- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.401
sat ı ne kardeşinin
sat ta yanılma olmamalı iyi hatırlıyo musun
sat ı ne kardeşinin
sat ta yanılma olmamalı iyi hatırlıyo musun
temmuz ayında net hatırlıyo
onun da kızı var
arkadaşlar bunların çoğunun yanılma payı var... ben gerçekten bıraktım artık hesap yapmayı. hiçbişeyin kesinliği yok çünkü... yumurtlama öncesi kız< deniliyor. başka bir forumda bugün yazıştık.adetin hemen sonrası tek ilişki ve bebek erkek..çin takivminin zaten doğruluğu yok...
mımozacım orkısscım ve dıgerlerı sagolun kızlar oo mımoza demek ne kelıme suratları sırke satıo hala oncelerı erkek olur dıye agırlık kaldırtmayan kaynanam sımdı elımdekı yuke bakıp gecıo daha neler neler mevla bıldıgı gıbı yapsın bunları ne dıım yanlız olmak zor bır ıse ıkı kısı gırıosun sonra bakmıssınkı yanlızsın ıste bu koyuyo ınsana dahane dıımm
teravetcım benım neler yaptıklarımı sormussun sen de 100 ben dıgım 1000 tane sey yaptım ama olmuo ıste sert kahve sodalar ıcme bı karbonat ıcme hayaları serın tutma ve yıkama yumurta takıbı catlatma ıgnesı cınsel perhız dua namaz hatım tefrıcıye adaklar ve daha sayamayacagım seyler yesıl caylar folık asıtler evıcap zınco laargıne saracoglunun sperm arttırıcı cayı kecıboynzuzu kuru daha neler neler ıste olmayınca olmuyor rabbım gonlunuzdekını gobegınıze kondursun ınsallah tez vakıtte mımoza duaların ıcın sagol canım bende gercek ısımlerınızı bılmesemde dualarımda formumdakı arkadaslarım dıye duaedıyorum sızlerı sevıyorum arkadaslar eylulcum sana bı turlu gecmıs olsun yazamadım canım kusuruma bakma ne olur sen bızım burdagelın olsaydın senı bas tacı ederlerdı ahhahh
doğum tarihi ve sat doğruysa görünenler bunlar
kız bende müneccim değilim ama zaten doğruluğunu %90 diyolar bilmiyorum
allah yardımcımız olsun
canım adetin hemen sonrası..! yani hadiste de adet bitiminden 5. güne kadar erkek diyor ya onu mu demek istedin ?
eğer şimdi kullandığımız hesaplamalarla yaşımıza bakarsak benim kızım tutmuyor.ama zaten çin takvimine bakmadan önce ay hesabına göre yaşınızı mutlaka hesaplamalısınız.o zaman kızım tutuyor.
şu linkten yaşını hesaplarsın:
Lunar Age | Gender Calculator
Kızlar Mininin prensesi Duru Elif doğdu..
14 / 02 /2001 sat doğum tarihi 15 / 5 /76 bakarmısın
ve çin (kameri çinde ) takvimi ben ve etrafımda bir çok kişide tutuyor..Bakarken yumurtladığınız aya bakın
bana dedin sanirim cnm
korkuyorum derken yani olmazssa diye ben ilkindede bu sekilde hamile kaldim bu sitede super annelerde
bilmiyorum ne olur dua edelim birbirimize
Kızlar Mininin prensesi Duru Elif doğdu..
orkdm senin ilk bebeğinde kızında yani kız bebek düşünerekmı yapmıştın eğer öyleyse neler uyguladın?ne tavsıye edersın bize?
birde ben az çok biliyorsundur kız bebek düşünüyorum alllah izin verırse inşşş.3 aydır ateşimi ölçüyorum adet döngüm 29 bazen 28 iken bu ay ilk defa 26 günde oldum ve buay artık tam bebek yapma zamanımdı şoklardayım düzen gitti diye.
ateş sonucumda ilk ay 14.gün 2.ay16.gün 3.ayise 15ia6ya bağlayan gece çatladım
sence buay yapmalımıyım bebeği yaparsam hangi günleri tavsıye edersın birde senin fikrini almak istedim arkadasım.
sonayda galıba takvıye olarak kalsıyuma baslamıştım düzen ondan değişti dıyorum
Sağol canım benim geçti 1 ay olacak olmayınca olmuyormuş elden bi şey gelmiyor...
Baş tacı meselesine gelince biliyosun benim gönlümde yatanıı..Biliyosun KIZIM OLMADIĞI İÇİN YAŞATILANLARI anlattım..İnsanlar dengesiz olunca kız - erkek fark etmiyor..o küçümseyenlere belkide senin prenseslerin bakacak kim bilir...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?