• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

teravett karakedinin yaptiklarini gurbet yazmis
herseyi yapmiss

enema setini sormustun
eczaneye gidiyosun enema seti diyosun sikmali olandan de sana verir ben onu yumurtali vajinal dus icin aldim cook pratik

selam mimoza selamda vermiyon hicc oglus aklinidami aldi senin
nasil gidiyor nasilsin
ph kac oldu

mımoza buraktı heralde cnm dıyetı ıns ggonlundekıne kavusur ya yazdıklarını okuduk sıra baya bır ugrasmış emeklerı bıs cıkmaz ınş herkesın

Son düzenleme:
ssehitlerimize allahtan rahmet diliyorumm allahim bu nasil acidir nasil dayanilir kafama agri girdi sabahtan beri kendimde deilim

kizlar ph olceri veya kagiti olanlar
orgazm olmadan once bi olcun birde sonra aradaki dag gibi farki goreceksinizz
birde yum gunu olcun sonuclarinizi yazin lutfen
benim oncesi 6idi sonrasi 8 sizde kac cikacak

oncelikle hosgeldin canim
yum takibi yaptinmi
birde su cin takvimimi bismillahmi demissin
haasaaaa takvim makvim nedirki hurafeee
o kiyaslamayi yapmayalim bile oncelik heryerde herkosulda ALLAH sonrasi takdiri ilahii

60 gunluk uygulama neden zorki sut ve sut urunlerinden uzak dur tuzlu ye et ye bol sebze meyve ye sonrada bol bol dua et inan
bunlari yaziyorum ama sen yapiyomusun de hayirr yapmiyorum
korkuyorummm:5:

mrb çin mi bismillah mı demek istemedim tabii ki rabbimin dediği olur. ama şu %80 %90 gibi bi orandan bahsediliyo 3 ay üst üstede kız görününce hevesim kaçtı
yumurtlama için 36.7 nin üstüne çıktığı sabahtan kaç saat sonra ilişkide bulunulmalı?
vajenn ph ölçümü için turnusol kağıdı kullanılabilir mi
bide diyet için geç kaldık gibi bu ay düşünürsem 1 hafta on gün yetmez gibi

hım burrda bırını okumusdum ama ıyı hatırlıyom 6 ph le ogluna hamıs kalmıs cnm

himm anladim canim o dedigin ozlembaydii dr onada bi cikinti var yuzde doksan erkek demisti ama bidahada gorunmedi yani oda supheli canim

mrb çin mi bismillah mı demek istemedim tabii ki rabbimin dediği olur. ama şu %80 %90 gibi bi orandan bahsediliyo 3 ay üst üstede kız görününce hevesim kaçtı
yumurtlama için 36.7 nin üstüne çıktığı sabahtan kaç saat sonra ilişkide bulunulmalı?
aslinda inanmak istemiyorum ama bende tuttu kizimda yani
yumurtlamani testlede tesbit et biz gulen yuz kullaniyoruz gulen yuzu gordukten sonra ikinci sabahin aksami iliski diyoruz normalde
ama o kadar beklemeyip tutturanlarda var
evet diyet icin eger hemen dusunuyosan gec kalmissin vajinal dus yap o zaman

evet vajinal ph icin turnosol kullaniliyor

Son düzenleme:

sen neden korkuyosun ki bunları denememek için
kaybedilecek bişey yok

aslinda inanmak istemiyorum ama bende tuttu kizimda yani
yumurtlamani testlede tesbit et biz gulen yuz kullaniyoruz gulen yuzu gordukten sonra ikinci sabahin aksami iliski diyoruz normalde
ama o kadar beklemeyip tutturanlarda var
evet diyet icin eger hemen dusunuyosan gec kalmissin vajinal dus yap o zaman

evet vajinal ph icin turnosol kullaniliyor

vajinal duş kullanım sıklığı ve süresi hakkında bilgin varmı orkdm
yani o da tek deneme mi ilişkiden önce yoksa bi hafta önceden başlanmalımı
ilgin için saol canım

sen neden korkuyosun ki bunları denememek için
kaybedilecek bişey yok

bana dedin sanirim cnm
korkuyorum derken yani olmazssa diye ben ilkindede bu sekilde hamile kaldim bu sitede super annelerde
bilmiyorum ne olur dua edelim birbirimize

vajinal duş kullanım sıklığı ve süresi hakkında bilgin varmı orkdm
yani o da tek deneme mi ilişkiden önce yoksa bi hafta önceden başlanmalımı
ilgin için saol canım

birhafta onceden baslayanlarda var hatta parmakla vajinaya bir miktar soda koyanlarda
ama ben yapmam sanirim
hhem mantikli dusunursek yapay olarak alkali yapiyoruz onu yani gecici bizdeki sivi asidikse bi kac saat sonra asidik olacaktir yikadigimiz yer
ben once vajinal dus iliskiden yarim saat once sonrasindada yumurta aki yerlestirmeyi dusunuyorum
artik kek mi yaparim oglusmu rabbim buyuk

bana dedin sanirim cnm
korkuyorum derken yani olmazssa diye ben ilkindede bu sekilde hamile kaldim bu sitede super annelerde
bilmiyorum ne olur dua edelim birbirimize

orkdm sen herşeyi uyguladın mı
hani şuda olsaydı da dediğin bi eksik var mıydı
ama iyi ki ilkin kız şimdi hiçbirşeye değişmem kızımı
eminim sende öylesindir
ama şu çalışan kadının hali yok mu
herşeyin bi kitabı oluyo hayatımızda çocuk yapmanın bile
sakın bozma moralini rabbim sesimizi ve sıkıntımızı duyandır sen yeterki duyur sesini

ama 3-4 ay denedim olmadı...,çok istiiyorum gerçekten bir kızım olsun ama 33 yaşındayım daha fazla beklemek istemiyorum. ben de sürekli iki arada kalıyorum pes etsem mi etmesem mi diye :(komşun neler yapmıştı kızı olması için

CANIM onunda yaşı 32 idi ama deneyeceğim hamile kalana kadar diye şartlandırdı kendini
adet bilgilerini aldım onun da bizler kadar bilgsi yoktu hatta hiç yoktu
yumurtlamasını tespit edip öncesi tarihleri bulduk
ve denedi......sanıyorum 1seneye yakındenedi ama sonuç : çok çok tatlı güzel bir kız :))))) (nasipte varmış zaten)

bence sende denemeye devam.....belki ondan daha kısa sürede hamiş olursun
hem zaten 3 ayda hamile kalamaman gayet doğal....ama sen bilirsin yine de

orkdm sen herşeyi uyguladın mı
hani şuda olsaydı da dediğin bi eksik var mıydı
ama iyi ki ilkin kız şimdi hiçbirşeye değişmem kızımı
eminim sende öylesindir
ama şu çalışan kadının hali yok mu
herşeyin bi kitabı oluyo hayatımızda çocuk yapmanın bile
sakın bozma moralini rabbim sesimizi ve sıkıntımızı duyandır sen yeterki duyur sesini

evet canim iyikide kizim var bin sukur rabbime
ama biz turk kadinlarinda sanki su varr oglum olsunda kurtulayim bi baski var yanii
o zamanlarin modasi babychpiceydii ne yazikki birtek onu yaptim ama kader yaa gerisi bahane
inan kizimi dunyalara deismem yine kizim olsa basimin taci ama cevre dusunduruyo birde senin dedigin gibii iki cocuk dusunuyorumm
o korkuda var
insallahh biz istemesini bilelim verecek olan buyukk

Back