• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

takviylerin hepsi esim icin canim ben bisey almayi dusunmuyorum sadece alkali besleniyorum cunki yum olayini etkilemesinden korkuyorum bi yesil cay tableti birde folik asit hatta tablet yerine yesil cay bile icmeyi dusunuyorum

merhaba canimcim
anneme gitmistim cok koydu canim yaa:43: Halaa agliyorum
bebek isine gelince sanki dun dogum yapmisim gibi vakit geldi ya tirstim ikinci bi cocuk iliskimizi sarsmasindan korkuyorum
babamiz cocugunun uzerine titriyor buda beni boguyor
bilmiyorum cnm yaa guyaa bir yasina girince ikinciyi yapicaktimm cocuk ucu bitirdi ben halaaa buzz gibiyimm

erkek kullanacakk terosum evet saracoglunun tavsiyesii kan hucrelerini yeniliyoo anneye kesinlikle yasakkkkk
karakedı kullanmısmı bu cayı? Kullandıysa sonuc kızmı yanı budamı ıse yaramıyor yanı:(

cnm ya öle dusunme egerkı ruhu yaratıldıysa kızda olsa erkekde olsa mutlaka dogacaktır ıns kalbındekı olur

zaten artık bende oyle duşunuyorum yok takvıye yok bılmmeme ne .olumuyo olmuyo..kaderr..kaderr..rabbım yazdıysa degışmıyo zamanı gelıyo sadece ve oluyo..evet onlem alalım ama kaderıımz bellı ıllakı yaşayacagız..benımde kadareımde varsa olacak elbbet ne kadar kacsamda..ama daha kızım kucuk en azından bedenımın dınlenmesı lagzım..kafam allak bullak oluyo.erkeke bebek ıcın o kadar cok şey varkı hangısını yapacagız insabn şaşırıyo.bılmıyorum cok korkak olduk ıyıce:((
allah razı olsun amın amın.

selamm bitanem cok saolasin valla cok zorr gurbetlikk rabbime bol bol dua ediyorum
cennetgozlu ve turkiyem adina cok sevindimm inssallah muradlari hasil olur
cocuk konusu cokk sikiyo canim yaa inan cok kararsizim

ablacim kim o taniyomuyumm

inanmiyorumm nasilda umudum vardi ondan hatta cikintisi bile vardii karakedim canim benim uzulme diycem sacma gelicek biliyorum ama cennetin kapilarini araladin
inan bu dunyaa 3 gunlukk coook bossss cooook kisaaaa degmez insallahhh hayirliii nur yuzluu bi evladin olur

iste o kur karakedinin kullandigi kur iceriklerini aldim ondan bende aktardan aldim ciban otu ve kirkkilit otu icerikler

al bendende o kadar ama kizda olsa yapicam rabbim neylerse guzel eylerrr

bacım içeriğini açıklamayız diyolrlar. siz nasıl içeriğini öğrendiniz.bu bitkileri saraçoğlu mu göndermiş. sallama çay olarak yolluyomuş ve içeriğini bilemiyosun ki?

ben olsam yaparım orkıde gecıkmem.çunku allah korusun tabı ama ıkıncı kız olursa ucuncuyu yapmaya yaşın genc olsun bı cok onemlı bak bana artık ucuncuyu yapacak ne guç var ne derman var tekrar başa sarmak helekı ucuncude kız olursa hayatım nasıl olur bılemem..yaşı cok ıyı bence senın yarınde olsam başlarım.hemende turtumuyokı bu meret..tek ılışkı yok uygun gun dıye dıye zaman gecıyo.e bıde 9 ay dersen off sen hesapla artık..bence cokta yaş araları olmasın

yaa helencimm evet bu erkekk bebegi yapmak deil tutturmakta bi hayli zorr destekleriniz icin cok saolun boyle seyler duyunca hevese geliyorum inan
benim cok iyi anlastigim teyzemin gelini var kiz cocukdiye cildiriyorr olmuyo diyo ne yapsam olmuyo diye agliyorr
3 oglusu oldu yasi benimle ayni inann erkek kolay diyoo hey guzel rabbim sen buyuksun iste insanoglu olmayani ariyor illaaa

bacım içeriğini açıklamayız diyolrlar. siz nasıl içeriğini öğrendiniz.bu bitkileri saraçoğlu mu göndermiş. sallama çay olarak yolluyomuş ve içeriğini bilemiyosun ki?

ayneeennn teravett sallama cay seklinde geldi karakediyideee yabancii icerik yazmislar turkcesine cevirdik bunlar ciktii
isterr yaz bakk atkuyrugu ve ciban otuu ne yapiyomuss
kan hucrelerini yeniliyoo demis saracogluda

karakedı kullanmısmı bu cayı? Kullandıysa sonuc kızmı yanı budamı ıse yaramıyor yanı:(

evet canim esi kullandi erkek icindi zaten ama ne kadar kullandi bilmiyorum belki daha fazla kullanacaktii
ondan cok umutluyduk belki rabbim bize bi mesaj gonderiyoo yanliz bana bel baglayin diyee affetsin mevlam

evet canim esi kullandi erkek icindi zaten ama ne kadar kullandi bilmiyorum belki daha fazla kullanacaktii
ondan cok umutluyduk belki rabbim bize bi mesaj gonderiyoo yanliz bana bel baglayin diyee affetsin mevlam

ewet cnm aynen öle rabbımden baska hersey yalan ne takvım ne dıyet hepsı bır yere kadar mevla verecekde olacak cunku tedbır sadece bızımkıler yoksa hıc bırsey kesın yuze yuz degıl

ewet cnm aynen öle rabbımden baska hersey yalan ne takvım ne dıyet hepsı bır yere kadar mevla verecekde olacak cunku tedbır sadece bızımkıler yoksa hıc bırsey kesın yuze yuz degıl

belkide karakedinin imtihani bu her insan omrunde bir kez imtihan edilirmis rabbimiz kullarini sinarmis o misal bizde yasayabilirizz bizim tepkimize bakacak mevlam seytana uymayalim insallahhh

belkide karakedinin imtihani bu her insan omrunde bir kez imtihan edilirmis rabbimiz kullarini sinarmis o misal bizde yasayabilirizz bizim tepkimize bakacak mevlam seytana uymayalim insallahhh

[CENTEmerhaba, karakediye ben de çok şaşırdım onun 2. bebek miydi bilen var mı?ikinciyse hiç üzülmesine gerek yok 2 kız annesi olmak mükemmel bir duygu ama 3. se biraz buruk olur tabi ki....ben gözü kararttım ilk gebeliğimde yanlızdım ve çaldırandaydım 8. ay da çıkmıştı atamam hamile kıyafeti bile giyemedim ne naz yapabildim inanın aş bile ermedim ... 2. sinde eşimle sorunlarımız vardı mutsuzdum bir tek fotom bile yok o yüzden 3. hamileliğimin her anını yaşamak istiyorum o yüzden gözü kararttım bebek istiyorum diyecem artık erkek bebk istiyorumla başlayan dualarımı bıraktım.... [/CENTER]

suzan karakedinin 3. bebegi ve onun durumu cok zor yanii inaddina erkek bebek diye yanan tutusan kayinbabasi kaynanasi var eside oyle
cook dua ediyorum onun icinn rabbim kullarini herkesten herseyden cok daha iyi dusunur hayirlisi boylesi belkide bu sekilde teselli bulmakta rahatlatiyor insani

suzan karakedinin 3. bebegi ve onun durumu cok zor yanii inaddina erkek bebek diye yanan tutusan kayinbabasi kaynanasi var eside oyle
cook dua ediyorum onun icinn rabbim kullarini herkesten herseyden cok daha iyi dusunur hayirlisi boylesi belkide bu sekilde teselli bulmakta rahatlatiyor insani

bacım başka neler uyguladı neden kimse yazmıyo kaç defa yazdım ama ya? çat. iğnesi mi gülen yüz mü??? kaç saat sonra ilişki oldu?

hoş geldin Orkideem özlemiştik senii ;) Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın Egemi hatırlarsın diğer siteden ikiz erkekleri olacaktı hatta kız olmasını çok istiyordu.Erken doğum yaptı bebişlri kuvözde kaldı ve sadece 1 tanesi hayata tutundu...diğeri küçük olduğundan...................
Ve Eğemin 2. kere yaşadığı acı 21 hftlık ikiz erkek bebeklerini kaybetmiş..

Ben artık yöntem,diyet falan inanmıyorum..Bence vucudu sağlıksız olmaya yöneltiyor ve bebek tutunamıyo yada kimyasallardan dolayı BOŞ GEBELİK oluyor benim gibii..Ve takviye kullanan arkadaşlarda bence fazla abartmasınlar.Kürtajdan sonra kontrolde dr.um bana 'eğer bebek düşünüyorsan HAMİLE KALAMDAN 1 AY ÖNCE FOLİK KULLAN dedi..Ben kız istediğim için hamileleik yaşadığımı söylediğimde İKİ ADET ARASI ERKEK ADETE EN YAKIN DÖNEM VE HEMEN SONRASI KIZ BEBEK İÇİN UYGUN ZAMAN OLABİLİYOR ..dedi Gerçekten çoook istiyorsanız dr. kontrolünde olun bence..

Son düzenleme:
uzun zamandan beri gıremıyordum kızlar herkese merhaba ınş hepınız ıyısnızdır ve her şy yolundadır karakedi allah sağlıklısını versın her şeyde bır hayır vardır rabbım belkıde o 3 kızn yüzü suyu hürmetıne senı cennet hatunlarından yapıcak hiç bılemezsın sonuçta hadısı şerif vr 3 kızı olan ve onları guzel yetiştirip evlendırene rabbım mujdeyı vermış ayrıca bugun okudugum bır haber streslı annelerın kız çocugu oldugunu ve siğara kullanan bayanların dıgerlerıne gore daha erken menopoza gırdıgını yazıyo rabbım herkese hakkında ne hayırlı ise onu nasıp etsın sonuçta ımtıhan dunyası eşlerınızle, çocuklarınızla,akrabalarınızla ve mallarınız ile ımtıhan edılıcksınız dıyor rabbım utandırmasın

teravet inan baska neler yapti hatirlamiyorum yazmisti ama hatirlamiyorum
vajinal dus sert kahve de vardi dua etmisti birde

blg canim egeme ne kadar uzuldum anlatamamm ikizin biri yasiyor deilmi
kendisi nasil yine ayni haftalardami dogum yapti iyimi toparlanabildimi

hoş geldin Orkideem özlemiştik senii ;) Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın Egemi hatırlarsın diğer siteden ikiz erkekleri olacaktı hatta kız olmasını çok istiyordu.Erken doğum yaptı bebişlri kuvözde kaldı ve sadece 1 tanesi hayata tutundu...diğeri küçük olduğundan...................
Ve Eğemin 2. kere yaşadığı acı 21 hftlık ikiz erkek bebeklerini kaybetmiş..

Ben artık yöntem,diyet falan inanmıyorum..Bence vucudu sağlıksız olmaya yöneltiyor ve bebek tutunamıyo yada kimyasallardan dolayı BOŞ GEBELİK oluyor benim gibii..Ve takviye kullanan arkadaşlarda bence fazla abartmasınlar.Kürtajdan sonra kontrolde dr.um bana 'eğer bebek düşünüyorsan HAMİLE KALAMDAN 1 AY ÖNCE FOLİK KULLAN dedi..Ben kız istediğim için hamileleik yaşadığımı söylediğimde İKİ ADET ARASI ERKEK ADETE EN YAKIN DÖNEM VE HEMEN SONRASI KIZ BEBEK İÇİN UYGUN ZAMAN OLABİLİYOR ..dedi Gerçekten çoook istiyorsanız dr. kontrolünde olun bence..

canım adete birkaç gün kala erkek adet sonrası kız mı demek istedin... pardon yaa okudum ama anlayamadım kafa durdu şuan....

çatlatma iğnesinden kaç saat sonra ilişki olmuş gurbet bacım? tek ilişki mi?
saati saatine yapti vajinal dus falan sert kahve caylar diyet hepsini yapti tek iliski oldu ben cok umutluydium nedense erkek diye
gurbetcim
kızlar karakedi ne yapmıştı hatırlıyormusunuz.iğneden kaç saat sonra olmuştuki ilişki.....
ben dedim hakkımızda hayırısı valla...hala regl olamadım...sıkıntı sıkıntı offfffffffffffffff
cnm sen neden adet olmadinki
ben cok gıremıyorum benım kaynana bende kalıyo bılen bılır..2 ay bızle yaaşayack o yuzden pek acmıyorum.ama sızlerı cok merak edıyorum.allah emanet olunn..

oo hosgeldin cadiyla oturmak ayricaliktir sabr kupu oluyor insan
orkiden hosgeldin dedim dimi anacim

oyyy gurbet ablamm delumusun gormedim vallahi hosbuldukk canim ablamm
vallaa gitmek iyide donmekk omrumden omur goturduu yollar yaslandiracak beni

saati saatine yapti vajinal dus falan sert kahve caylar diyet hepsini yapti tek iliski oldu ben cok umutluydium nedense erkek diye

cnm sen neden adet olmadinki

oo hosgeldin cadiyla oturmak ayricaliktir sabr kupu oluyor insan
orkiden hosgeldin dedim dimi anacim

benim cadida gelebilir bugun yarin:19:

Back