Süper Anneler - 2011

Allah yakindakilere akil ver sin gulum kizisede vardir bundada bir hayir yapacak birsey yok geuzlim ins erkektir bakalim henuz kucuk cnm

merhaba
aslında uzun zamandır sizi okuyorum ama bir türlü üye olamadığım için cevap yazamamıştım.
benim de bir kızım var ve ikinci bebeğimin erkek olmasını çok istemiştim. bunun için kıbrısta teknolojiye bile başvurmuştuk. ama olmadı. bir kez daha normal yoldan denemek istedim ve haziran ayında hamile kaldım. hamile kalmadan iki ay önce çok sıkı olmasa da diet yaptım. beslenme alışkanlığımı değiştirdim. hergün karbonatlı su ve limonlu su içtim, eşime soda içirdim. yumurtlama takibi yaptırdım dr kontrolünde. çatlatma iğnesi olmadım. ovülasyon kiti kullandım. iki çizgi gördüğüm günün gecesi (dr. bugün çatlar demişti) akıntım yoğundu. ertesi gün ikinci çizgi silikti. o gece ilişki oldu, tek ilişki, söylenen pozisyonda. hamileliğimin 17. haftasında öğrendim ki bir kızım daha olacakmış. hislerim ve tüm yaptıklarıma göre erkek olacağından emindim ama bir kızım daha olacak hayırlısıyla. bu düşünceye alıştım hatta büyük kızım açısından çok da seviniyorum. ama bir de oğlum olsun çok istiyorum. şimdiki planım doğumdan bir yıl kadar sonra tekrar teknolojiye başvurmak. benim tavsiyem elinizden geleni yapın ama çok umut bağlamayın.

ne yaparsak yapalim Rabbim bizden herseyin iyisini bilir Allahim tez vakit oglun akavusmani nasip etsin ama birde su kibrasa gidipte erkek bebk yapmak bana mantiksiz gelyior cunku dilese guzel Allahim sana verecek bunda bir hayir bir hikmet aramak gerekir diye dusunuyorum Rabbim verirse katindan hayirli evlat la yollasin bizlere
evlatlari hayirsiz olupta nice annelerin yuregi yaniyor agliyorlar hergun jeske olmasaydi yada kiz olsaydi diye yada bunun tam tersi bir durum o nedenle kiz oglan her zaman hayirli evlat olsun ins hepimizinki

amin cnm aminnn mevlam hayırlısını nasip etsinn

cnm bööyle düşünme mevlam hayırlı sağlıklı evlat versin inşallahh

kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz
o kadar çok okumaya başladımki artık herşeyi deneyipte kızı olanları
rabbim sen büyüksünn

bacım kıbrısta embriyo seçimi dini açıdan sakıncalı mı?

bacım saraçoğlunun erkek bebek için verdiği çayı baba adayının her gün kullanması gerektiğini söylüyor.

saraçoğlunun bir çayı daha var ki o da sperm artırıcı ve haftada 2 gün kullanılıyor.

siz haftada 2 gün kullanmışsınız. acaba erkek bebek için olanı değil de sperm artırıcıyı mı gönderdi size?

teravetcim benım bildiğim kadarıyla çoook günahh onun verdiğini reddedip(haşa) ben kendım bilirim demek istercesine rabbımın işine karışmaktır bence düşünüyorsanda bence vazgeç derim teravet yada iyice arastır dini açısını bu dünya geçici canım inş. gerek kalmadan versin rabbım cümlemize

ilk kızın 19 yaş kasım kız
ikinci 23 yaş kasım erkek görünüyo

arkadaşlar bu forum büyük bi emeğin hikayesi
şimdiye kadar bu forumdakileri uygulayıp hamile kalanlardan
istediği sonucu alanlar kimler? sayı elle tutulur kadar var mı ben yeniyİm bilgim yok

Rahimlerde gizli olanı ancak Allah bilir buyuruluyor ayeti kerimede.
"Aynı şekilde, anne rahmindeki bebeğin, röntgen ışınlarıyla cinsiyetinin belirlenmesi, müşâhede ile ilgili bir unsurdur. Mutlak olan gaybın keyfiyetini ortadan kaldırmaz. Çünkü âyet-i kerimede geçen, “Rahimlerde olanı o bilir” hükmünü, çocuğun cinsiyetiyle sınırlamak veya sadece buna tahsis etmek mümkün değildir. Muhkem olan ve mutlak gaybı beyan eden bu âyet-icelilenin tefsirini, bizzat Resûl-i Ekrem (s.a.v.) Efendimiz’in yaptığı da sabittir. Nitekim hadîs-i şerifte buyrulmuştur ki:
“Allah Teâlâ rahime bir melek vazifelendirmiştir. Melek, ‘Yâ Rab, bir damla su! Yâ Rab, yapışkan bir parça! Yâ Rab, bir çiğnem et’ der. Allah Teâlâ da yaratma işini yerine getirmeyi dilediği zaman; erkek mi dişi mi, şakî mi saîd mi, rızkı ne, eceli ne olduğunu söyler. Anası karnında bunlar yazılır. O zaman onu, o melek ve Allah Teâlâ’nın kullarından dilediği kimseler de bilir.”(10)
... Velhâsıl; anne rahminde çocuğun rızkı, eceli, said mi şakî mi (mü’min mi münkir mi, âsî mi itaatkâr mı) olacağı, yani kaderi yazılıdır. Bunu da Allah Teâlâ’dan ve bildirdiklerinden başkasının bilebilmesi mümkün değildir. Dolayısıyla mugayyebât-ı hamse diye isimlendirilen ve nass ile sabit olan hükümlerin, “mutlak gayb” olma vasıfları devam etmektedir ve edecektir de. "

bu bende tutuyor ama diğeri tutmuyor

gurbet abla aynen yazdıklarına katılıyorum acaba bizim bu şekilde bile uğrasmamız günahmıki ya

canobebek sen naptın çalışmalara başladınmı benım yarından sonra başlayacak inş.
pazardan kızılcıkda aldım bayaa turnoosol kağıdım olsa öçlücem çok merak edıyorum phımı ama malesef bulamadım

kiz bende yarindan sonra basliyoum dayanamayacagim artik yaa ne olursa olsun saglikli gelsinde ins
Allahim hakkimizda hayirli olani nasip etsin geuzlim benimmm

kıbrıs ta teknolojiden yararlanıp bebek sahibi olmanın günah olduğunu ben düşünmüyorum.
tüp bebek yöntemini düşünün. çocuğu olmayan birinin gidip orada çocuk yaptığını...
neyse... çok tartışılır...
herkesin düşüncesi kendine...
ben giderken bunun bir aile planlama yöntemi olduğunu düşündüm.
5-6 çocuk doğuran var istediği cinsiyette çocuk sahibi olabilmek için...
bir de normal yollardan yapılanları düşünün...
diet, yumurta takibi, ph....
üstelik bunların %100 garantisi yok.
ben %100 garantisi olan bir yolu seçtim o kadar...
üstelik tekrarlayan düşüklerim oldu kızımdan sonra orada cinsiyet seçimi için embriyolara test uyguluyorlar ve bu testler içerisinde genetik hastalıklar da var.
tamamen sağlıklı embriyo transfer ediliyor...
biz oradayken bir pakistanlı çift de vardı. üç kızlarıyla birlikte...
başka bir çift ise kızı olsun diye gelmişti...
dönerken de şunu düşündüm. normal yolla hamile kalayım tekrar. hayırlısı için dua edeyim ve kız olursa da üzülmeyeceğim ama şansımı bir daha deneyeceğim diye...
şu an karnımdaki bebeği çok seviyorum. sağlıklı ve hayırlı olsun diye dua ediyorum.
ama bir oğlum olsun da çok istiyorum.
bunu da teknolojiden faydalanıp gerçekleştirmek istiyorum bir dahakine.
bunun için de dua ediyorum...

olmasa daha iyi her erkek yada kiz bebek isteyen kibrasa gitse denge bozulur Allah bir duzen bir nizam la bu kainati yönlendiriyor artik bu secim de Allahin isine karismak gibi olur
hemide en iyi embriyoyu seciyorlar sakat olma yada dusukle sonuclanma diye bir garantimi var ya onlar kim Alllah dilerse onu da tutturmaz onuda dusurur
iste bazi insanlar resmen kuduruyor illa olacak Allah vermiyor "o senin hakkinda hayirli degil" diyor sen hala neden anlamiyorsun dimi yani
o yuzden sadece ona siginip ona guvenmek gerekir ben bu dusuncedeyim guzelim ne gelirse ondan basimiz gozumuz ustune vesselam
onu bizde deneyecektik ancak hoca dini olarak izin vermedi...kesinlikle olmaz bu ALLAHA karşı gelmektir dedi.ALLAH ol dedikten sonra oluyor zaten yaradanım sen büyüksün....
dogruyu demistir hocam Alhin isine karisilmazzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…