• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Slm kizlar ben turkiyedeyim de bu vajinal dus icin normal karbonat miydi? Ona Gore alcam bundan....
cnm normal karbonat alcannnn
GurbetGuzeli merhaba.
Umarım hamilesindir. Yılbaşı için diyordum ama sanırım insan karar verince bekliyemiyor. Hayırlısıylan bebeğini (bebeklerini) alırsın kucağına.

ayy agzini yesinler guzelim insAllah yaaaaaa dua edin bana gunum yaklastikca stres oluyom vallla

canım bana şöyle dedi.kızım ilk bebeğinde nereye yatmıştın dedi eşinin hangi tarafındaydın ben de sol tarafındaydım dedim.şimdi dedi kocanın sağına geçip yat bir ay boyunca böyle devam etsin dedi korunun dedi,sonra ilişki olsun ve o zamanda sağ tarafına yat kalkma dedi.Hatta ben o kadar acındırmışım ki herhalde akşam üzeri kendi aradı geriye dönüş yaptı ...Birde ben ukalalık yapıp dedim ki hocam bir arkadaş böyle böyle kür kullanmış ama kızı oluyor ...Sana önereceğim kür hergün içilecek ona haftada iki gün önermiş olabilirim dedi.Ama yinede olması lazımdı eşinin sperm sorunu var demek dedi.

aaa evet yaa madem ona niye haftada iki gun demis bide cikis yolu bulmak icin sperm sorunu diyo sorun olsa cocuk olmazz ne guzel yaa camur at izi kalsin

egemcim sen alinca icindekilere dikkatlke bakarmisin cnm yabancida olsa ne yaziyo acaba

ben 1 aydır süreklı soluma yatmaya gayret edıyorum eşiminde solunda yatıyorum ama önceden ne tarafında yattığımı hatırlamıyorum ogünden bugüne 3 ev değiştirdik ne bileyım :44:
zaten oğluma gece süreklıkalkıyorum bakıyom solumda yatmışım kazara sağda bulursam kendımı hemen sola geçiyom:45:
gurbet abla zaman yaklaştıkca daha heyecan artıyor haklısın gıı

kızlar selam...bende bu ayt çalışma full..sadece bioda denk geliyor.bu geceden itibarende yorumcuya denk geliyor.regimin 7 8 9.günü oldu şimdide 4 5 6 kasımda olcek...karışık oldu yani hayırlısııııııııııııııııı..dua edin bebişim gelsin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:49::49::49:

canım bana şöyle dedi.kızım ilk bebeğinde nereye yatmıştın dedi eşinin hangi tarafındaydın ben de sol tarafındaydım dedim.şimdi dedi kocanın sağına geçip yat bir ay boyunca böyle devam etsin dedi korunun dedi,sonra ilişki olsun ve o zamanda sağ tarafına yat kalkma dedi.Hatta ben o kadar acındırmışım ki herhalde akşam üzeri kendi aradı geriye dönüş yaptı ...Birde ben ukalalık yapıp dedim ki hocam bir arkadaş böyle böyle kür kullanmış ama kızı oluyor ...Sana önereceğim kür hergün içilecek ona haftada iki gün önermiş olabilirim dedi.Ama yinede olması lazımdı eşinin sperm sorunu var demek dedi.

egem nasıl bi kür önerdi acaba yazarmısın lütfen

teravet sana keciboynuzunuda onermismiydi o kurun yaninda eyvahlar olsun onu almayi unuttumm :((

buldumm terossss
sana hem ismi hem linki vereyimmmm bakk gozlerinle gorr

Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU Sperm says azl kr

ismide

Atkuyruğu (Equisetum arvense)

bacım işte o kür sperm artırma kürü. karakedi de bu adresi vermişti bana. kendinin kullandığı kür bu işte. erkek bebek kürü başkasıymış.
bak bu kürde de o bitkinin ismi yazarken doğru türü demiş. her türü değil yani.

iyide teros karakediye niye onu vermemis yada niye yanlis tarif etmis ben iki turlusunude aldim biri koklu digeri yaprak iki turu var yanilmiyosam

hem 3 paket gerek o kadar parayi vericez haa 800 tl ediyo yaklasik niye okadar pahaliysa alttarafi ot yahuu

iyide teros karakediye niye onu vermemis yada niye yanlis tarif etmis ben iki turlusunude aldim biri koklu digeri yaprak iki turu var yanilmiyosam

hem 3 paket gerek o kadar parayi vericez haa 800 tl ediyo yaklasik niye okadar pahaliysa alttarafi ot yahuu

merakımı mazur görün.
bu otlar ne için kızlar yahuuu

Orkişşşşşşş

Gülnisadan haber varmı?

çok merak ediyorum ne yaptı?

tlf. varsa arasana kızzzzzz

maalesef canim tlf falan hic bisiy yok

her girdigimde son girisi tarihine bakiyorum acaba geldimi diye ama yokk
hic bisey dusunemiyodu aslinda bi fircam var ona inssan bi tlf birakir yaa ama tr yeye gidicem demisti tlfnu buyuk ihtimalle olmayabilirdi yada esinin olabilirdi

bacım hamile kalırsan 3. kür alınmasına gerek kalmıyomuş. her neyse araştıralım bakalım. bu kürü şu an da kullanan 2 kişi var. hamile kaldılar mı acaba?:44:

cnm erkek bebek isteyenlere sperme etki eden otmus arastirma evresindeyiz insallahh allahin izniylee olucak

hııı anladım bende erkek istiyorum ama o fiyat ne öle...çocuğu doğurtup elimize mi vercekler :52:

kullanan yok mu hiç?sonuç ne oluyo belli değil yani araştırma aşamasında olduğunuza göre :26:

Back