• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

saati saatine yapti vajinal dus falan sert kahve caylar diyet hepsini yapti tek iliski oldu ben cok umutluydium nedense erkek diye

cnm sen neden adet olmadinki

oo hosgeldin cadiyla oturmak ayricaliktir sabr kupu oluyor insan
orkiden hosgeldin dedim dimi anacim

çatlatma iğnesinden kaç saat sonra ilişki oldu? kaçıncı sayfada yazıştınız ?

ooooo...kimleri görüyorum...aynen bıraktığım yerde kalmışsınız bacılar , değişen bişey yok yanii

36. saat sanirim yine ayrintilari alirim bn ondan

canım ya benim içinde sorar mısın çayı İbrahim Saraçoğlundan mı aldı benim arkadaşım da bebeği olmuyor diye kullanıyordu. sperm arttırıcı aynı içerik o da ..at kauyruğu bilmem ne arvense diyordu..ama çok para vermişti bir paket aldı sonra vazgeçti

kizlar sizi nezmandir okuyordum ama bugün yazayim dedim sunu yerseniz kiz olur bunu yerseniz oglan olur dogru degil gibi geliyor nedeni ben sebze yemem kirmizi ete yogunumdur balikta yemem bol tuzlu yemek severim ,cocuklumdan beri yeme tarzim bu hatta 5,6 senedir tatli donurma agzima sürmedim diyebilirim ama bu sene benim cooook tatli bir kizim oldu :) kizim veya oglum olsun diye hicbiseyde yapmadim sadece bebegim olsun istiyordum ,ALLAH hepinizin gönlünüze göre versin :3:

kizlar sizi nezmandir okuyordum ama bugün yazayim dedim sunu yerseniz kiz olur bunu yerseniz oglan olur dogru degil gibi geliyor nedeni ben sebze yemem kirmizi ete yogunumdur balikta yemem bol tuzlu yemek severim ,cocuklumdan beri yeme tarzim bu hatta 5,6 senedir tatli donurma agzima sürmedim diyebilirim ama bu sene benim cooook tatli bir kizim oldu :) kizim veya oglum olsun diye hicbiseyde yapmadim sadece bebegim olsun istiyordum ,ALLAH hepinizin gönlünüze göre versin :3:

Cok Sag ol canim Allah Annali Baballi büyütsün Allah nazardan saklasin insAllah

canimm benim olmedigim surece gitmem buradan dostlugum sikidir benim biliyosun sen
:16:

400 canim
Orkidem neyler yapdin canim benim kizin nasil kac yasinda canim ?ben 3 bebek düsünüyorum su an bu ay tutmadi Regelim geldi tam yumurtlama günü tek iliski girdik kadin doktorunda yumurtlama takibi yapdirdim yumurtlama kiti gülen yüz gösterdi tam 15 saat sonra iliski girdik tek ama tutmadi?

kizlar bildiyiniz birsaey varsa söyleyin

gülnisa samira neyler yapiyorlar biliyormusun?

Allahim kac sene gecdi valla nasil yazisirdik hey gidi günler bana yardimci ol canim bildiyin birsey varsa mesela NEYLER YINECEK YADA YAPILACAK SEYLER ALLAHIM BILIYOR HERSEYI

canimm benim olmedigim surece gitmem buradan dostlugum sikidir benim biliyosun sen
:16:

400 canim
Orkidem neyler yapdin canim benim kizin nasil kac yasinda canim ?ben 3 bebek düsünüyorum su an bu ay tutmadi Regelim geldi tam yumurtlama günü tek iliski girdik kadin doktorunda yumurtlama takibi yapdirdim yumurtlama kiti gülen yüz gösterdi tam 15 saat sonra iliski girdik tek ama tutmadi?

kizlar bildiyiniz birsaey varsa söyleyin

gülnisa samira neyler yapiyorlar biliyormusun?

Allahim kac sene gecdi valla nasil yazisirdik hey gidi günler bana yardimci ol canim bildiyin birsey varsa mesela NEYLER YINECEK YADA YAPILACAK SEYLER ALLAHIM BILIYOR HERSEYI

ooooo...kimleri görüyorum...aynen bıraktığım yerde kalmışsınız bacılar , değişen bişey yok yanii
anlayan anladı zaten kız:34:bütün kadro aynı ama...fazlası var, eksiği yok..:9:...bu arada orkidem senden alıntı yapacağıma kendimden yapmışım..:))

Son düzenleyen: Moderatör:
canım adete birkaç gün kala erkek adet sonrası kız mı demek istedin... pardon yaa okudum ama anlayamadım kafa durdu şuan....

İKİ ADET ARASI ERKEK (Kİ BUDA YUMURTLAMA DÖNEMİ OLUYOR ) ADET ÖNCESİ VE SONRASI KIZ BEBEK için dedi..Hatta çok gülüştük ben dr. ''hamile kalmadan 2 ay önce bana gelmi diyorsunuz'' diye takıldım..Oda bana tekrar ''İKİ ADET ARASI ERKEK OLMA OLASILIĞI VAR KIZ İSTEDİĞİN İÇİN SÖYLEDİM ''dedi

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin iyi dileklerin için sağol rabia inşallah bizimde sağlıklı bebeklerimiz olur benimde tek dileğim bu

hoş geldin Orkideem özlemiştik senii ;) Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın Egemi hatırlarsın diğer siteden ikiz erkekleri olacaktı hatta kız olmasını çok istiyordu.Erken doğum yaptı bebişlri kuvözde kaldı ve sadece 1 tanesi hayata tutundu...diğeri küçük olduğundan...................
Ve Eğemin 2. kere yaşadığı acı 21 hftlık ikiz erkek bebeklerini kaybetmiş..

Ben artık yöntem,diyet falan inanmıyorum..Bence vucudu sağlıksız olmaya yöneltiyor ve bebek tutunamıyo yada kimyasallardan dolayı BOŞ GEBELİK oluyor benim gibii..Ve takviye kullanan arkadaşlarda bence fazla abartmasınlar.Kürtajdan sonra kontrolde dr.um bana 'eğer bebek düşünüyorsan HAMİLE KALAMDAN 1 AY ÖNCE FOLİK KULLAN dedi..Ben kız istediğim için hamileleik yaşadığımı söylediğimde İKİ ADET ARASI ERKEK ADETE EN YAKIN DÖNEM VE HEMEN SONRASI KIZ BEBEK İÇİN UYGUN ZAMAN OLABİLİYOR ..dedi Gerçekten çoook istiyorsanız dr. kontrolünde olun bence..

nasılsın cnm ???? toparlanabildinmi?

teravet inan baska neler yapti hatirlamiyorum yazmisti ama hatirlamiyorum
vajinal dus sert kahve de vardi dua etmisti birde

blg canim egeme ne kadar uzuldum anlatamamm ikizin biri yasiyor deilmi
kendisi nasil yine ayni haftalardami dogum yapti iyimi toparlanabildimi

yum takibi ve 36 saat sonra ilişkiydi sanırım karakedinin

egem allah sabır versin cnm hayırlısı buymuş demekki :(

blg canim egeme ne kadar uzuldum anlatamamm ikizin biri yasiyor deilmi
kendisi nasil yine ayni haftalardami dogum yapti iyimi toparlanabildimi

Valla hatırlamıyorum haftasını ama 30lardaydı galiba..Zor günler yaşıyor yavaş yavaş toparlanacak ama zaman gerekiyor..Rüzgar hastneden çıkmış yanında onun durumu iyi..Hamiş olan kimse yok şimdi onlar kasım gibi düşünüyor sanırım..Mini ve kakulenin doğumu yakın (belkide yaptılar)mini dün kontrole gidecekti haber yok daha Kakulede kasılmaları ve ara sancıları vardı nst ye girmiş.. açılma yokmu ama Dr .bu gün aç karnına çağırmış belki doğum olur diye..ikiside 38 haftalarındalar başakada bi şey yok şimdilik

bu arada EZELCE nerelerde ..? benjubal de yok

Son düzenleme:
nasılsın cnm ???? toparlanabildinmi?

İyiyim canım benim toparlanmayıpta ne yapayımki..?Hele egem den sonra kendimde bu hakkı bile görmüyorumm..Yüzünü görmedim,hissetmedim bile ama o her anını yaşadığı bebeğini kaybetti...Ben nasıl toparlanmayayımkii..?Her şey bizim için sonuçta

Bu ara sadece Ebru Gündeş doğum yapınca buruldum..İlk düşüğüm dursaydı bende kasımın ilk haftası doğuracaktım..

Rengin ve Bernil de bi şey yok önümüzdeki aylarda deneyeceklerdi

Back