- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.541
canım bu çin takvimi mi?
hakkımızda hayırlısı hangisi ise onu versin Rabbim inşeallah...sağol canım...
temel mantık aynı benzeşiyor.bu takvim yurtdışında kullanılıyormuş bende, çevremdekilerde hep bu takvim tuttu çinden ziyade...dimlanın 2-3 sayfa öncesinde linki var sen de bakabilirsin yaşını hesapladıktan sonra bir tablo çıkacak karşına hangi aylarda kaç yaşında olacağını gösteren .bebek istediğin ayda kaç yaşında olduğunu bulduktan sonra sayfanın altına doğru in orda da takvim var yaşınla ayı kesiştir....
teravet msn adresimi vermek istemedim mesajına cevap vereyim dedim ama gönderim az olduğu için mesaj yazamadım.
istenilen cinsiyette embriyo olmamasının hamile kalırken kız ya da erkek olma olasılığından bir farkı yok..
benim 5 embriyom oluştu ve bunların hiçbiri sağlıklı erkek embriyo değildi.
şimdi microsort denilen bir yöntem var...
öncelikle erkeğin spermleri x ve y olarak ayrılıyor döllenme ondan sonra gerçekleştiriliyor..
böylece istenilen cinsiyette embriyo oluşması ihtimali % 75 lere çıkıyor...
ingender.com diye bir site var ona bakarsanız çok ayrıntılı bilgiler bulabilirsiniz..
suzan biri de bana şu bioritme baksa lütfen ya...
bide sen verdiğim sayfadan mı devam ediyosun bakmaya bana ordaki yaş hesabı mantıklı gelmişti
diğeri çok tutmadı
kürtaj 10 haftaya kadar serbest ..isteyen herkes defalarca yaptırırken daha mikroskopla gözüken istenmeyen cinsiyetteki hücrelerin atılması bana yanlış gelmiyor ....çünkü kalbi bile yok daha.. 10 haftalık bebeğin kalbi var...bu mantıkla gidilirse önce kürtajın yasaklanması lazım...bir ara bende düşünmüştüm hatta doktorla telefonda dahi konuştum ama sonra dedimki Allah verecekse eğer benim müdahaleme gerek yok bacım bak sende de oluşmamış yani nasipte yoksa olmuyor sağlıklı embriyo oluşmamasında da vardır senin için bir hayır...
suzan çağla şikel için
34 yaş temmuz erkek bendeki takvime göre
ama o sayfadakine göre kız bence sadece yaş hesabını yap oradan
ben de şu an öyle düşünüyorum...
yani böylesinin hayırlı olduğunu...
ama denemeseydim içimde kalacaktı.
hatta bu bebeğimin kız olmasına belki de o yüzden üzülmüyorum..
tüp bebek denemeden hamile kalsaydım belki bu kadar olumlu olmazdım..
ama yine de içimde kalacak..
o yüzden bu bebeğimden sonra son kez bir daha deneyeceğim..
çatlatma iğnesi mi uyguladın?
canım hangi topik o??
evet klomen ve iğne
oğlu olanın oğlu kızı olanın kızı oluyor genellikle.....niye acep...
işte bütün mesele bu :)
temel mantık aynı benzeşiyor.bu takvim yurtdışında kullanılıyormuş bende, çevremdekilerde hep bu takvim tuttu çinden ziyade...dimlanın 2-3 sayfa öncesinde linki var sen de bakabilirsin yaşını hesapladıktan sonra bir tablo çıkacak karşına hangi aylarda kaç yaşında olacağını gösteren .bebek istediğin ayda kaç yaşında olduğunu bulduktan sonra sayfanın altına doğru in orda da takvim var yaşınla ayı kesiştir....
annem mesela
hep 1 erkek 1 kız olaak doğum yapmış
düşükleri olmuş.....malesef kürtaj olmuş((
ama sıra hiç şaşmamış
kız kardeşim mesela
2 arda arda kızı oldu
3.bebeğinde tam yum.zamanı olmuş kazaran.....iyi kide olmuş
paşamız 2 yaşını dolduracak 4 gün sonra....
bence bütün mesele
zamanlama.......zaman ayarı çok önemli.....ama ne zaman bunu çözmek mesele
bazı kadınlarda erkek olması içimn yumurtlama gününe gelmesi gerekiyo bazı kadınlarda ise yumurtlamaya 1-2 gün kala bile erkek oluyor. mutlaka bi sırrı var. ya erkekte spermdeki x ve y oranı.. ya da kadının ph ı
inşeallah biri bakar banada
erkek bebek için....
benim d.tarihi 07-12-1980
eşim d.tarihi 06-06-1978
ekim ayı için erkek bebek istiyoruz....
sat 11-1-2011
bide kızım doğru çıkarmı 2008 ekim ayı sonuydu(24-30 ekim arası) hamiş kalmıştım
banada bakın banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?