• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

hııı anladım bende erkek istiyorum ama o fiyat ne öle...çocuğu doğurtup elimize mi vercekler :52:

kullanan yok mu hiç?sonuç ne oluyo belli değil yani araştırma aşamasında olduğunuza göre :26:

varmi oyle kolay yol kiz:1:
arastirma evresindeyiz evet bakalim sonuc ne olacakk saracoglu cok yuksek bir yuzdelik oran veriyomus bana gelip bunu kullanipta oglu olmayan kalmadi diyomuss
aklima ne geldi kizlar
doktor civanimda saban cocugu olmayan bir adama otlar sayiyo bisuru onun icinde kirkkilit otut=da var yani at kuyrugu ve adamin oglu oluyo 50 sinden sonra hatirladinizmi

pervaneeee canim nasilsin tosuncugun nasill halimize bak kuzum yaa dua et bize ne olurr
kizlarrr bugun tevriye gunuu ne olur dua edin yalvariyorum dua dua duaaaaaaa

saol orkidem, sanada günaydın.
yani açıklamada cinsiyet yazmıyorya ondan. telefonda mı söylemiş? karakedi bundan mı kullanmıştı

saol orkidem, sanada günaydın.
yani açıklamada cinsiyet yazmıyorya ondan. telefonda mı söylemiş? karakedi bundan mı kullanmıştı

evet sperm arttiriyo demis y e ye etkti eden tek kurmus
telefonda diyor cinsiyet ile ilgili oldugunu tepki alirim diye soylemiyo bence acikca

karakediye haftada iki gun demis oysa hergun icilicekmis cnm dr un hatasi var yani

egem nasıl bi kür önerdi acaba yazarmısın lütfen
gülüm dediki sana bir kür gönderceğim,çay gibi demlenip içilecek hergün akşam yemeğinden iki saat sonra ılık olarak eşin içicek dedi.Bende sorun eşime nasıl içireceğim:) hatta hocaya ben içsem olmaz mı dedim.Güldü kızım cinsiyeti erkeğin belirlediğini bilmiyor musun dedi.

yalnız bence açık açık içindekileri yazacağını hiç zannetmiyorum..çünkü o zaman onun kürüne kimse ihtiyaç duymaz aktardan alır.

evet sperm arttiriyo demis y e ye etkti eden tek kurmus
telefonda diyor cinsiyet ile ilgili oldugunu tepki alirim diye soylemiyo bence acikca

karakediye haftada iki gun demis oysa hergun icilicekmis cnm dr un hatasi var yani

hayır farklı kürler. dedi ki bana . cinsiyet kürü sitede yok dedi. sitedeki sperm artırma kürü dedi.

gülüm dediki sana bir kür gönderceğim,çay gibi demlenip içilecek hergün akşam yemeğinden iki saat sonra ılık olarak eşin içicek dedi.Bende sorun eşime nasıl içireceğim:) hatta hocaya ben içsem olmaz mı dedim.Güldü kızım cinsiyeti erkeğin belirlediğini bilmiyor musun dedi.

yalnız bence açık açık içindekileri yazacağını hiç zannetmiyorum..çünkü o zaman onun kürüne kimse ihtiyaç duymaz aktardan alır.

bana her akşam 1 tane dedi. yemekten sonra falan demedi. emin misin yemekten 2 saat sonra mı içilecek.
bana 5 dk demlenecek dedi.ılık mı içilecek miş?
egem senin eşin takviye olarak başka ne alıyor?

ya teravet ne yediğim belli neiçtiğim belli korkuma aç doşaıyom gibi bişey oldu bacım asidik yıyeceklerın hepsini bilmeyince kaldım mesela patlıcan kabak ıspanak elma havuç karnabahar soğan bunları merak edıyorum yesemmı yemesemmi

ya teravet ne yediğim belli neiçtiğim belli korkuma aç doşaıyom gibi bişey oldu bacım asidik yıyeceklerın hepsini bilmeyince kaldım mesela patlıcan kabak ıspanak elma havuç karnabahar soğan bunları merak edıyorum yesemmı yemesemmi

bildiğim kadarıyla şunları bol yemelisin:

yumurta, ıspanak, lahana, marul, nane, maydonoz, salatalık, asma yaprağı, susam, bal, fındık, ceviz, ahududu, kızılcık, böğürtlen, brokoli, maya, tahin, hamur işleri, pazı, tere, haşlanmış sebzeler, aspartam...

bana her akşam 1 tane dedi. yemekten sonra falan demedi. emin misin yemekten 2 saat sonra mı içilecek.
bana 5 dk demlenecek dedi.ılık mı içilecek miş?
egem senin eşin takviye olarak başka ne alıyor?

bana 3 dk.dedi eşim takviye olarak birşey almıyor inşallah bunu içiririm içmezse boşuna

Back