• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

planli hamilelikti cnm erkek bebek icin yapmistim babaychoicenin erkek gununde hamile kaldim
tek deneyim bu
kremsi akinti varken iliski oldu sen vajinann kuruyken iliskiye gir
yaa kiz bebek yapmak inann cok kolay geliyo bana sankii hep dogursam kiz olacak gibi
gelincik etrafimda yeni hamilelerin hepsi hemen hemen kiz bu sene kiz senesi olacak galibaa
bol bol sut ic 2 gun oncesi olsun yani 15. gunun gecesimi catladi 13. aksam olsun bidahada yapma
ama bak kuzum boyle olupta hayal kirikligi yasayanlarda var dua et bol bol sirkeli vajinal dus yapolabildigince rahmin disina bosalsin esin gerci benimki tam tersiydi :(

hani uzayan berrak akıntı var ya benımkı geçen ay adetımden 8 gün sonra yani adet bitiminin 3.günü geldi o akıntıdanda 7 gün sonra çatladı yumurtam bu normalmıdır acaba

gurbet abla gördünmü tam bebek düşündüğüm buay 29 gün olan adet düzenım 26ya düşüverdi çok şaşırdım ya napacağımı şaşırdım acaba ertelesemmi diğer aya ne dersın

gurbet abla gördünmü tam bebek düşündüğüm buay 29 gün olan adet düzenım 26ya düşüverdi çok şaşırdım ya napacağımı şaşırdım acaba ertelesemmi diğer aya ne dersın

yok be gulum erteleme bir dahakiay ne olacak belli degil sen biliyorsu ne zaman akintin oluyor ne zamn yumurtluyorsun

yok be gulum erteleme bir dahakiay ne olacak belli degil sen biliyorsu ne zaman akintin oluyor ne zamn yumurtluyorsun

biliyorum bılmesınede ablacım şimdi çatladığım günlerım tamam biliyorum çok şükür geçtiğimiz aylardafakat akıntı mevzusu benım karışık gibi orkdmede sordumda bu uzayan akıntım benım neden erken geldı acaba oysa7 gün boyunca çatlamadım o akıntıdan sonra
sonrasındada sürekloı kremsi akıntı geldi çatlladığım gün bile şimdi nasıl olacak akıntıyı takıp edersek
ki ben bu ay ne zaman çatlarım belli değil 26 güne düştü ya

biliyorum bılmesınede ablacım şimdi çatladığım günlerım tamam biliyorum çok şükür geçtiğimiz aylardafakat akıntı mevzusu benım karışık gibi orkdmede sordumda bu uzayan akıntım benım neden erken geldı acaba oysa7 gün boyunca çatlamadım o akıntıdan sonra
sonrasındada sürekloı kremsi akıntı geldi çatlladığım gün bile şimdi nasıl olacak akıntıyı takıp edersek
ki ben bu ay ne zaman çatlarım belli değil 26 güne düştü ya

cnm vala en iyi sen bilirsin nasil istiyorsan ole yap insan 14. gun yumurtlacak diye bisey yok cnm benim evvel de adete yakinda yumurtlar

Günaydın kızlarrrrrr

gunaydinn canimm gunun guzel gecsin insallahhh

hani uzayan berrak akıntı var ya benımkı geçen ay adetımden 8 gün sonra yani adet bitiminin 3.günü geldi o akıntıdanda 7 gün sonra çatladı yumurtam bu normalmıdır acaba

cnm o bendede oluyor kasik agrimla akinti uyusmuyor bazende lokma gibi hersey denk geliyor
takviye falan almiyosun dimi bak o takviyeler bunu yaptiriyo yani akintini her zaman gorebiliyosun

gunaydinn canimm gunun guzel gecsin insallahhh

cnm o bendede oluyor kasik agrimla akinti uyusmuyor bazende lokma gibi hersey denk geliyor
takviye falan almiyosun dimi bak o takviyeler bunu yaptiriyo yani akintini her zaman gorebiliyosun

folık asit ve kalsıyum tablet alıyorum canım etkılı olabilirmi acaba zaten buay erken adetimi ona bağlıyorum ama akıntıyla bağlantısını bılmıyorum yanlışlıkla ogün yaparsam dıye korkuyorum kız bebek için ogün olumsuz dıye bılıyorum :44:

orkdm hani sen diyorsun ya hep kız doğurcakmışım gibi gelıyor dıye bende hep erkek doğurcam gibi gelıyor sanıyorum psikolojık bu :37:

orkdm hani sen diyorsun ya hep kız doğurcakmışım gibi gelıyor dıye bende hep erkek doğurcam gibi gelıyor sanıyorum psikolojık bu :37:

bencede beynimiz oyle algiliyo cnm
insallaahh yaniliriz
akinti olayini bi arastirayim teravette bilir gerci onada soralim

hangi anneye sorsam iyiki kizin var diyo babalar deilde her anne bi kiz istiyo mutlakaa
annem bugun icin halaa uzulur keske bitane daha kizim olsaydi diye
sahsen ben annem babam icin canimi veririm onlara dualar okurum isleri rast gitsin diye yalvaririm rabbime
hatta dun gece kuran okudum annem baabam icin aklima bu kiz erkek olayi geldi
erkek erkek diyorum illa dedim kendi kendime acaba oglum olsa bizede ben gibi davranirmi dedim
ama iste gonull soz ferman dinlemiyoo
olsunda hayirlisindan iinsallahh hep hayirlisini diliyorum olmazssada hayirlisi boyleymis derim napiyim
yaslaninca yanliz kalmaktan korkuyorum gerci simdikinin gelinleri beraber kalmiyolar bile
amaaann ne biliyimm iste

kızlar hala karar veremedim bu ayki hamilelik işine
yumurta testide almadım daha çoook kafam karışık
akşam eşimi istihareye yatırdım bi odanın ortasında yeşil kare bi alan görmüş
24 üne kadar bi karar vermeliyim
diyet yapmadım çin e göre de erkek ay nebiliyim derdim büyük
en yakınla bile paylaşamıyosun çok özel bi sorun bu ya....
şimdi forumdakilerin bağlılıklarını daha iyi anlayabiliyorum

ay pardon erkekle kafayı yedim sanırım çin e göre kızzzz hemde 3 ay üst üste

bencede beynimiz oyle algiliyo cnm
insallaahh yaniliriz
akinti olayini bi arastirayim teravette bilir gerci onada soralim

hangi anneye sorsam iyiki kizin var diyo babalar deilde her anne bi kiz istiyo mutlakaa
annem bugun icin halaa uzulur keske bitane daha kizim olsaydi diye
sahsen ben annem babam icin canimi veririm onlara dualar okurum isleri rast gitsin diye yalvaririm rabbime
hatta dun gece kuran okudum annem baabam icin aklima bu kiz erkek olayi geldi
erkek erkek diyorum illa dedim kendi kendime acaba oglum olsa bizede ben gibi davranirmi dedim
ama iste gonull soz ferman dinlemiyoo
olsunda hayirlisindan iinsallahh hep hayirlisini diliyorum olmazssada hayirlisi boyleymis derim napiyim
yaslaninca yanliz kalmaktan korkuyorum gerci simdikinin gelinleri beraber kalmiyolar bile
amaaann ne biliyimm iste

tamam canım akıntı olayını çözersem inş. yapıcam 2gün sonra adetım bitiyor acele etmem lazım onun için telaşım orkdm beklıyorum bu önemlı yani :42:
evet cnm aynen katılıyorum kız evlat mevzusuna daha hayırlılar daha sırdaşlar daha daha daha yani onun için çok istiyorum RABBİM sağlıklı hayırlısını versın inş.
kızın seni yalnız bırakmaz zor gününde iyi gününde koşar biz öyleyiz kız kardeşler olarak eallah büyük dileklşerimiz kabul olsun inş. bu cuma günü:38:

Bende de o psikoloji var 100 tane doğursam hep kız olacak gibme geliyor.Zaten annem 4 tane doğurmuş hep kız...Kayınvalidemde koydu lafını zaten geçen yıl bana dedi ki bu işler genetik annenin hep kızı var seninde öyle olur....Ama cinsiyeti baba beliyor desem de inat etti senin yine kızın olur:))))) diye ....

Predict Baby Sex by Chinese age and woman conception month
bu takvime bakmış mıydın bu bana daha doğru geliyor bu bende tutmuştu

Bende de o psikoloji var 100 tane doğursam hep kız olacak gibme geliyor.Zaten annem 4 tane doğurmuş hep kız...Kayınvalidemde koydu lafını zaten geçen yıl bana dedi ki bu işler genetik annenin hep kızı var seninde öyle olur....Ama cinsiyeti baba beliyor desem de inat etti senin yine kızın olur:))))) diye ....

benim annem de kız doğurmuş ama benim oğlum var

teravetcım benım esım saracoglundan kırkkılıt otunu kullandı
sperm arttırıcı cay olarak gecıo cnm bana haftada ıkı gun aynı gunlerde ıcsın demıstı ama arkadaslarıma hergun dedı evıcap once ıkı kutu sonrada laargıne ıctı esım
canım ben tam yumurtlama gunu tek ılıskı oldu evvelınde sert kahve tuzlu cıps hayaların serın tutulması ssoda vajınal dus ılıskıden evvel catlatma ıgnesınden 36 saat sonra oldu ılıskı yapmadıgım kalmadı canım daha ne dıımmm bakacaz bakalım umarım erkektır ya

bırı banada baksın su takvımı kızlar son adetım 21 hazıran 2011 ılıskı gunum 4 temmuz dogum tarıhım 08 temmuz 1984 bakalım tutuomu

mımozacım orkısscım ve dıgerlerı sagolun kızlar oo mımoza demek ne kelıme suratları sırke satıo hala oncelerı erkek olur dıye agırlık kaldırtmayan kaynanam sımdı elımdekı yuke bakıp gecıo daha neler neler mevla bıldıgı gıbı yapsın bunları ne dıım yanlız olmak zor bır ıse ıkı kısı gırıosun sonra bakmıssınkı yanlızsın ıste bu koyuyo ınsana dahane dıımm
teravetcım benım neler yaptıklarımı sormussun sen de 100 ben dıgım 1000 tane sey yaptım ama olmuo ıste sert kahve sodalar ıcme bı karbonat ıcme hayaları serın tutma ve yıkama yumurta takıbı catlatma ıgnesı cınsel perhız dua namaz hatım tefrıcıye adaklar ve daha sayamayacagım seyler yesıl caylar folık asıtler evıcap zınco laargıne saracoglunun sperm arttırıcı cayı kecıboynzuzu kuru daha neler neler ıste olmayınca olmuyor rabbım gonlunuzdekını gobegınıze kondursun ınsallah tez vakıtte mımoza duaların ıcın sagol canım bende gercek ısımlerınızı bılmesemde dualarımda formumdakı arkadaslarım dıye duaedıyorum sızlerı sevıyorum arkadaslar eylulcum sana bı turlu gecmıs olsun yazamadım canım kusuruma bakma ne olur sen bızım burdagelın olsaydın senı bas tacı ederlerdı ahhahh

canım benim sen boşver onları
deli oluyorum böylelerine.....kendileri kız değillermi acaba?
sen bebişine ve kendine iyi bak
herkes herşeyi söyler durur boşvrmeyi öğrenecez mutlaka
Allah bilir sen duanı et bol bol....bizde ediyoruz cnm

Back