- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.721
ezgin sende denicin galiba bu ay bcm erkek istiyosun galiba allahım istegini versin bcm ya inşl sen igne oldunmu yoksa kendi kendinemi çatladı yumurtan bcm
karakedi arkdas vardı vardı çatlmadan kaç saat sonra ilişkiye girdi bılmıyoum tahmınen 30 saatmıydı ne kızı olacakmış canım hamıle
canım ben ilk hamileliğimde rüyamda erkek bebek doğurduğumu gördüm.çok güzel beyaz bi bebekti çok sevinmiştim.ama kızım oldu...
yengem demişti ama ne görürsen tersi olurmuş diye oda erkek görmüş kızı oldu...
inşeallah sende erkek olur...
gurbet abla sende beklemedesın demi yumurtlama günü tek ilişki mi senınkı ?
cnm ben catlamdan 3 gun önce yaptim bide catladigi gun yaptim fakat benim ertesi gunude agridi kasiklarim o gun yapmadim bakalim ne olacak hayirlisi olsun beklemk cok zor valla yaa cok heyecanliyim cok ilk defa yimrtladigimi bilerek iliski oldu
ya denedim bcm hayırlısı artık cnm ya her ay bir yumurta gelişir çatlarmış dr öyle dedi bcm ya kara kedi herşeyi yaptı sonuç kısmette ne varssa o geliyo ama cumatesi yapmıcım bcm bir ilişki olsun artık kısmette ne varsa o gelir tutup tutmayacagıda belli degil her çat ignesi olanınkide olmuyo bende hemen hamile kalan kadınlardan degilim zaten
bacima dr 3 gun sonra yimirtan catlaycak dedi oda o gun iliskiye girdi 3 gun varken tek iliski ve bacim ustte ve hic beklemeden gitti yikadi e 12 aylik kizimiz varrrrrr
Sen oglan mi istiyordun güzelim
Orkidem kiz eski günlere döndüm vallahi neydi o Babychoice kalender....:18:
ezginim benim calismalar ocak gibi sanirim artik gozumu kararttim ben kalpten giderim heralde ogrenecegim gun
rabbim insallahh ruyalarimda gosterir bana kiz isede erkek isede dayanamam dr un soylemesine
kurbandan sonra siki bir diyet ve 3 5 kilo almayi goze aliyorum
bol ph yuksek su esimide disipline koyacam diyet konusunda ve yumurta aki ile vajinal dus yumurtlama gunumu nasil tayin edicem kizlar yardimci olun
gurbet abla ne guldum valla sanki o ani gormus gibi anlatiyosun
cnm akinti ve sancilardan yaaa bilecen bide ates ölcumundenezginim benim calismalar ocak gibi sanirim artik gozumu kararttim ben kalpten giderim heralde ogrenecegim gun
rabbim insallahh ruyalarimda gosterir bana kiz isede erkek isede dayanamam dr un soylemesine
kurbandan sonra siki bir diyet ve 3 5 kilo almayi goze aliyorum
bol ph yuksek su esimide disipline koyacam diyet konusunda ve yumurta aki ile vajinal dus yumurtlama gunumu nasil tayin edicem kizlar yardimci olun
yapanlar ticker yapsin bilek daaaaahadi bakalım beklemeye geçenler bayaa çoğaldı merakla beklıyoruz :)
cennetgözlüde gelsede bı habr etse daha bellı değildir galiba cinsiyetı cüzlemızın hyırlısı olsun
meryem sureını okucam bu ay inş.
gurbet abla ne guldum valla sanki o ani gormus gibi anlatiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?