Süper Anneler - 2011

ailesinde var mıydı? kanser türlerinin çoğu genetik diyorlar.

Gülnisa canimbenimAllah sifa versin canim cok üzüldüm canim insAllah temiz cikar testlerin insAllah öptüm

Vandaki Milletime Allah sabir versin cok üzüldüm Allah tekrar yasatmasin...

ilk yazında tahmin etmiştim Gülnisam olduğunu
Rabbim tüm hastalara ve bacım Gülnisaya şifa versin
inanılmaz üzgünüm.....şoktayım.....Ama hayatın bize ne getireceğini bilemiyoruz
Rabbim bu imtihanı hayırlısıyla başarılı bir şekilde geçmeyi nasip etsin....

Son düzenleme:
Henüz kesin bir bilgi yok sanırım....Umarım ve inşallahhhhhhh yanılmışız birşeyn yok denir
ya da erken teşhisten dolayı en kısa zamanda sağlığına kavuşur canım arkadaşım

Gülnisam bacım...Rabbim seni yavrularına bağışlasın....En kısa zamanda iyileşir dönersin inşallah yuvanıza....Allahıma emanetsin....Rabbim şifa versn sana ve tüm şifa bekleyenlere....

KUR'AN bilen arkdaşlar

yasin okuyalım aramızda....dağıtalım okumak isteyenlere....
Rabbim şifa versin Gülnisa bacımıza((((((

canım çok sağol
canım ya ben ekim ayı için demiştim ama sen kasım yazmışşın yanlışlık mı oldu????

kusura bakma canım ekim ayı gözümden kaçmış,
1-4 ekim arası erkek gününmüş,
17 ekimden-27 ekime kadar erkek günün.başkada yok..sevgiler

inann onu soramadim cnm aklima gelmedi bilmiyorumm merakla donmesini bekliyorum

orkdm canım çok üzüldüm gülnisa arkadaş için ama düzenli kontrol oluyorsa çok erken safhadadır mutlaka..benim teyzeme de aynı şekilde teşhis koyuldu çok erken aşamada olduğu söylendi..lütfen söyle üzülmesin bu aşamada tedavi çok basit hatta kayboluyor bile teyzemde kayboldu..bol bol c vitamini kullansın bağışıklığını güçlü tutması önemli birde enoant diye üzüm ekstresi var eczanelere sorsun onu kullansın((

SELAM TERAVET,
özel msj yazamadığımdan buradan yazıyorum canım.
4ocak nötr,5 ocaktan-14 ocaka kadar erkek günün,
26,27,28 ocak erkeğe yatkın ,29 ocak nötr,
30 ocaktan-6 şubata kadar erkek günün,
18 şubattan-22 şubata erkeğe yatkın,
23 şubat nötr,24,25,26 şubat erkeğe yatkın günün....sevgiyle kal bacım

GÜLNİSA kardeşimize rabbimden acil şifalar diliyor,
çektiği sıkıntıların günahlarına keffaret olmasını temenni ediyorum.
şimdi kendisi için Kuranı kerimden birkaç sure okudum.
ŞAFİ olan rabbimin en kısa sürede şifasını vermesi ümidiyle selamlar.....

Gulnisama cok cok uzuldum bacim bnm o ya kizlar yasin topluyorum 500 kisi 500 yasine niyetlendik ozelime atin adetleri Allahim sifa versin nisam gucludur bunuda sag salim atlatacak inSAllah

KUR'AN bilen arkdaşlar

yasin okuyalım aramızda....dağıtalım okumak isteyenlere....
Rabbim şifa versin Gülnisa bacımıza((((((

herkes elinden dilinden ne geliyosa yasin salavat dua neyse okumaya calissin gercekten duanin rolu buyukk insallahhh ablacim bu fikrin icin allah razi olsun gurbet ablam gelmedi duymadi dimi

evet noniscim cok duzenli her 6 ayda bir giderdim diyor
teyzenin belirtileri neydi genlerinizde varmiydii birde neden olurmus ki bu illet rahmi falan alindimi

allah razi olsun canim
Gulnisama cok cok uzuldum bacim bnm o ya kizlar yasin topluyorum 500 kisi 500 yasine niyetlendik ozelime atin adetleri Allahim sifa versin nisam gucludur bunuda sag salim atlatacak inSAllah

ayy gormedim yazini ablacim
kafam allak bullak
insallahh ben okuyabildigim kadar okumaya calisicam sayisi yok yani rabbim kabul etsin

ACİL ŞİFA VERSİN RABBİM Gülnisa hanıma kendısını tanımıyorum ama çook üzüldüm gerçektende bebek hayal ederken neoldu.bebeğine bağışlasın inş allah.süper anneler gibi önceki yazıştığınız topiktenmi orkdm gülnisa
insan zamanla ne kadar sanal olsada arkadaslarına bağlanıyor ne güzel kötü gününde her halukarda yanındasınız...

evet cnm sizinle yazistiimiz gibi 2007 den bu yana hep yazisiyorduk
kopmadikta mimoza helen teravet bernur ezgin gurbet feyza 2007 sezonlarindan
insallahh sizinlede dostluklarimiz kalici olur hep mutlu haberlerinizi aliriz

Son düzenleme:
orkıdem cok uzuldu okurken tuylerım urperdı RABBIM INS COCUKLARINA BAGISLASIN ARTIK KORKULCAK BI HASTALIK DEGIL TEDAVISI VAR INS RAHMI FELAN ALINMADAN ATLATIR CNM YA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…