- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.701
canım arkadaşın evinde bebeğim diye bir kitap vardı başka şeylerde yazıyordu ancak eşimin arkadaşı olunca öylesine bakmıştım..bi r dahaki sefere dikkatlice okurum gerçi eşini pek sevmiyorum :)))))))bu arada erkenden adet gördüm bu ay bitti
ezginim bu sabah yaptinsa yarin gece iliski olsun cnm dualarimiz seninlee opuyorummmm
Gurbetttttttttttttttttttttttttt
nerdesin bacım ya....şimdi yarın sabah oruçlumu olucaz yani......
valla artik ne kaar yasin olursa herkese haber saldim guzelim 500 kisi yasini zor toplamak cn yaaaGurbetttttttttttt bacım yaa
Yasin okumalar ne durumda?
benden 3 tane ....fazlası olursa yazarım....1 kişi 1 yasin olunca zor çoğalıyo(((
cnm catlamis demis ya tamam iste catladiginda bir sefer iliski olsun cnm tam catladigi gunden 36. saat iliskiye girersen erkek olma olasiligi yuksekKizlar ben bugün Doktora gitdim dün yumurta kitim positiv di, ultraschall yapdi yumurta catlamis dedi su gördü hemen iliskiye gir dedi bu aksam,
Korkduyum ama simdi ben yumurtlama sonrasi girersem kiz icin daha iyi degil mi? ben oglan istiyorum hayirlisinla ...
bilen varmi bu yönden?
öptüm
canim ama ben baska Forumda alman Forumda Anneler war yumurtlama+12 saat sonra iliski girmis kizi olanlar ondan korkuyorum canim ozaman 12 saati gecireyim ben Cumartesi iliskiye girsem mi ki?
canim ama ben baska Forumda alman Forumda Anneler war yumurtlama+12 saat sonra iliski girmis kizi olanlar ondan korkuyorum canim ozaman 12 saati gecireyim ben Cumartesi iliskiye girsem mi ki?
ya kızlar 12 olayı yumurtlamadan 12 gün sonra değilmiydi...yumurtan çatlamışsa vakit kaybetmeden dene.12 saat sonra zaten gebe kaamazsın
kizlar iki gundur oyle guzel ruyalar goruyorum ki anlatamamm gerci muhtesem yy daki hurremin sehzade dogurmasi beni cok etkilemisti
birde hatice sultanin sehzadesi bende ruyamda sehzade dogurmusum ama gercek gibiydii anlatamam nasil sevincliydim
filmin etkisindendi ama olsun guzeldi............
ezginim napiyosun bebisim sen dr un caztladi dediyse 12 saati falan unuttt
eger o saati beklersen kiz riski daha buyuk
sen karistirmissin yumurta catlama saati +12 bu kiz teorisi diyo bazilarii gel cbuk haber ver kararin nee
kev naptın canım son durum ne.diğer ayamı kaldı yoksa bu ay yaptınmı ?
canım ben ilk hamileliğimde rüyamda erkek bebek doğurduğumu gördüm.çok güzel beyaz bi bebekti çok sevinmiştim.ama kızım oldu...
yengem demişti ama ne görürsen tersi olurmuş diye oda erkek görmüş kızı oldu...
inşeallah sende erkek olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?