- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.021
cnm normal karbonat alcannnnSlm kizlar ben turkiyedeyim de bu vajinal dus icin normal karbonat miydi? Ona Gore alcam bundan....
GurbetGuzeli merhaba.
Umarım hamilesindir. Yılbaşı için diyordum ama sanırım insan karar verince bekliyemiyor. Hayırlısıylan bebeğini (bebeklerini) alırsın kucağına.
canım bana şöyle dedi.kızım ilk bebeğinde nereye yatmıştın dedi eşinin hangi tarafındaydın ben de sol tarafındaydım dedim.şimdi dedi kocanın sağına geçip yat bir ay boyunca böyle devam etsin dedi korunun dedi,sonra ilişki olsun ve o zamanda sağ tarafına yat kalkma dedi.Hatta ben o kadar acındırmışım ki herhalde akşam üzeri kendi aradı geriye dönüş yaptı ...Birde ben ukalalık yapıp dedim ki hocam bir arkadaş böyle böyle kür kullanmış ama kızı oluyor ...Sana önereceğim kür hergün içilecek ona haftada iki gün önermiş olabilirim dedi.Ama yinede olması lazımdı eşinin sperm sorunu var demek dedi.
canım bana şöyle dedi.kızım ilk bebeğinde nereye yatmıştın dedi eşinin hangi tarafındaydın ben de sol tarafındaydım dedim.şimdi dedi kocanın sağına geçip yat bir ay boyunca böyle devam etsin dedi korunun dedi,sonra ilişki olsun ve o zamanda sağ tarafına yat kalkma dedi.Hatta ben o kadar acındırmışım ki herhalde akşam üzeri kendi aradı geriye dönüş yaptı ...Birde ben ukalalık yapıp dedim ki hocam bir arkadaş böyle böyle kür kullanmış ama kızı oluyor ...Sana önereceğim kür hergün içilecek ona haftada iki gün önermiş olabilirim dedi.Ama yinede olması lazımdı eşinin sperm sorunu var demek dedi.
buldumm terossss
sana hem ismi hem linki vereyimmmm bakk gozlerinle gorr
Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU Sperm says azl kr
ismide
Atkuyruğu (Equisetum arvense)
teravet sana keciboynuzunuda onermismiydi o kurun yaninda eyvahlar olsun onu almayi unuttumm(
teravet sana keciboynuzunuda onermismiydi o kurun yaninda eyvahlar olsun onu almayi unuttumm(
orkiş bacı istersen gönderirim sana.
iyide teros karakediye niye onu vermemis yada niye yanlis tarif etmis ben iki turlusunude aldim biri koklu digeri yaprak iki turu var yanilmiyosam
hem 3 paket gerek o kadar parayi vericez haa 800 tl ediyo yaklasik niye okadar pahaliysa alttarafi ot yahuu
merakımı mazur görün.
bu otlar ne için kızlar yahuuu
Orkişşşşşşş
Gülnisadan haber varmı?
çok merak ediyorum ne yaptı?
tlf. varsa arasana kızzzzzz
iyide teros karakediye niye onu vermemis yada niye yanlis tarif etmis ben iki turlusunude aldim biri koklu digeri yaprak iki turu var yanilmiyosam
hem 3 paket gerek o kadar parayi vericez haa 800 tl ediyo yaklasik niye okadar pahaliysa alttarafi ot yahuu
cnm erkek bebek isteyenlere sperme etki eden otmus arastirma evresindeyiz insallahh allahin izniylee olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?