• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Gurbetttttttttttt bacım yaa
Yasin okumalar ne durumda?

benden 3 tane ....fazlası olursa yazarım....1 kişi 1 yasin olunca zor çoğalıyo:((((

Kizlar ben bugün Doktora gitdim dün yumurta kitim positiv di, ultraschall yapdi yumurta catlamis dedi su gördü hemen iliskiye gir dedi bu aksam,

Korkduyum ama simdi ben yumurtlama sonrasi girersem kiz icin daha iyi degil mi? ben oglan istiyorum hayirlisinla ...

bilen varmi bu yönden?

öptüm

Gurbetttttttttttttttttttttttttt

nerdesin bacım ya....şimdi yarın sabah oruçlumu olucaz yani......

Gurbetttttttttttt bacım yaa
Yasin okumalar ne durumda?

benden 3 tane ....fazlası olursa yazarım....1 kişi 1 yasin olunca zor çoğalıyo:((((
valla artik ne kaar yasin olursa herkese haber saldim guzelim 500 kisi yasini zor toplamak cn yaaa
eet bugun oruc olucaz bayrma kadar ins
Kizlar ben bugün Doktora gitdim dün yumurta kitim positiv di, ultraschall yapdi yumurta catlamis dedi su gördü hemen iliskiye gir dedi bu aksam,

Korkduyum ama simdi ben yumurtlama sonrasi girersem kiz icin daha iyi degil mi? ben oglan istiyorum hayirlisinla ...

bilen varmi bu yönden?

öptüm
cnm catlamis demis ya tamam iste catladiginda bir sefer iliski olsun cnm tam catladigi gunden 36. saat iliskiye girersen erkek olma olasiligi yuksek

canim ama ben baska Forumda alman Forumda Anneler war yumurtlama+12 saat sonra iliski girmis kizi olanlar ondan korkuyorum canim ozaman 12 saati gecireyim ben Cumartesi iliskiye girsem mi ki?

canim ama ben baska Forumda alman Forumda Anneler war yumurtlama+12 saat sonra iliski girmis kizi olanlar ondan korkuyorum canim ozaman 12 saati gecireyim ben Cumartesi iliskiye girsem mi ki?

ya kızlar 12 olayı yumurtlamadan 12 gün sonra değilmiydi...yumurtan çatlamışsa vakit kaybetmeden dene.12 saat sonra zaten gebe kaamazsın

ezginim napiyosun bebisim sen dr un caztladi dediyse 12 saati falan unuttt
eger o saati beklersen kiz riski daha buyuk
sen karistirmissin yumurta catlama saati +12 bu kiz teorisi diyo bazilarii gel cbuk haber ver kararin nee

ya kızlar 12 olayı yumurtlamadan 12 gün sonra değilmiydi...yumurtan çatlamışsa vakit kaybetmeden dene.12 saat sonra zaten gebe kaamazsın

yok mimoss kizlar noldunuz yaa bebek iyice stres yapmis valla
12 saatti cnm aman haa karistirmayalim ramak kala

kizlar iki gundur oyle guzel ruyalar goruyorum ki anlatamamm gerci muhtesem yy daki hurremin sehzade dogurmasi beni cok etkilemisti
birde hatice sultanin sehzadesi bende ruyamda sehzade dogurmusum ama gercek gibiydii anlatamam nasil sevincliydim
filmin etkisindendi ama olsun guzeldi............

bernur abla
ben bol bol ayetel kursi ve salavat cekiyorum yasinde okuyucam
ama herderde deva salavat imis bi kitap var elimde ondan bulmustum gerci duanin iyisi kotusu olmaz gurbet abla daha iyi bilir ama etkilenmistim

kizlar iki gundur oyle guzel ruyalar goruyorum ki anlatamamm gerci muhtesem yy daki hurremin sehzade dogurmasi beni cok etkilemisti
birde hatice sultanin sehzadesi bende ruyamda sehzade dogurmusum ama gercek gibiydii anlatamam nasil sevincliydim
filmin etkisindendi ama olsun guzeldi............

canım ben ilk hamileliğimde rüyamda erkek bebek doğurduğumu gördüm.çok güzel beyaz bi bebekti çok sevinmiştim.ama kızım oldu...:52:
yengem demişti ama ne görürsen tersi olurmuş diye oda erkek görmüş kızı oldu...
inşeallah sende erkek olur...

ezginim napiyosun bebisim sen dr un caztladi dediyse 12 saati falan unuttt
eger o saati beklersen kiz riski daha buyuk
sen karistirmissin yumurta catlama saati +12 bu kiz teorisi diyo bazilarii gel cbuk haber ver kararin nee

Canim biliyorum ama aksama iliski olacak esim isdedi ne yapayim mecbur 12 saat olmus olacak Allahdan hersey giremieceyim iliskiye cano cok riskli artik bidaha aya yumurta kiti positiv gösterdiyinde o gün girceyim ne yapalim artik

kev naptın canım son durum ne.diğer ayamı kaldı yoksa bu ay yaptınmı ?

ya denedim bcm hayırlısı artık cnm ya her ay bir yumurta gelişir çatlarmış dr öyle dedi bcm ya kara kedi herşeyi yaptı sonuç kısmette ne varssa o geliyo ama cumatesi yapmıcım bcm bir ilişki olsun artık kısmette ne varsa o gelir tutup tutmayacagıda belli degil her çat ignesi olanınkide olmuyo bende hemen hamile kalan kadınlardan degilim zaten

ezgin sende denicin galiba bu ay bcm erkek istiyosun galiba allahım istegini versin bcm ya inşl sen igne oldunmu yoksa kendi kendinemi çatladı yumurtan bcm

canım ben ilk hamileliğimde rüyamda erkek bebek doğurduğumu gördüm.çok güzel beyaz bi bebekti çok sevinmiştim.ama kızım oldu...:52:
yengem demişti ama ne görürsen tersi olurmuş diye oda erkek görmüş kızı oldu...
inşeallah sende erkek olur...

bende de hep tersi cikar, ogluma hamileyken kizi doguruyordum oglum oldu...ama arkaslarimin ikisinde kiz gördüm ve kizlari oldu..hamile oldujlarini bilmiyordum hamile olduklarini gördüm birinin kizim olcak dedi rüyamda ve hamileydi kizi oldu, ötekisininde kiz dogurdugunu gördüm hamile oldugunu yeni ögrenmisti ama onunda kizi oldu...ama kendimde hep tersi cikiyor insallah bu kez erkek görürümde kizim olur:34:

Back