- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.561
gunaydın kızlar.Van ercış halkına Rabbbım cok ve cok yardım etsın duadan baska elımızden bırsey gelmıyo ıns daha cok canlıya ulasırlar dunden berı mahvolduk Rabbım sen yardım et cok zor gorude yardım edememe enkaz altındakılere Rabbım sabır versın yakınlarına..AMIN.
iğneden kaç saat sonra ilişki oldu?
tam saati hatırlamıyorum ama 30 saati aşmıştı
iğneden kaç saat sonra ilişki oldu?
tam saati hatırlamıyorum ama 30 saati aşmıştı
daha öncedende olmuşmuydu ilişki.neden 36 değilde 30u bekledin?
selam................
Selam AYŞENUR ,senin bioritmin 2008 yılında 19 ekimden-30 ekime kadar kıza yatkınmış….
Şimdi, 8 kasımdan-11 kasıma kadar erkeğe yatkın,ancak 10 kasım nötr,
12 kasımdan-19 kasıma kadar erkek günün,
31 kasımdan-10 aralıka kadar erkeğe yatkın,
11 aralık erkek günün,24 aralık erkek günün,
25 aralıktan-4 ocaka kadar erkeğe yatkın….
rabbim hayalini kurduğun güzelliklere en kısa sürede kavuşmanı nasip etsin
gelincik
msn ekledim canım...konuşuruz orda sonra
Siklusun 26 ya düşmesi aslında senin gayet sağlıklı olduğunun göstergesi
bu ay demek ki iltihabı bir durum yok sende ki 26 günde regl olmuşsun
kız istediğin için aslında çoktaönemli değil bence
en fazla 11.gün yap gerisini korunmalı yap
ama kendini mutlaka gözlemle....sen herkesten daha iyi bilirsin kendini
görüşürüz msnden inş....
1günde 10 sayfa ilerlemiş.....maşallahhhhhhhhhhhh
orkidem o ablan kim nolurbana faceden yaz.....aklıma gelen kişiyse eğer
((((((
ama allah tüm şifa bekleyenlere şifa versin
dertlerine derman versin inşallahhhhh
ablacim inann cok uzgunum sanki oz ablam da canimdan can gitmis gibi olduu
turkiyeye uctu gulnisa ablamm
rahim kanseri teshisi konulmuss gurbet ablam feyzadan eski dostlarimdan bol bol dua istiyorum dedi ne olur dualarinizi eksik etmeyin
en ufak bir kasintiniz yanmaniz olursa mutlaka dr a gidin dedi onlar sonra kansere donusuyormus
ne diyecegimi bilmiyorum
cok uzgunum cookk ........................
ayynenn katılıyorum sana teravet benım 1 gün arayla olduğunu düşünüyorum ajandama göre 2günde 1
meyan kökü erkekteki spermi azaltmak içinmıydı teravet bilgin varmı
ablacim inann cok uzgunum sanki oz ablam da canimdan can gitmis gibi olduu
rahim kanseri teshisi konulmuss gurbet ablam feyzadan eski dostlarimdan bol bol dua istiyorum dedi ne olur dualarinizi eksik etmeyin
en ufak bir kasintiniz yanmaniz olursa mutlaka dr a gidin dedi onlar sonra kansere donusuyormus
ne diyecegimi bilmiyorum
sen yazınca anladım gulnısa oldugunu.ne kadar uzuldum anlatamam.rabbım tez zamanda şifasını versın.erken teşhısle tedavı edılemeyecek şey yoktur.allah yardımcısı olsun ınşallah hemen bıter.hıc uzulmasın moral cok onemlı.rabbım sıkıntılarından kurtarsın..ablacim inann cok uzgunum sanki oz ablam da canimdan can gitmis gibi olduu
ne diyecegimi bilmiyorum
kız gülnisadan mı bahsediyorsunuz?
orkide bacım bilgi gönder bana nolursun. durumu nasılmış. tedavi nerede olacak?
neeeeeeee
canım gülüm inanmıyorum ...
sakın moralini bozma bitanem.allah bağışlasın seni yavrularına.biliyorsun tedavisi var.inşallah erken evrede teşis edilmiştir.nasıl olur ya daha bebeğin 3 yaşında.belki bi yanlışlık vardır.umarım öledir...ianıyorum muhakkak bi yanlışlık vardır.canım bi tanem öyle bile olsa allah şifanı versin canım.biliyorsun tedavisi var.ama ben inanıyorumki bi yanlışlık vardır
kız gülnisadan mı bahsediyorsunuz?
orkide bacım bilgi gönder bana nolursun. durumu nasılmış. tedavi nerede olacak?
sen yazınca anladım gulnısa oldugunu.ne kadar uzuldum anlatamam.rabbım tez zamanda şifasını versın.erken teşhısle tedavı edılemeyecek şey yoktur.allah yardımcısı olsun ınşallah hemen bıter.hıc uzulmasın moral cok onemlı.rabbım sıkıntılarından kurtarsın..
bende bılgı ıstıyom bende.
şimdı benımde kaşıntım cok olur kızlar yaa.ben hıc test falan yaptırmadım.en son dogum sonrası cagırıyorşarya o zaman smear testı vermıştım bışey cıkmadı.sonra bı daha gıtmedım.yanı 2 sene olacak.korkmaya başladım
gulnisa ablamdan alinti
orkidem canim gelmissin tatilin nasil gecti ailen nasil insallah guzel bir tatil gecirmissindir
nete giremedim ancak bu sabah girdim kkya yazdigini gorunce geldin diye sana yaziorum
artik nete girebilecegimi sanmiyorum canim
jinekologuma kontrole gittim testlerim kotu cikmis biyopsi yapilicak dr rahimagzi kanseri belirtileri diyor sanirsam rahim alinicak
yarin dra gidicem kesin belli olucak
benim icin dua et neolur buna cok ihtiyacim var suan kisa yaziyorum aglamaktan onumu goremiyorum zaten
cocuklarim icin korkuyorum bana birsey olursa dayanamazlar babalari desem ne kadar ilgilenebilirki
hele kizima baktikca icim yaniyor daha cok kucuk o annesizligi anlayamaz
bnlari yasayacagimi hic bilmiyordum esimle tartismalara uzulur dururdum oysa bosunaymis saglik en degerli seymis
kendine iyi bak canim benim elifnazi cok opuyorum hakkini helal et
gulnisa ablamdan alinti
orkidem canim gelmissin tatilin nasil gecti ailen nasil insallah guzel bir tatil gecirmissindir
nete giremedim ancak bu sabah girdim kkya yazdigini gorunce geldin diye sana yaziorum
artik nete girebilecegimi sanmiyorum canim
jinekologuma kontrole gittim testlerim kotu cikmis biyopsi yapilicak dr rahimagzi kanseri belirtileri diyor sanirsam rahim alinicak
yarin dra gidicem kesin belli olucak
benim icin dua et neolur buna cok ihtiyacim var suan kisa yaziyorum aglamaktan onumu goremiyorum zaten
cocuklarim icin korkuyorum bana birsey olursa dayanamazlar babalari desem ne kadar ilgilenebilirki
hele kizima baktikca icim yaniyor daha cok kucuk o annesizligi anlayamaz
bnlari yasayacagimi hic bilmiyordum esimle tartismalara uzulur dururdum oysa bosunaymis saglik en degerli seymis
kendine iyi bak canim benim elifnazi cok opuyorum hakkini helal et
alintikesin belli olmuş mu peki? doktora gittikten sonra yazdı mı sana?
doktor belirtileri var diye tahmini bişey demiş.inşallah doktor yanılmıştır.
yok ben unutamam zaten.sende haber aldıkca yz olurmu .dua onemlı tabı hıc esırgenılırmı.
sonra tekrar yazistik iki gun oldu gidelii kizlar dayanamiyorum icim yaniyor bu kadar cok sevecegimi tahmin etmezdim
ne olur dua edin eski dostlarimdan yeni arkadaslardan taniyan tanimayan herkesten dua istiyor allah icin eksik etmeyin
helencim bendede inanilmùazz sik sik kasinti olur mantar yanii en son 8 ay once gittim sonuc temizdi ancak gulnisa her 6 ayda giden birisiydii mektup yollamis dr u adrese ulasmamis
ve hic bir belirti vermedi dedi
sanirim baslangic umarim kurtulur bilemiyorum bende cok korktum
nedenlerine bakinca inan cok basit seylerden bile olabiliyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?