Süper Anneler - 2011

gunaydın kızlar.Van ercış halkına Rabbbım cok ve cok yardım etsın duadan baska elımızden bırsey gelmıyo ıns daha cok canlıya ulasırlar dunden berı mahvolduk Rabbım sen yardım et cok zor gorude yardım edememe enkaz altındakılere Rabbım sabır versın yakınlarına..AMIN.

bu gece 4 ten sonra hiç uyuyamadım soğuğu düşündükçe kahroldum döndüm yatakta...
rabbim tüm yaralarını çabuk sarmalarını sağlasın...

canım çok sağol
canım ya ben ekim ayı için demiştim ama sen kasım yazmışşın yanlışlık mı oldu????

ablacim inann cok uzgunum sanki oz ablam da canimdan can gitmis gibi olduu
turkiyeye uctu gulnisa ablamm
rahim kanseri teshisi konulmuss gurbet ablam feyzadan eski dostlarimdan bol bol dua istiyorum dedi ne olur dualarinizi eksik etmeyin
en ufak bir kasintiniz yanmaniz olursa mutlaka dr a gidin dedi onlar sonra kansere donusuyormus
ne diyecegimi bilmiyorum
cok uzgunum cookk ........................

neeeeeeee
canım gülüm inanmıyorum ...
sakın moralini bozma bitanem.allah bağışlasın seni yavrularına.biliyorsun tedavisi var.inşallah erken evrede teşis edilmiştir.nasıl olur ya daha bebeğin 3 yaşında.belki bi yanlışlık vardır.umarım öledir...ianıyorum muhakkak bi yanlışlık vardır.canım bi tanem öyle bile olsa allah şifanı versin canım.biliyorsun tedavisi var.ama ben inanıyorumki bi yanlışlık vardır

Son düzenleme:

kız gülnisadan mı bahsediyorsunuz?
orkide bacım bilgi gönder bana nolursun. durumu nasılmış. tedavi nerede olacak?

sen yazınca anladım gulnısa oldugunu.ne kadar uzuldum anlatamam.rabbım tez zamanda şifasını versın.erken teşhısle tedavı edılemeyecek şey yoktur.allah yardımcısı olsun ınşallah hemen bıter.hıc uzulmasın moral cok onemlı.rabbım sıkıntılarından kurtarsın..

bende bılgı ıstıyom bende.
şimdı benımde kaşıntım cok olur kızlar yaa.ben hıc test falan yaptırmadım.en son dogum sonrası cagırıyorşarya o zaman smear testı vermıştım bışey cıkmadı.sonra bı daha gıtmedım.yanı 2 sene olacak.korkmaya başladım

gulnisa ablamdan alinti

orkidem canim gelmissin tatilin nasil gecti ailen nasil insallah guzel bir tatil gecirmissindir
nete giremedim ancak bu sabah girdim kkya yazdigini gorunce geldin diye sana yaziorum
artik nete girebilecegimi sanmiyorum canim
jinekologuma kontrole gittim testlerim kotu cikmis biyopsi yapilicak dr rahimagzi kanseri belirtileri diyor sanirsam rahim alinicak
yarin dra gidicem kesin belli olucak
benim icin dua et neolur buna cok ihtiyacim var suan kisa yaziyorum aglamaktan onumu goremiyorum zaten
cocuklarim icin korkuyorum bana birsey olursa dayanamazlar babalari desem ne kadar ilgilenebilirki
hele kizima baktikca icim yaniyor daha cok kucuk o annesizligi anlayamaz
bnlari yasayacagimi hic bilmiyordum esimle tartismalara uzulur dururdum oysa bosunaymis saglik en degerli seymis
kendine iyi bak canim benim elifnazi cok opuyorum hakkini helal et

ah ablam.allahım derman versın.inşallah bıyopsı ıyı sonuc verırı.yada ekne teşhıs olsun..ne olursa olsun saglıgına kavuşsun .canım benımm..

sonra tekrar yazistik iki gun oldu gidelii kizlar dayanamiyorum icim yaniyor bu kadar cok sevecegimi tahmin etmezdim
ne olur dua edin eski dostlarimdan yeni arkadaslardan taniyan tanimayan herkesten dua istiyor allah icin eksik etmeyin

kesin belli olmuş mu peki? doktora gittikten sonra yazdı mı sana?
doktor belirtileri var diye tahmini bişey demiş.inşallah doktor yanılmıştır.

helencim bendede inanilmùazz sik sik kasinti olur mantar yanii en son 8 ay once gittim sonuc temizdi ancak gulnisa her 6 ayda giden birisiydii mektup yollamis dr u adrese ulasmamis
ve hic bir belirti vermedi dedi
sanirim baslangic umarim kurtulur bilemiyorum bende cok korktum
nedenlerine bakinca inan cok basit seylerden bile olabiliyorr

kesin belli olmuş mu peki? doktora gittikten sonra yazdı mı sana?
doktor belirtileri var diye tahmini bişey demiş.inşallah doktor yanılmıştır.
alinti

canim benim gitmeden son bir kez bakayim dedim sana
kismetse yarin ucuyorum
dun sabah dra gittim ameliyat sart dedi ama hastanede yer yokmus 2 ay sonra rv verdiler
ben 2 ay daha beklemek istemedim ilerlemesin diye
aslinda belirtileri malesef yok orkidem sadece duzenli jinekologa gideceksin testlerini yaptiricaksin
ben hep duzenli gittim aksatmadim ama gecen mart ayinda en son gitmistim dr benden muayene sirasinda laborotuara gondermek icin parca almisti bu her kadina 2 yilda bir yapilirmis zaten

sonra tekrar yazistik iki gun oldu gidelii kizlar dayanamiyorum icim yaniyor bu kadar cok sevecegimi tahmin etmezdim
ne olur dua edin eski dostlarimdan yeni arkadaslardan taniyan tanimayan herkesten dua istiyor allah icin eksik etmeyin
yok ben unutamam zaten.sende haber aldıkca yz olurmu .dua onemlı tabı hıc esırgenılırmı.

yaa..bende korkuyom bu ıllet belırtı vermıyo evet.off..
aman başlangıcsa kurtulur tabı..herşey su gıbı akıp gecsın ınşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…