- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 77
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.361
arkadaşlar elime bir kitap geçti
AİLE VE NÜFUS PLANLAMASI-ZAMANLAMA METODU İLE ÇOCUĞUNUZUN CİNSİYETİNİ SİZ BELİRLEYİN
bir türk araştırmacı yazmış bu kitabı. baya eski bir kitap. bu kitaba göre önceki çocuklarınıza soldan hamile kalmışsanız bu sefer sağdan kalın yazıoyor. önceki çocuğunuza hangi yumurtalıktan hamile kalmışsanız bu sefer diğer yumurtalıktan kalın yazıyor. sağ yumurtalık bazı kadınlarda erkek bazı kadınlarda kız içindir yazıyor. kadından kadına değişir yazıyor.
tek yumurtalıktan hem oğlu hem kızı olan var mı?tanıyor musunuz?
AİLE VE NÜFUS PLANLAMASI-ZAMANLAMA METODU İLE ÇOCUĞUNUZUN CİNSİYETİNİ SİZ BELİRLEYİN
bir türk araştırmacı yazmış bu kitabı. baya eski bir kitap. bu kitaba göre önceki çocuklarınıza soldan hamile kalmışsanız bu sefer sağdan kalın yazıoyor. önceki çocuğunuza hangi yumurtalıktan hamile kalmışsanız bu sefer diğer yumurtalıktan kalın yazıyor. sağ yumurtalık bazı kadınlarda erkek bazı kadınlarda kız içindir yazıyor. kadından kadına değişir yazıyor.
iki hamileliğimde de sağ yumurtalıktan kaldım biri kız biri erkekti sağdan kaldığımıda doktorum söylemişti
teravet mesela ilk aylarda kasik sancim sagdi benim hep dr da saga basttirarak bakiyodu
ve ben her ay sag kasik agrisi cekiyorum solumda hic hissetmeddim ben ne yapmaliuyim
kızında doktor sölemişmiysi sağdan veya soldan yumurtlamışsın diye
her iki hamilelikte de doktor söyledi mi?
demedi cnm yaa ben hissetigimi demistim
mımozacım orkısscım ve dıgerlerı sagolun kızlar oo mımoza demek ne kelıme suratları sırke satıo hala oncelerı erkek olur dıye agırlık kaldırtmayan kaynanam sımdı elımdekı yuke bakıp gecıo daha neler neler mevla bıldıgı gıbı yapsın bunları ne dıım yanlız olmak zor bır ıse ıkı kısı gırıosun sonra bakmıssınkı yanlızsın ıste bu koyuyo ınsana dahane dıımm
teravetcım benım neler yaptıklarımı sormussun sen de 100 ben dıgım 1000 tane sey yaptım ama olmuo ıste sert kahve sodalar ıcme bı karbonat ıcme hayaları serın tutma ve yıkama yumurta takıbı catlatma ıgnesı cınsel perhız dua namaz hatım tefrıcıye adaklar ve daha sayamayacagım seyler yesıl caylar folık asıtler evıcap zınco laargıne saracoglunun sperm arttırıcı cayı kecıboynzuzu kuru daha neler neler ıste olmayınca olmuyor rabbım gonlunuzdekını gobegınıze kondursun ınsallah tez vakıtte mımoza duaların ıcın sagol canım bende gercek ısımlerınızı bılmesemde dualarımda formumdakı arkadaslarım dıye duaedıyorum sızlerı sevıyorum arkadaslar eylulcum sana bı turlu gecmıs olsun yazamadım canım kusuruma bakma ne olur sen bızım burdagelın olsaydın senı bas tacı ederlerdı ahhahh
egemcim neden illaki sallamaaa
bak ben aldim cook uygun bi fiyatta ciban otu vee kirrkkilit otu o icerikler
ikisini karistirip iciricem esime
mrb anneler
çin takviminde anneler yaşlarını hesaplıyamadıkları için yanılma payları olduğunu tespit ettim
10 arkadaşta sonuç doğru çıktı
önce vereceğim linkten doğum tarihi ve hamile kalınan yılı girin sonra parantez içinde o yıl hangi ay hamile kaldığınızı
ve o ayda kaç yaşta olduğunuzu tespit edin sonra takvime bakın
çocuğu olanlar teyit ederse daha aydınlatıcı olur
cevaplarımızı forumda paylaşalım
Lunar Age | Gender Calculator
mrb anneler
çin takviminde anneler yaşlarını hesaplıyamadıkları için yanılma payları olduğunu tespit ettim
önce vereceğim linkten doğum tarihi ve hamile kalınan yılı girin sonra parantez içinde o yıl hangi ay hamile kaldığınızı
ilk kızımda tutmadı 2. de tuttu.
ilk kızımda tutmadı 2. de tuttu.
nasıl bakılıyor ben anlamadım ya
mrb anneler
bacım başka otlardır belki. çünkü bana telefonda spermi etkileyen bir çay dediler. kan yenileme demediler. ingizlizceden çevirmek yeteli değil. içeriğini saklamak için farklı bişi yazmışlardır belki?
2 kızımda da tuttu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?