• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

kızlar ibrahim saraçoğlu diğer cinsiyette olması için şimdiye kadar eşinizin sağında yattıysanız artık solunda yatın diyor. sizce mantığı nedir?

bence yumurtaya etki eden elektirik olabilir...
sağında yatınca hani mıknatıs gibi düşünün iki farklı kutup iter mıknatısı ters tarafa koy çeker.onun gibi bişi oabilir
kızlar dün yumoşum 14 mmdi...ateş ölçmeye devam ediyrum.iğne yok.yapmıycaz dedi.hatta gelme dedi:9:gün aşırı deneme yapıcam zaten...inşallah hamile kalrım.kızım oğlum olsun olsun olsun yeterki olsun bebe istiyorum:52::52:sağlıklı sıhhatli...

bazıları başarılı olamıyor. özellikle "yumurtlama yakın zamanda olacak, ilişki olsun." denilenler kız oldu. doktorlar gözlemle anlayamıyorlar bence.

eceiremnur diye bi arkadaş vardı.dr takip etti.15gün olsun dedi.oldu sadece takip.iğne yok.zamanlamayla sadece ve oğlu oldu...
fionayada dedi ama onunda kızı oldu...%50 arkadaşllar.biz hep görmek istediğimizi görüyoruz malesef:))))
birde arkadaşlar ateşin düştüğü günmü yumurtlama oluyo.tabloları inceedim hep ateş düşmüş ve ani çıkışın hemen öncesi düşmüş.hep o zamana yumurtlama denmiş.bende zaten yumurtlamayı bekemiyorum gün aşırı deniyorumda en azından luteal fazıma bakıcam....

Arkadaslar bebegimin cinsiyetini ogrenene kadar delirmemek icin buraya 1 ay kadar girmiycem.Cunku her bir yorumu okuyupta acaba oglanmidiri diye cok merak ediyorum.En iyisi unutmak hamile oldugumu.Daha cok belirtileri okuyupta bende de var ve ya yok o zaman cinsiyet kizmi ve ya erkekmi diye sorular yaraniyor aklimda.En iyisi cinsiyeti ogrenince paylasmak.Opuyorum sizleri.
Allah emanet ol gonlundeki karnindadir ins
eceiremnur diye bi arkadaş vardı.dr takip etti.15gün olsun dedi.oldu sadece takip.iğne yok.zamanlamayla sadece ve oğlu oldu...
fionayada dedi ama onunda kızı oldu...%50 arkadaşllar.biz hep görmek istediğimizi görüyoruz malesef:))))
birde arkadaşlar ateşin düştüğü günmü yumurtlama oluyo.tabloları inceedim hep ateş düşmüş ve ani çıkışın hemen öncesi düşmüş.hep o zamana yumurtlama denmiş.bende zaten yumurtlamayı bekemiyorum gün aşırı deniyorumda en azından luteal fazıma bakıcam....

canim atesin dusunce yumurtlama olms oluyr

naz81

senden ne haber canım

belirtiler nasıl?

kızlar sizde de oluyor mu? yaklaşık reglden 2 hafta önceden göğüslerde hassasiyet
başlıyor bende....1 hafta kala bel ağrım artıyor....

kızlar ibrahim saraçoğlu diğer cinsiyette olması için şimdiye kadar eşinizin sağında yattıysanız artık solunda yatın diyor. sizce mantığı nedir?

canım ben de saraçoğluyla görüştüm .ama soruyor ilk bebeğiniz hangi yöne yattınız hatırlıyor musunuz ded. evet dedim ben hep solunda yatıyordum..o zaman sağa yatın en az bir ay korunun ama dedi.eğer iilk bebekte sağda yattıysan diğerinde sola yatcaksın dedi.benim arkadaşım da eskilerden duymuş ilk sağa yat demşler o da yatmış kızı var sonra tam tersini yaptım soluma yattım dedi ve oğlu var.her kadında farklı demek ki

sevil maşalah kız sana hemencecik hamiş kalııın.darısı başımıza...inşallah allah gönlüne göre verir.

amin canım yaaaaaaa......bende bu kadar bekliyorum inşallahhhhhh ik tarih aldığım ay hamile kalırım inşallahhhhhhh.....Rabbim fazla beletmesn....hemencecik hamile kalalım hepimiz de

canım ben de saraçoğluyla görüştüm .ama soruyor ilk bebeğiniz hangi yöne yattınız hatırlıyor musunuz ded. evet dedim ben hep solunda yatıyordum..o zaman sağa yatın en az bir ay korunun ama dedi.eğer iilk bebekte sağda yattıysan diğerinde sola yatcaksın dedi.benim arkadaşım da eskilerden duymuş ilk sağa yat demşler o da yatmış kızı var sonra tam tersini yaptım soluma yattım dedi ve oğlu var.her kadında farklı demek ki

kızlar kendi sağın solun mu?
yoksa yatakta eşinin hangi tarafına yattığın mı?
sanki ben öyle anladım...

Son düzenleme:
kızlar kendi sağın solun mu?
yoksa yatakta eşinin hangi tarafına yattığın mı?
sanki ben öyle anladım...

bak gülüm mesela ben sürekli eşimin solunda yatoyordum ve kendi solama yatardım.şimdi şöyle hem eşini sağında olacaksın hem de sağına dönüp yatacaksın anlatabildim mi sen bana ilk bebeğinde eşinin nersinde yatıyordun ve sen nereye dönüp yatıyorun söyle . ayrdımcı olmaya çalışayım

bende tvde söylerken duymuştum. yatağın sağındaysan soluna, solundaysan sağına geçeceksin diyordu. ama nedeni hiç anlamadım. acaba ne tarafına dönüyorsan alışkanlık ters tarafa döneceksin diye mi

birde bi doktor daha vardı ismini hatırlayamıyorum. ama genel olarak bitkilerin sebzelerin sağlık amaçlı kullanımlarını anlatan biri. hülya avşarın programına çıkmıştı otlar her şey için kullanılır hepsinde hikmet var, hatta doğacak çocuğun cinsiyetini belirlemede de kullanılır diye anlatıyordu. meğerse adamın üç kızı varmış. hülya yapıştırmıştı siz niye kullanmadınız diye. çok gülmüştüm.:9:

GurbetGuzeli merhaba.
Umarım hamilesindir. Yılbaşı için diyordum ama sanırım insan karar verince bekliyemiyor. Hayırlısıylan bebeğini (bebeklerini) alırsın kucağına.

arkadaşlar kendi sağınız veya solunuz değil.....

şimdiye kadar eşinizin sağında mı yattınız? o zaman artık eşinizin solunda yatacaksınız.

kısacası eşinizle yer değiştirin.
zaten insan 1 ay boyunca hep belli yöne yatamaz uykunuzda dönersiniz zaten.
önemli olan eşinizle yer değiştirme.
biraz önce tel açıp sordum bu şekildeymiş.

şimdiye kadar eşinizin sağında mı yattınız? o zaman artık eşinizin solunda yatacaksınız.

teravet süpersin yaaa:) yorumlarınada bakış açınada hayranım:46:

Bende senin dediğin şekilde anlamıştım ama yanlış mı anladım diye yeniden sordum
Saraçoğlu da aynı şekilde demişti bir tv kanalında....
Ama ben hatırlamıyorum ki pek fazla:))))

birde bi doktor daha vardı ismini hatırlayamıyorum. ama genel olarak bitkilerin sebzelerin sağlık amaçlı kullanımlarını anlatan biri. hülya avşarın programına çıkmıştı otlar her şey için kullanılır hepsinde hikmet var, hatta doğacak çocuğun cinsiyetini belirlemede de kullanılır diye anlatıyordu. meğerse adamın üç kızı varmış. hülya yapıştırmıştı siz niye kullanmadınız diye. çok gülmüştüm.:9:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

yaniii sorarlar adama senin neden 3 tane var diye :32::32:

canım bana şöyle dedi.kızım ilk bebeğinde nereye yatmıştın dedi eşinin hangi tarafındaydın ben de sol tarafındaydım dedim.şimdi dedi kocanın sağına geçip yat bir ay boyunca böyle devam etsin dedi korunun dedi,sonra ilişki olsun ve o zamanda sağ tarafına yat kalkma dedi.Hatta ben o kadar acındırmışım ki herhalde akşam üzeri kendi aradı geriye dönüş yaptı ...Birde ben ukalalık yapıp dedim ki hocam bir arkadaş böyle böyle kür kullanmış ama kızı oluyor ...Sana önereceğim kür hergün içilecek ona haftada iki gün önermiş olabilirim dedi.Ama yinede olması lazımdı eşinin sperm sorunu var demek dedi.

canım bana şöyle dedi.kızım ilk bebeğinde nereye yatmıştın dedi eşinin hangi tarafındaydın ben de sol tarafındaydım dedim.şimdi dedi kocanın sağına geçip yat bir ay boyunca böyle devam etsin dedi korunun dedi,sonra ilişki olsun ve o zamanda sağ tarafına yat kalkma dedi.Hatta ben o kadar acındırmışım ki herhalde akşam üzeri kendi aradı geriye dönüş yaptı ...Birde ben ukalalık yapıp dedim ki hocam bir arkadaş böyle böyle kür kullanmış ama kızı oluyor ...Sana önereceğim kür hergün içilecek ona haftada iki gün önermiş olabilirim dedi.Ama yinede olması lazımdı eşinin sperm sorunu var demek dedi.
sımdı oldumu yanı ona neden haftada ıkı gun önermıs ? bence yanlıs madem öle bısey var her gun olanından yolla yazık degılmı o arkadasada.

Back