• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

vajene duş olayını merak ettim arkadaslar örneğin dıyet yapmasak sadece vajene duş yapsak zaten asidik oluyor o an için dıyete illaki gerek varmı ki?

yumurtanin elektriksel yonunu deistiriyosun cnm
bu sekilde x leri iterek y leri kendine cekiyosun buda yiyeceklerle yani sodyum potasyumla oluyor su negatif pozitif iyonlari var ya onlar iste

bu sekilde x leri iterek y leri kendine cekiyosun buda yiyeceklerle yani sodyum potasyumla oluyor su negatif pozitif iyonlari var ya onlar iste

anladım cnm sen erkek bebek için olanı anlatmışsın benımkıde x leri çekmek için ozaman
domates kız bebekde yenebilirmi ben yıyorum ama korkarak yemesemmi acaba bilemedım orkdm sonra baklava falan anam zor dıyet yapmakda inş tutarda biter dıyet mevzusu

anladım cnm sen erkek bebek için olanı anlatmışsın benımkıde x leri çekmek için ozaman
domates kız bebekde yenebilirmi ben yıyorum ama korkarak yemesemmi acaba bilemedım orkdm sonra baklava falan anam zor dıyet yapmakda inş tutarda biter dıyet mevzusu

pardon cnm yaa ondada tam tersi y leri iteceksin diyetinle x leri kabul edeceksin
domates yeme sakin
cilek ye bol bol kizilcik serbeti tableti
baklava sana serbest kurban sana yarayacak baklava asitli iceceklerr ohh yasadin senn
et iki taraf icin var ama sen cok yeme dana etiyse yiyebilirsin

pardon cnm yaa ondada tam tersi y leri iteceksin diyetinle x leri kabul edeceksin
domates yeme sakin
baklava sana serbest kurban sana yarayacak baklava asitli iceceklerr ohh yasadin senn

hımm domateste arada yıyordum :( tamam bıdaha yemem canım baklavaya çok sevındım
fakat ben kızılcığın kendısınıo yıyorum tabletı çok pahalı şerbetını yapmayada üşendım 1 kase doldurup yıyorum acaba aynı anlama gelırmı nedersın orkdm :44:

hımm domateste arada yıyordum :( tamam bıdaha yemem canım baklavaya çok sevındım
fakat ben kızılcığın kendısınıo yıyorum tabletı çok pahalı şerbetını yapmayada üşendım 1 kase doldurup yıyorum acaba aynı anlama gelırmı nedersın orkdm :44:

iyi iyi gelincik iyi gidiyosun farketmez cnm diger listeleri biliyosun deilmi

iyi iyi gelincik iyi gidiyosun farketmez cnm diger listeleri biliyosun deilmi

canım az çok bılıyorum ama yınede arada bılmedıklerımı soruyorum tam bılmıyorum aslında karnabahar pişircem bugünsanırım kız için ideal dıye düşünüyorum kış sebzesi ya öyle böyle dıyet gidiyor bakalım turnosol kağıtta bulamadımki ölçsem kaç olmuşum neyse olduğu kadar artık

kuru kayısı ve muz yemekten gına gelmişti diyen süt ürünlerini tamamen kesen ve kızı olan o kadar çok kişiyi tanıyorum ki. bu elektrik olayını babychoie de diyordu. fiyasko çıktı.

domates yeme sakin

neden dana eti yiyebiliyor ki? dana eti koyun etinden 2 kat fazla potasyumlu

kuru kayısı ve muz yemekten gına gelmişti diyen süt ürünlerini tamamen kesen ve kızı olan o kadar çok kişiyi tanıyorum ki. bu elektrik olayını babychoie de diyordu. fiyasko çıktı.

:53::53::53::53::53::53::53::53:
aaa dıyettemi fiyasko acaba ozaman sadece ve sadece zamanlamamı dıyorsun teravet ?

:53::53::53::53::53::53::53::53:
aaa dıyettemi fiyasko acaba ozaman sadece ve sadece zamanlamamı dıyorsun teravet ?

diyeti içimiz rahat etsin diye yaparız, belki de işe yarıyordur. ama ben diyet yapıp kızı olan çok kişi gördüm. mesela fionaydı sanırım. tuzlu şeyler yemekten yüzüm gözüm şiş uyanırdım demişti. kızı oldu.

diyeti içimiz rahat etsin diye yaparız, belki de işe yarıyordur. ama ben diyet yapıp kızı olan çok kişi gördüm. mesela fionaydı sanırım. tuzlu şeyler yemekten yüzüm gözüm şiş uyanırdım demişti. kızı oldu.

anladım napalım elimizden geleni yapıp gerisini allaha bırakcam artık içim rahat etsin dediğin gibi

teravet protein orani diger etlere gore daha fazla ona bakarsan et asidik her turlusu ama testestoronu cok etkiliyo
et yiyeceksin ama ph artirmak icin takviye kullanacak et ph si dusuruyo testestoronu yukseltiyo

ya kızlar arada girip okuyorum bir aydır sıkı diyet yapıyorum düzenli adet oluyorum 3 kızım var bu ay yum takibi oldum klomen kullandım 5 gün dün dr gittim sagdaki yum 28 ml olmuş solda 3 yumurta olmuş en büyügü 17 ml di ama dr ana yum sagdaki dedi bu gün çat ignesi oldum sabah perşembe akşam ilişki dedi dr bide cumatesi sabah dedi aaaf kafam karıştı birinci sorum sagdaki yum çokmu büyük ikinci niye cumateside dedi dr bana yazar sanız sevinirim eşime keçi boynuzu kürü veriyorum sabah akşam e vikap b 12 zinko folbiol bu kadar harelde

teravet protein orani diger etlere gore daha fazla ona bakarsan et asidik her turlusu ama testestoronu cok etkiliyo
et yiyeceksin ama ph artirmak icin takviye kullanacak et ph si dusuruyo testestoronu yukseltiyo

proteinin ne zararı var ki bacım? ben genelde dana etini tercih ediyorum. potasyum bakımından çok daha zengin diye.

ya kızlar arada girip okuyorum bir aydır sıkı diyet yapıyorum düzenli adet oluyorum 3 kızım var bu ay yum takibi oldum klomen kullandım 5 gün dün dr gittim sagdaki yum 28 ml olmuş solda 3 yumurta olmuş en büyügü 17 ml di ama dr ana yum sagdaki dedi bu gün çat ignesi oldum sabah perşembe akşam ilişki dedi dr bide cumatesi sabah dedi aaaf kafam karıştı birinci sorum sagdaki yum çokmu büyük ikinci niye cumateside dedi dr bana yazar sanız sevinirim eşime keçi boynuzu kürü veriyorum sabah akşam e vikap b 12 zinko folbiol bu kadar harelde

sağdaki yumurta 28 mm mi??? evet çok büyük. 20-22 de normalde çatlıyor diye biliyorum. perşembe günü olan ilişkiyi sağdaki yumurta için cumartesi olanı ise 17mm olan için söylemiştir doktor. ne tedavisi görüyosun pko mu? kaç günde bir adet oluyosun?

poko yok cnm yum takibi yaptırıyorum erkek bebek için cnm 28 günde oluyorum acaba sagdaki hemenmi çatlar igneden sonra perşembe geçmi olur bcm ya kafam iyice karıştı

poko yok cnm yum takibi yaptırıyorum erkek bebek için cnm 28 günde oluyorum acaba sagdaki hemenmi çatlar igneden sonra perşembe geçmi olur bcm ya kafam iyice karıştı

doktor 36 saat sonrasını vermiş. erkek bebek içinse bekle bence. neden bu kadar büyümüş doktor bişey dedi mi? inşallah kiste dönüşmez
bir de 28 mm olan döllenmezse ondan küçük olanlar döllenirse kız olma olasılığı yüksek olur bence. cinsiyet için birden fazla yumurta risk oluşturur. klomen neden kullandın ki. yerinde olsam en küçük yumurta için uğraşırdım. sen 17mm olan için cumartesi ilişki yapacaksın ama önceki ilişkiden kalma x ler dölleyebilir. cinsiyet için yapılıyorsa klomen kullanılmamalı tek yumurta olmalı bence. doktorun erkek olması için çok da çaba sarfetmiyor bence. çünkü arkadan gelen yumurta döllenirse kızın olur.

Son düzenleme:
Back