- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #4.061
egem senin kaç kızın var?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım beniiim..
bu arada senin de bir dimi bebişin
canım ben sipariş verdim gelince yazarım ..yalnız ben eşime nasıl içireceğim.ALLAHın işine karışıyorsun diye çok kızıyor
gizliden normal çayla karıştırıp içirsem:)
hayır farklı kürler. dedi ki bana . cinsiyet kürü sitede yok dedi. sitedeki sperm artırma kürü dedi.
Gelincik yavrum sen deneme yaptin dimi
bir kizim var cnm senin gibi :))
aslaa o cayi tek kullan hayatimm bitki cayi de sende onunla birlikte yesilcay sallamasini ic onune cerez falan biseylerde getir durumu cakmasin
yavv teravetimm aklim almiyoo nasil yok
resmen karakediye bunu yollamis
o zaman onu kandirdi bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
hem yok diyo hemde o kadina yolladigi onun aynisii
sana bes dk diyo egeme 3 bu nedir
karakedinin kesinleştimiki orkiş.belli olmaz ya....
ama benim oğlum olacak gün aşırı deniyorum
allah önce sağlıklı versinde ben zaten gebe kalamyım...bebişim olsunda ben bıraktım bu işleri gelin doğru yolda buluşalım
yavv teravetimm aklim almiyoo nasil yok
resmen karakediye bunu yollamis
o zaman onu kandirdi bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
hem yok diyo hemde o kadina yolladigi onun aynisii
sana bes dk diyo egeme 3 bu nedir
bacım siteye koymaması bence çok normal. talep patlaması olur. adam profesör ayrıca kariyerine de leke getirebilir.
hem karakediye yolladigi onun aynisii nasil olurda farkli der onu anlamadim
Gelincik sende catlayinca da deneseydiniz kiiii ayyy kizon olsun ins
Bnmde kizim olursa catlamadan 3 gun once tutar sa kiz yok tam gununde yaptim olursa erkek
Gelincik sende catlayinca da deneseydiniz kiiii ayyy kizon olsun ins
Bnmde kizim olursa catlamadan 3 gun once tutar sa kiz yok tam gununde yaptim olursa erkek
Sim trye gidecek 3 gunlugune havalimanima birakip kendi anama gececem 13 yildir ilk defa bayram ekmegi yiycez ailecek esimde ailesiyle olscsk ama biz beraber olamiycaz o baska kismet ne diyelim