- 9 Haziran 2008
- 879
- 16
- 318
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #4.041
kızlar bu kürün cinsiyetle alakası nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hııı anladım bende erkek istiyorum ama o fiyat ne öle...çocuğu doğurtup elimize mi vercekler
kullanan yok mu hiç?sonuç ne oluyo belli değil yani araştırma aşamasında olduğunuza göre :26:
saol orkidem, sanada günaydın.
yani açıklamada cinsiyet yazmıyorya ondan. telefonda mı söylemiş? karakedi bundan mı kullanmıştı
egemcim sen alinca icindekilere dikkatlke bakarmisin cnm yabancida olsa ne yaziyo acaba
gülüm dediki sana bir kür gönderceğim,çay gibi demlenip içilecek hergün akşam yemeğinden iki saat sonra ılık olarak eşin içicek dedi.Bende sorun eşime nasıl içireceğim:) hatta hocaya ben içsem olmaz mı dedim.Güldü kızım cinsiyeti erkeğin belirlediğini bilmiyor musun dedi.egem nasıl bi kür önerdi acaba yazarmısın lütfen
evet sperm arttiriyo demis y e ye etkti eden tek kurmus
telefonda diyor cinsiyet ile ilgili oldugunu tepki alirim diye soylemiyo bence acikca
karakediye haftada iki gun demis oysa hergun icilicekmis cnm dr un hatasi var yani
gülüm dediki sana bir kür gönderceğim,çay gibi demlenip içilecek hergün akşam yemeğinden iki saat sonra ılık olarak eşin içicek dedi.Bende sorun eşime nasıl içireceğim:) hatta hocaya ben içsem olmaz mı dedim.Güldü kızım cinsiyeti erkeğin belirlediğini bilmiyor musun dedi.
yalnız bence açık açık içindekileri yazacağını hiç zannetmiyorum..çünkü o zaman onun kürüne kimse ihtiyaç duymaz aktardan alır.
x lerede kür varmıki ?
ya teravet ne yediğim belli neiçtiğim belli korkuma aç doşaıyom gibi bişey oldu bacım asidik yıyeceklerın hepsini bilmeyince kaldım mesela patlıcan kabak ıspanak elma havuç karnabahar soğan bunları merak edıyorum yesemmı yemesemmi
ama sanki biz boşuna diyet yapıyomuşuz gibi :))))
bana her akşam 1 tane dedi. yemekten sonra falan demedi. emin misin yemekten 2 saat sonra mı içilecek.
bana 5 dk demlenecek dedi.ılık mı içilecek miş?
egem senin eşin takviye olarak başka ne alıyor?
niye boşuna teroş diyet olayına inanmıyormusun yoksa kür olduğundanmı gerek duymadın?