- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.681
canlarim bilen varmi ben bugün idrarla yumurta kiti yapdim 36 saat sonra iliski iyimi erkek icin?
36 saat iyi guzelim
ay çok şeker eline sağlık gurbet abla çok teşekkr ederim pembişini yerim onun nasıl heyecanlandım anlatamam bide tutuverse inş. çok öptüm seni
gecen 15 saat sonra yapdik iliski tek iliski tutmadi?Gülen yüzle yapdim testi baska ne yapsam ki?Namaz kilarim dua ederim zaten hep sizlerede hep ederim
gecen 15 saat sonra yapdik iliski tek iliski tutmadi?Gülen yüzle yapdim testi baska ne yapsam ki?Namaz kilarim dua ederim zaten hep sizlerede hep ederim
guzelim duan et namazinida kil hakkinda hayirli olani gonlunde olani nasip etsin guzel Allahimm valla ne yaparsan yap bak karakediye neler yapti olmayinca olmuyor guzelim benim
Allaha emanet bir kzim ve iki oglum var guzelimValla bencede canim benim insan ister ama olmayinca olmuyor hayirlisi olsun onun canim insAllah illerde olur isterse....
senin neyin vardi?ben karisdiriyorum valla
namaz vardi hani oglan icin bulamiyorum
Allaha emanet bir kzim ve iki oglum var guzelim
cnm iki rekat Allah rizasi icin namaz kilacan hacet namazi
ilk rekatta kafirun suresini
ikinci rekatta ihlas suresini oku
bitince ayetel kursu oku ve duani et guzelim hakkinda hayirli olani iste
Arkadaşlar kitapta okumuştum.Sperm morfolojisinde ileri hızlı hareketli ise erkek ileri hızlı spermler ileri hızlı yavaş ise kız çocuk oluyormuş.yani burada anne olarak ne yaparsanız yapın,babadan gelen sperm ileri hızlı değilse kız;ileri hızlı ise erkek oluyor.Ancak babanın spermlerinde her ikisi mevcut ise kız ve erkek karışık cinsiyet oluyormuş.Şimdi eşime sperm testi yaptıralım desem beni vurur.Zaten sinir oluyor böyle şeylerle uğraşıyorum ALLAHIN işine karışma diyor.ALLAHIM ne olur yardım et herkese…
Arkadaşlar kitapta okumuştum.Sperm morfolojisinde ileri hızlı hareketli ise erkek ileri hızlı spermler ileri hızlı yavaş ise kız çocuk oluyormuş.yani burada anne olarak ne yaparsanız yapın,babadan gelen sperm ileri hızlı değilse kız;ileri hızlı ise erkek oluyor.Ancak babanın spermlerinde her ikisi mevcut ise kız ve erkek karışık cinsiyet oluyormuş.Şimdi eşime sperm testi yaptıralım desem beni vurur.Zaten sinir oluyor böyle şeylerle uğraşıyorum ALLAHIN işine karışma diyor.ALLAHIM ne olur yardım et herkese…
canım arkadaşın evinde bebeğim diye bir kitap vardı başka şeylerde yazıyordu ancak eşimin arkadaşı olunca öylesine bakmıştım..bi r dahaki sefere dikkatlice okurum gerçi eşini pek sevmiyorum :)))))))bu arada erkenden adet gördüm bu ay bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?