Süper Anneler - 2011

:) çok hoşsun ya sadece bu konuda diil her konuda olacağına önce kendimiz inanmak zorundayız
sen kendi içinden gelen sesi inandır gerisini allah bilir

ya şu yumurta aki evet alkali ama o vajinadayken mi ilşki olmalı
ya kusura bakma çok detay soruyorum ama

tesekkur ederim canim

ne demek yardimci olabiliyosam ne mutlu bana sor cekinmeden bildigim ne varsa soylerim
allah razi olsun ben kendim bulmadim bu bilgilerii bi kac arkadas vardi onlarin sayesinde
ama bende bos durmadim tabii arastirdim merak saldim

yumurta akini bi sure buzdolabinda bekletiyosun ph si 9 kusurlere cikana kadar
evet vajinanin icindeyken olacakk
ben sana bi ara yollarim yada burayada yazarim farketmez gerci yazmistim ama
bulman zor olur yollarim sana
bir yada 2 yumurta aki yeterli
aman haa esine soyle haberi olsunn deisik pozisyon isterse yandi senin yumurtalar

canim esim yoldaymis masayi kurayim sormak istediklerini yaz cok bilgili arkadaslar var burada bende dahil cevap vereceklerdir

kız kaç yumurta topu topu 1 yumurta kullanıcam
omlet mi yaptın şimdide alemsin valla

canim esim yoldaymis masayi kurayim sormak istediklerini yaz cok bilgili arkadaslar var burada bende dahil cevap vereceklerdir

saol tatlım ince ayrıntılara takılmıştım aydınlattın yeterince
allah hepimizin kalbindekini versin
afiyet olsun bal olsun oğluş olsun size...

kız kaç yumurta topu topu 1 yumurta kullanıcam
omlet mi yaptın şimdide alemsin valla

cnm ben iki kullanicamda ondan dediydim yumurta olunca kadin ustte pozisyonu olamazz aciklayamamistim
neyseki soyledim aslinda bende dememeyi dusunuyorum o gun sadece bebek icin yap cekil olsun:18:

orkidemmmmmmmmm

geldiğin o kadar belli ki :))))
sayfalar çiftçift ilerliyor maşallahhhhhhhhhhh

bende bu cene oldukcaa ablacim yakinda kimsede kalmazz
facede dagladin icimi yahuuu

Iyi aksamlar arkadaslar!!! biz esimle 3 kez denemeye basladik, insallah bu ay tutar::Benim icinde Dua edin lütfen....
Bir kizim olsun adi Naz olsun

Canım hepimizin ciğeri yandı açamıyorum televizyonu o analar nasıl yandı lokma lokma büyüttüler oğullarını Allahım cennette en güzel yerlere koysun hepsini
ey güzel Allahım bilirim bırakmazsın cezasız ama burda ama ahirette verirsin cezalarını Yüce rabbim geride kalanlara sabır ver Ülkemize barış huzur ver yüce rabbim bizi inançsızlardan yolundan sapanlardan eyleme

Iyi aksamlar arkadaslar!!! biz esimle 3 kez denemeye basladik, insallah bu ay tutar::Benim icinde Dua edin lütfen....
Bir kizim olsun adi Naz olsun
Allah gönlüne göre versin canım inşallah tez zamanda göbişin sonrada kucağın dolar

slm kizlarr moralim cok bozuk yillardir bu sitede yazistigim beraber hamile kaip dogum yaptigim bi ablama
kanser teshisi konulmus ne olur dua edin yalvariyorum rabbim onuu minicik kizina bagislasinn cok kotuyum cookkk

slm kizlarr moralim cok bozuk yillardir bu sitede yazistigim beraber hamile kaip dogum yaptigim bi ablama
kanser teshisi konulmus ne olur dua edin yalvariyorum rabbim onuu minicik kizina bagislasinn cok kotuyum cookkk

off hiç guzel haber alamayacakmiyiz yaa,cok cok gecmis olsn Allah yardimcisi olsn insallah,

mımozacım orkısscım ve dıgerlerı sagolun kızlar oo mımoza demek ne kelıme suratları sırke satıo hala oncelerı erkek olur dıye agırlık kaldırtmayan kaynanam sımdı elımdekı yuke bakıp gecıo daha neler neler mevla bıldıgı gıbı yapsın bunları ne dıım yanlız olmak zor bır ıse ıkı kısı gırıosun sonra bakmıssınkı yanlızsın ıste bu koyuyo ınsana dahane dıımm
teravetcım benım neler yaptıklarımı sormussun sen de 100 ben dıgım 1000 tane sey yaptım ama olmuo ıste sert kahve sodalar ıcme bı karbonat ıcme hayaları serın tutma ve yıkama yumurta takıbı catlatma ıgnesı cınsel perhız dua namaz hatım tefrıcıye adaklar ve daha sayamayacagım seyler yesıl caylar folık asıtler evıcap zınco laargıne saracoglunun sperm arttırıcı cayı kecıboynzuzu kuru daha neler neler ıste olmayınca olmuyor rabbım gonlunuzdekını gobegınıze kondursun ınsallah tez vakıtte mımoza duaların ıcın sagol canım bende gercek ısımlerınızı bılmesemde dualarımda formumdakı arkadaslarım dıye duaedıyorum sızlerı sevıyorum arkadaslar eylulcum sana bı turlu gecmıs olsun yazamadım canım kusuruma bakma ne olur sen bızım burdagelın olsaydın senı bas tacı ederlerdı ahhahh

bacım Allah'ın takdiri. sen kimseye kulak asma. eşin de sana destek olmuyor sanırım. imtihan ediliyor haberi yok.

o argine falan takviyeleri eşin mi kullandı sadece sen mi?
çatlatma iğnesinden kaç saat sonra ilişki oldu ?
yumurta kaç mm idi? doktor bilgi vermiş miydi?
ilişki zamanı sünen akıntın var mıydı?

canım çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin çocuğuna bağışlasın inşallah

canım Allah dularını kabul etsin kim ne derse desin güçlü dur Allah kucağına sağlıkla versin inşallah kızında olsa oğlunda olsa sen gönlünü ferah tut onların cahilliğine ver gerisini Allaha bırak canım

allah razi olsun arkadaslar dualarinizi kabul eylesin mevlam
hayat bu isste sana nasil bi yamuk yapacagi belli olmuyor
erkek bebek iicin kibris hayalleri kurarken oynadigi oyuna bbak kaderin cok uzgunum anlatamamm

karakedim canim benim kesinmi yuzde yuzmuu ne ddedi dr kesin olmadan uzme kendini canimm
ay boyunca kiz diyip erkek olanlarda var

arkadaşlar elime bir kitap geçti

AİLE VE NÜFUS PLANLAMASI-ZAMANLAMA METODU İLE ÇOCUĞUNUZUN CİNSİYETİNİ SİZ BELİRLEYİN

bir türk araştırmacı yazmış bu kitabı. baya eski bir kitap. bu kitaba göre önceki çocuklarınıza soldan hamile kalmışsanız bu sefer sağdan kalın yazıoyor. önceki çocuğunuza hangi yumurtalıktan hamile kalmışsanız bu sefer diğer yumurtalıktan kalın yazıyor. sağ yumurtalık bazı kadınlarda erkek bazı kadınlarda kız içindir yazıyor. kadından kadına değişir yazıyor.

tek yumurtalıktan hem oğlu hem kızı olan var mı?tanıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…