- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.341
birhafta onceden baslayanlarda var hatta parmakla vajinaya bir miktar soda koyanlarda
ama ben yapmam sanirim
hhem mantikli dusunursek yapay olarak alkali yapiyoruz onu yani gecici bizdeki sivi asidikse bi kac saat sonra asidik olacaktir yikadigimiz yer
ben once vajinal dus iliskiden yarim saat once sonrasindada yumurta aki yerlestirmeyi dusunuyorum
artik kek mi yaparim oglusmu rabbim buyuk
:) çok hoşsun ya sadece bu konuda diil her konuda olacağına önce kendimiz inanmak zorundayız
sen kendi içinden gelen sesi inandır gerisini allah bilir
ya şu yumurta aki evet alkali ama o vajinadayken mi ilşki olmalı
ya kusura bakma çok detay soruyorum ama
tesekkur ederim canim
ne demek yardimci olabiliyosam ne mutlu bana sor cekinmeden bildigim ne varsa soylerim
allah razi olsun ben kendim bulmadim bu bilgilerii bi kac arkadas vardi onlarin sayesinde
ama bende bos durmadim tabii arastirdim merak saldim
yumurta akini bi sure buzdolabinda bekletiyosun ph si 9 kusurlere cikana kadar
evet vajinanin icindeyken olacakk
ben sana bi ara yollarim yada burayada yazarim farketmez gerci yazmistim ama
bulman zor olur yollarim sana
bir yada 2 yumurta aki yeterli
aman haa esine soyle haberi olsunn deisik pozisyon isterse yandi senin yumurtalar
canim esim yoldaymis masayi kurayim sormak istediklerini yaz cok bilgili arkadaslar var burada bende dahil cevap vereceklerdir
kız kaç yumurta topu topu 1 yumurta kullanıcam
omlet mi yaptın şimdide alemsin valla
orkidemmmmmmmmm
geldiğin o kadar belli ki :))))
sayfalar çiftçift ilerliyor maşallahhhhhhhhhhh
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz :)
iyi akşamlar ben tuba iyiym sen nas
ılsın
Canım hepimizin ciğeri yandı açamıyorum televizyonu o analar nasıl yandıSabah sabah büyük bir şokla güne başladım
26 şehitimiz vardı....yüreğim yandı....ama tabiki ateş düştüğü yeri yakar
onların yürekleri şimdi kor gibi.....rabbbim sabır versin
şehitlerimzin mekanları cennet olsun
hepimizin başı sağolsun......vatan sağolsun.....sağ olacaktır da....
Asla emellerine ulaşamayacaklar
kahrosunlar inşallahhhhhhhhhhhhh
Allah gönlüne göre versin canım inşallah tez zamanda göbişin sonrada kucağın dolarIyi aksamlar arkadaslar!!! biz esimle 3 kez denemeye basladik, insallah bu ay tutar::Benim icinde Dua edin lütfen....
Bir kizim olsun adi Naz olsun
slm kizlarr moralim cok bozuk yillardir bu sitede yazistigim beraber hamile kaip dogum yaptigim bi ablama
kanser teshisi konulmus ne olur dua edin yalvariyorum rabbim onuu minicik kizina bagislasinn cok kotuyum cookkk
slm kizlarr moralim cok bozuk yillardir bu sitede yazistigim beraber hamile kaip dogum yaptigim bi ablama
kanser teshisi konulmus ne olur dua edin yalvariyorum rabbim onuu minicik kizina bagislasinn cok kotuyum cookkk
mımozacım orkısscım ve dıgerlerı sagolun kızlar oo mımoza demek ne kelıme suratları sırke satıo hala oncelerı erkek olur dıye agırlık kaldırtmayan kaynanam sımdı elımdekı yuke bakıp gecıo daha neler neler mevla bıldıgı gıbı yapsın bunları ne dıım yanlız olmak zor bır ıse ıkı kısı gırıosun sonra bakmıssınkı yanlızsın ıste bu koyuyo ınsana dahane dıımm
teravetcım benım neler yaptıklarımı sormussun sen de 100 ben dıgım 1000 tane sey yaptım ama olmuo ıste sert kahve sodalar ıcme bı karbonat ıcme hayaları serın tutma ve yıkama yumurta takıbı catlatma ıgnesı cınsel perhız dua namaz hatım tefrıcıye adaklar ve daha sayamayacagım seyler yesıl caylar folık asıtler evıcap zınco laargıne saracoglunun sperm arttırıcı cayı kecıboynzuzu kuru daha neler neler ıste olmayınca olmuyor rabbım gonlunuzdekını gobegınıze kondursun ınsallah tez vakıtte mımoza duaların ıcın sagol canım bende gercek ısımlerınızı bılmesemde dualarımda formumdakı arkadaslarım dıye duaedıyorum sızlerı sevıyorum arkadaslar eylulcum sana bı turlu gecmıs olsun yazamadım canım kusuruma bakma ne olur sen bızım burdagelın olsaydın senı bas tacı ederlerdı ahhahh
mımozacım orkısscım ve dıgerlerı sagolun kızlar oo mımoza demek ne kelıme suratları sırke satıo hala oncelerı erkek olur dıye agırlık kaldırtmayan kaynanam sımdı elımdekı yuke bakıp gecıo daha neler neler mevla bıldıgı gıbı yapsın bunları ne dıım yanlız olmak zor bır ıse ıkı kısı gırıosun sonra bakmıssınkı yanlızsın ıste bu koyuyo ınsana dahane dıımm
teravetcım benım neler yaptıklarımı sormussun sen de 100 ben dıgım 1000 tane sey yaptım ama olmuo ıste sert kahve sodalar ıcme bı karbonat ıcme hayaları serın tutma ve yıkama yumurta takıbı catlatma ıgnesı cınsel perhız dua namaz hatım tefrıcıye adaklar ve daha sayamayacagım seyler yesıl caylar folık asıtler evıcap zınco laargıne saracoglunun sperm arttırıcı cayı kecıboynzuzu kuru daha neler neler ıste olmayınca olmuyor rabbım gonlunuzdekını gobegınıze kondursun ınsallah tez vakıtte mımoza duaların ıcın sagol canım bende gercek ısımlerınızı bılmesemde dualarımda formumdakı arkadaslarım dıye duaedıyorum sızlerı sevıyorum arkadaslar eylulcum sana bı turlu gecmıs olsun yazamadım canım kusuruma bakma ne olur sen bızım burdagelın olsaydın senı bas tacı ederlerdı ahhahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?