• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

arkadaşlar elime bir kitap geçti

AİLE VE NÜFUS PLANLAMASI-ZAMANLAMA METODU İLE ÇOCUĞUNUZUN CİNSİYETİNİ SİZ BELİRLEYİN

bir türk araştırmacı yazmış bu kitabı. baya eski bir kitap. bu kitaba göre önceki çocuklarınıza soldan hamile kalmışsanız bu sefer sağdan kalın yazıoyor. önceki çocuğunuza hangi yumurtalıktan hamile kalmışsanız bu sefer diğer yumurtalıktan kalın yazıyor. sağ yumurtalık bazı kadınlarda erkek bazı kadınlarda kız içindir yazıyor. kadından kadına değişir yazıyor.

tek yumurtalıktan hem oğlu hem kızı olan var mı?tanıyor musunuz?

teravet mesela ilk aylarda kasik sancim sagdi benim hep dr da saga basttirarak bakiyodu
ve ben her ay sag kasik agrisi cekiyorum solumda hic hissetmeddim ben ne yapmaliuyim

AİLE VE NÜFUS PLANLAMASI-ZAMANLAMA METODU İLE ÇOCUĞUNUZUN CİNSİYETİNİ SİZ BELİRLEYİN

bir türk araştırmacı yazmış bu kitabı. baya eski bir kitap. bu kitaba göre önceki çocuklarınıza soldan hamile kalmışsanız bu sefer sağdan kalın yazıoyor. önceki çocuğunuza hangi yumurtalıktan hamile kalmışsanız bu sefer diğer yumurtalıktan kalın yazıyor. sağ yumurtalık bazı kadınlarda erkek bazı kadınlarda kız içindir yazıyor. kadından kadına değişir yazıyor.

iki hamileliğimde de sağ yumurtalıktan kaldım biri kız biri erkekti sağdan kaldığımıda doktorum söylemişti

her iki hamilelikte de doktor söyledi mi?

evet doktor söyledi hatta geyiğinide yaptığı için aklımda kalmış sağdan erkek soldan kız bak seninki sağdan demekki oğlan deyip sonrada bunların hepsi halkın uydurmaları demişti ikinci hamilleğimdede ben sormuştum sağdanmı diye evet sağdan dedi doktorum

Son düzenleme:

canım ben yine kadınlar külübünde tek yumurtalıktan hem kızı hem oğlu olan vardı.Birde benim annem de şöyle olmuş eskiden doktorlar elle alttan kontrolle yapıyormuş
iki ablam için solda diğer ikisi için sağda demiş hatta benim içinde bayağı heveslendirmiş bu kesin erkek diyerek..Of ya canım annem benim bir tanem ne kadar çok üzülmüştür ben doğduğumda son kızı olarak:)ama ben bunu annem komşuya anlatırken duymuştum annem benim duyduğumu hiçbir zaman bilmedi şu anda bunu gözyaşları içinde yazıyoyorum ALLAHIM büyüksün....

mımozacım orkısscım ve dıgerlerı sagolun kızlar oo mımoza demek ne kelıme suratları sırke satıo hala oncelerı erkek olur dıye agırlık kaldırtmayan kaynanam sımdı elımdekı yuke bakıp gecıo daha neler neler mevla bıldıgı gıbı yapsın bunları ne dıım yanlız olmak zor bır ıse ıkı kısı gırıosun sonra bakmıssınkı yanlızsın ıste bu koyuyo ınsana dahane dıımm
teravetcım benım neler yaptıklarımı sormussun sen de 100 ben dıgım 1000 tane sey yaptım ama olmuo ıste sert kahve sodalar ıcme bı karbonat ıcme hayaları serın tutma ve yıkama yumurta takıbı catlatma ıgnesı cınsel perhız dua namaz hatım tefrıcıye adaklar ve daha sayamayacagım seyler yesıl caylar folık asıtler evıcap zınco laargıne saracoglunun sperm arttırıcı cayı kecıboynzuzu kuru daha neler neler ıste olmayınca olmuyor rabbım gonlunuzdekını gobegınıze kondursun ınsallah tez vakıtte mımoza duaların ıcın sagol canım bende gercek ısımlerınızı bılmesemde dualarımda formumdakı arkadaslarım dıye duaedıyorum sızlerı sevıyorum arkadaslar eylulcum sana bı turlu gecmıs olsun yazamadım canım kusuruma bakma ne olur sen bızım burdagelın olsaydın senı bas tacı ederlerdı ahhahh

Canım ya lütfen soruma cevap verirsen çok sevinirim..Ben ibrahim saraçoğlunun şu erkek bebek için olan çaylardan atkuyruğumu neydi,hani sallama olanlardan eşin kullandı mı?Ben almak istiyorumda pahalı geldi boşuna almayayım.

egemcim neden illaki sallamaaa
bak ben aldim cook uygun bi fiyatta ciban otu vee kirrkkilit otu o icerikler
ikisini karistirip iciricem esime

egemcim neden illaki sallamaaa
bak ben aldim cook uygun bi fiyatta ciban otu vee kirrkkilit otu o icerikler
ikisini karistirip iciricem esime

bacım başka otlardır belki. çünkü bana telefonda spermi etkileyen bir çay dediler. kan yenileme demediler. ingizlizceden çevirmek yeteli değil. içeriğini saklamak için farklı bişi yazmışlardır belki?

mrb anneler
çin takviminde anneler yaşlarını hesaplıyamadıkları için yanılma payları olduğunu tespit ettim
10 arkadaşta sonuç doğru çıktı
önce vereceğim linkten doğum tarihi ve hamile kalınan yılı girin sonra parantez içinde o yıl hangi ay hamile kaldığınızı
ve o ayda kaç yaşta olduğunuzu tespit edin sonra takvime bakın
çocuğu olanlar teyit ederse daha aydınlatıcı olur

cevaplarımızı forumda paylaşalım

Lunar Age | Gender Calculator

mrb anneler
çin takviminde anneler yaşlarını hesaplıyamadıkları için yanılma payları olduğunu tespit ettim
önce vereceğim linkten doğum tarihi ve hamile kalınan yılı girin sonra parantez içinde o yıl hangi ay hamile kaldığınızı

not lütfen doğum tarihini nüfüs cüzdanındaki değil gerçek olanı ve hamile kalınan ayı son adet tarihi olarak değerlendirin

mrb anneler

ilk kızımda tutmadı 2. de tuttu.

mrb anneler

2 kızımda da tuttu....

bacım başka otlardır belki. çünkü bana telefonda spermi etkileyen bir çay dediler. kan yenileme demediler. ingizlizceden çevirmek yeteli değil. içeriğini saklamak için farklı bişi yazmışlardır belki?

teravet bence satamazlar iceriksiz bi urunu kesinliklee bak karakedi aldii icerigini oyle gordu ve paylasti ister soralim yabanci ismini yazssin
icindeki ne zehirmi tozmu dumanmi misalinden
yazmakta mecburlar

Back