Süper Anneler - 2011

dimla ben 08 06 1989 ve 4 nisan tek iliski 2008 de kaldim son satim 17 martti
benim erkek cikiyoo yanlismi baktim baksana

yok cnm yaa 4 nisan tek iliskiyle hamile kaldim diger gunler hep korunmaliydi gec yumurtlamaydi sanirim (

ya orkide işte burda hatayı yapıyosun hamile kalınan ay senin son adet tarihindirrrrr
anneler burda yanılıyo 15 gündür yemeden içmeden bu işin peşine düştüm ben

ya şaka gibi dimi dikkatli bakılınca fire yok
bu güne kadar sanki anneler hep yanlış bakmış diye düşünüyorum
aslında bi arkadaş varya forumda karakedi84 en çok onun bakmasını istiyorum

hakket şaka gibi 1. kızımda bir ay öncesi ve sonrası erkek 2. kızımda çalışmaya başlamadığım aylar erkek bebek yapmaya uğraştığım aylar 4- 5 ay arka arka kız ayı....traji komik.... temmuzda düşünüyorum bir daha bakalım o da tutacak mı? karakadiyi ban de merak ediyorum ....biz dört kız kardeşiz çevremden çok baskılar gelmişti annem ama annemden hiç duymadım erkek lafını hala da hep kız torunu doğdu keşke bu da erkek olsaydı demedi bir kere insan bu kadar dirençli olur mu... ben bile kendi çocuğuma dedim ama o demedi ısrarla istiyorsan yine doğur dedi sadece .....

ya orkide işte burda hatayı yapıyosun hamile kalınan ay senin son adet tarihindirrrrr

hadi yaa
ozaman ben ne zamaan kalirsam erkekk olacakk bakiver cnm yaa

ben de son adetime göre baktım ilk ultrasonlarıma yazmış doktor elle iyiki yazmış yoksa kim hatırlayacak....

bende de ocağa kadar kız askıya alacam sanırım gebelik düşüncesini şoktayım ya
ya lütfen geri dönüş yapın arkadaşlar önce hayırlı evlat ama sonrada gönlümüzdeki olsun :)

orkdm sana
ekim kasım erkek
aralık kız görünüyo tatlım

orkdm bence şu vajen ph ile uğraşma bu ay
üstüme ceket atsan hamile kalan ben geçen ay bu sebepten kalamadım
sen diyet ve çinle bitir işi
vajen le uğraşmasaydım eylül erkek görünüyodu
geçti gitti artık ocağa kadar beklicem sanırım ve doğar doğmazda 1 hafta sonra çalışıcam
çokkkk üzücü yaz tatiline denk getiremiyorum bu durumda

ya kızlar gercekden bos usler bunlar bence buna guvenıp cıkmayın yola rabbım vermeyınce vermıyo yada verıyo cın mın bahane yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…