Süper Anneler - 2011

kızlar
gülnisa hanımı tanımıyorum ama çok acil şifalar diliyorum
korkulacak bi hastalık değil allahın izniyle
elimizden geldiği kadar ayetel kürsi okumak yapabileceklerimizden en hayırlısı...
özellikle ameliyat günü okumamız çok iyi forumdaki arkadaşlar bu konuda bizi bilgilendirsin...

Bebeğin cinsiyetini belirleyebilir miyiz? (milliyetin haberi)
BEbeğin cinsiyetini belirleyemeyiz. Ancak istatistikler ilginç gerçekler ortaya koyuyor...
16:18 | 25 Ekim 2011

Bebeğinizin cinsiyetinin ne olacağı döllenme esnasında belirlenir ve yumurta hücresini dölleyen spermin cinsine bağlıdır. Eğer X kromozomlu bir sperm yumurtaya ulaşırsa bebeğiniz kız olacaktır. Y kromozomlu bir sperm ulaşırsa erkek bir bebeğiniz olacak demektir.

Bebeğin cinsiyetini seçebilir miyiz?

Tarih boyunca insanlar bebeklerinin cinsiyetlerini nasıl etkileyebileceklerini araştırmışlardır. Ancak çoğu yöntem batıl inanç ve önyargılardan ibarettir. Fakat bazı ilginç gözlemler ve istatistikler de mecuttur. Ancak kesin olarak bebeğin cinsiyeti seçilemez.

Bebek cinsiyet istatistikleri

-İstatistikler ilk bebeğin erkek ve diğerlerinin kız olma ihtimalinin daha yüksek olduğunu gösteriyor.

-Çift ne kadar genç ise erkek çocuk dünyaya getirme ihtimalleri o kadar artıyor. Yaş ilerledikçe aynı şey kız çocuklar için geçerli.

-Kel erkeklerin çoğunun erkek çocukları oluyor.

-Bir yıl arayla doğan bebekler genelde aynı cinsiyete sahip oluyor. Eğer aralarındaki yaş 3 yıl kadarsa genelde ters cinsiyete sahip oluyorlar.

-Kürtaj sonrasında kısa süre içerisinde hamile kalan kadınlar kız çocuk dünyaya getiriyor.

cnm cok yeni ve taze bilgiler cok saolasinn
valla hemen hemen tepsini tasdikliyorum
bizim aralik anneleri ikinci cocuklarini aldilar kucaklarina cok nadir farkli cinsiyet ilki erkekse ikincide erkek oldu ilki kizsa ikincide kiz oldu
aralarinda birer yas var
su kel erkek olayinada katiliyorum cevremde ne kadar kel varsa en az iki oglusu var

kurtaj sonrasinida bizzat yasadim kizimù oldu

uzmanlarda uyarıyor zaten annenın kendsını toparlaması ve çocukların gelışımı için en uygun zaman 3 sene ve istatislıklerde dıyo 3 yıl aradan sonra cinsiyet değişimi oluyormuş ben onların yalancısıyım...:))

benim eşim yarım kel oğluşum oldu
acaba saç ektirsek kızım olurmu
şaka bi yana güzel bilgilermiş

kızlar teyzem hamileydi çat. iğnesiyle tedavi olup gebe kaldı,
çine göre de erkekti. ama......kız bi oğlu vardı zaten gönlüne göre verdi rabbim,
yani anlıcağınız herşey ALLAH'tan...

kusura bakma canım ekim ayı gözümden kaçmış,
1-4 ekim arası erkek gününmüş,
17 ekimden-27 ekime kadar erkek günün.başkada yok..sevgiler

canım ya beni hesplamışsın diğer forumda ama ekim ayını yazmamışsın. rica etsem ekim ayına kız bebek için bakabilir misin?d.t.26.01.1978 27 günde 1 adet oluyorum. sat 16.10

ALLAH acil şifalar versin..Diyecek söz bulamıyorum..ALLAH sevdiklerine bağışlasın.

allah razi olsun canim

kızlar teyzem hamileydi çat. iğnesiyle tedavi olup gebe kaldı,
çine göre de erkekti. ama......kız bi oğlu vardı zaten gönlüne göre verdi rabbim,
yani anlıcağınız herşey ALLAH'tan...

illaki dimlacim gerisi sebebpler nedenler

rastgele ilişki ile gebe kalan bir kadın, %75 ihtimalle önceki bebeğinin cinsiyetine hamile kalır.

rastgele ilişki ile gebe kalan bir kadın, %75 ihtimalle önceki bebeğinin cinsiyetine hamile kalır.
bu pek gercekci deil teravet senden benden bu topikdekilerden baska kim biliyoki yumurtlama anini zamanini falan filan
ne biliyim eskilere bakarsakk bi kiz bi oglan hep kiz yada hep erkekk

bu pek gercekci deil teravet senden benden bu topikdekilerden baska kim biliyoki yumurtlama anini zamanini falan filan
ne biliyim eskilere bakarsakk bi kiz bi oglan hep kiz yada hep erkekk

ya bencede kızlar kimse bu kadar ince detay yapmıyo...
hem şunu düşünmeye başladım onuda bunu da yapıyım derken geriyoruz kendimizide eşimizi de..
stres gebeliği bile etkilerken isteklerimizi nasıl etkilemesin bence rahat olup allaha bırakmak en güzeli
ben öyle yapmaya karar verdim

kızlar şimdi ben test yaptımda ovulasyon çift çizgi çıktı dün tekti
bu çift çizgi çıktıktan sonra yumurta ne kadar yaşıyo...
bide erkek bebek için kaç saat sonraydı bilgilendirir misiniz?

merhaba ezgin özel msj atamıyorum ben şuan hamile değilim düşünmüyorumda ileride istersem ne yapabileceğim hakkında bilinçlenmek istiyorum. yumurtlama gününde ilişki ile cinsiyet belirlemek beni çok inandırmadı. ben yum.günümde ilişkiye girdim sonra ultrasona bakıldığında dr geç döllenme olmuş dedi yani yumurtanız olsa bile bazen sizin istediğiniz anda döllenme olmaya biliyormuş. bende burdaki çalışmaları merakla takip ediyorum allah senin ve burdaki tüm arkadaşlarımın gönlündekini versin inşallah.

vajene duş olayını merak ettim arkadaslar örneğin dıyet yapmasak sadece vajene duş yapsak zaten asidik oluyor o an için dıyete illaki gerek varmı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…