- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.581
helencim bendede inanilmùazz sik sik kasinti olur mantar yanii en son 8 ay once gittim sonuc temizdi ancak gulnisa her 6 ayda giden birisiydii mektup yollamis dr u adrese ulasmamis
ve hic bir belirti vermedi dedi
sanirim baslangic umarim kurtulur bilemiyorum bende cok korktum
nedenlerine bakinca inan cok basit seylerden bile olabiliyorr
ailesinde var mıydı? kanser türlerinin çoğu genetik diyorlar.
daha öncedende olmuşmuydu ilişki.neden 36 değilde 30u bekledin?
hayır daha önce olmadı ben erkek için yapmadım bundan haberim bile yoktu sadece bebeğim olsun istedim doktorum 24 saati geçtiğinde ilişki olsun dedi
kızlar lütfen biri şu bioritme baksın
ablacim inann cok uzgunum sanki oz ablam da canimdan can gitmis gibi olduu
turkiyeye uctu gulnisa ablamm
rahim kanseri teshisi konulmuss gurbet ablam feyzadan eski dostlarimdan bol bol dua istiyorum dedi ne olur dualarinizi eksik etmeyin
en ufak bir kasintiniz yanmaniz olursa mutlaka dr a gidin dedi onlar sonra kansere donusuyormus
ne diyecegimi bilmiyorum
cok uzgunum cookk ........................
canım çok sağol
canım ya ben ekim ayı için demiştim ama sen kasım yazmışşın yanlışlık mı oldu????
inann onu soramadim cnm aklima gelmedi bilmiyorumm merakla donmesini bekliyorum
kusura bakma canım ekim ayı gözümden kaçmış,
1-4 ekim arası erkek gününmüş,
17 ekimden-27 ekime kadar erkek günün.başkada yok..sevgiler
KUR'AN bilen arkdaşlar
yasin okuyalım aramızda....dağıtalım okumak isteyenlere....
Rabbim şifa versin Gülnisa bacımıza((((((
orkdm canım çok üzüldüm gülnisa arkadaş için ama düzenli kontrol oluyorsa çok erken safhadadır mutlaka..benim teyzeme de aynı şekilde teşhis koyuldu çok erken aşamada olduğu söylendi..lütfen söyle üzülmesin bu aşamada tedavi çok basit hatta kayboluyor bile teyzemde kayboldu..bol bol c vitamini kullansın bağışıklığını güçlü tutması önemli birde enoant diye üzüm ekstresi var eczanelere sorsun onu kullansın((
GÜLNİSA kardeşimize rabbimden acil şifalar diliyor,
çektiği sıkıntıların günahlarına keffaret olmasını temenni ediyorum.
şimdi kendisi için Kuranı kerimden birkaç sure okudum.
ŞAFİ olan rabbimin en kısa sürede şifasını vermesi ümidiyle selamlar.....
Gulnisama cok cok uzuldum bacim bnm o ya kizlar yasin topluyorum 500 kisi 500 yasine niyetlendik ozelime atin adetleri Allahim sifa versin nisam gucludur bunuda sag salim atlatacak inSAllah
ACİL ŞİFA VERSİN RABBİM Gülnisa hanıma kendısını tanımıyorum ama çook üzüldüm gerçektende bebek hayal ederken neoldu.bebeğine bağışlasın inş allah.süper anneler gibi önceki yazıştığınız topiktenmi orkdm gülnisa
insan zamanla ne kadar sanal olsada arkadaslarına bağlanıyor ne güzel kötü gününde her halukarda yanındasınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?