devam edecek diyete, çokta zahmetli bir diyet... En güzelini rabbim bilir kız erkek. En azından içim rahat olacak yapmadım demeyeceğim. Teslim olmuşum Rabbime... İnşanlah hayırlı sağlıklı sihatli ahlaklı edepli bir erkek evlat nasip eder bizlere...
30 31 gun de bir olurum 8 9 gun surer adetim dongum uzun keske kisa olsaydi..adet gongusunu bittikten sonrami sayiyorsunuz yoksa ilk oldugunuz gundenmi?

Insallah hayirli saglikli bir erkek bebege hamilesindir... Benimde adetime 15 gune yakin var AMA adet belirrileri var sirt agrisi sanci falan..rabbim duysun sesimizi

Kocanızın listesinde ilişkiden önce sert kahve,keçiboynuzu pekmezi varmıydı ve asitli içeceklerden kaçındımı.Aslında o diyetleri birebir uygulayan ve yine kızı olanlarıda okudum burdan herşey takdiri ilahi ama insanoğluyuz hep acabalar var içimizde.Benim kızımda yumurtlama gününde oldu buarada ovulasyon testleriyle hep takipteydim ve hamile kaldığımı ilk ov testiyle anladım 2 çizgide çok koyuydu tıpkı gebelik testindeki gibi

Back