• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

slm canlar nasiliniz iyisinizdir umarimmm eee calisma yokmu calismaaa
bir arkadasiniz cat ignesi oldu herseyini yapti erkek bebk icin ve kizi olacak en guzeli Allha inanip guvenmek oysaki o kadar sartlandimki onun erkek olur diye tobe tobe yaptiklarindan dolayi Alhim saglik hayirli evlatlar versin insAllahhh

İbrahim saraçoğlunun erkek bebek için kürü hakkında bilgisi olan var mı?
cnm ole bir kur mu varmis
karakedidennnnn haber varmiii kizlarr cok merak ediyorumm belli oldumu bebegiiiii
onun caylardanda aldim ciban otu ve at kuyruguuuu meraklardayimmmm

evet cinsiyetimiz belli oldu kizimiz olacak ve karakedi cok uzgun yaaa:(

bacılar ben daha önce ibrahim saraçoğluna mail atmıştım. erkek bebek için ne önerirsiniz diye. bana tlf ile arayın diye cevap vermişlerdi. bugün aradım. saraçoğlu kasımda geliyomuş bir kür gönderiyormuş erkekte y üretimini artırıyo dedi oradaki bayan. 1 aylık kür 175 tl imiş. bilgisi olan var mı nasıl bişi acaba bu?

bacılar ben daha önce ibrahim saraçoğluna mail atmıştım. erkek bebek için ne önerirsiniz diye. bana tlf ile arayın diye cevap vermişlerdi. bugün aradım. saraçoğlu kasımda geliyomuş bir kür gönderiyormuş erkekte y üretimini artırıyo dedi oradaki bayan. 1 aylık kür 175 tl imiş. bilgisi olan var mı nasıl bişi acaba bu?

cnm tam bilmiyorum ama karakedide bi çay almıştı sanırımmm saraçoğlundannn

bir arkadasiniz cat ignesi oldu herseyini yapti erkek bebk icin ve kizi olacak en guzeli Allha inanip guvenmek oysaki o kadar sartlandimki onun erkek olur diye tobe tobe yaptiklarindan dolayi Alhim saglik hayirli evlatlar versin insAllahhh

çatlatma iğnesinden kaç saat sonra ilişki olmuş gurbet bacım? tek ilişki mi?

karakedide bellimi olduu hayırlısı olsun inş oda ümitlenmişti bayaa ya sağlıklı olsun
teravet 10dk msj dedı atamadım buradayken sorayım canım şimdi bana ne dersın sen olsan naparsın 1 ay dahamı bekleyeyım yoksa gün verirmisin sence ?

karakedide bellimi olduu hayırlısı olsun inş oda ümitlenmişti bayaa ya sağlıklı olsun
teravet 10dk msj dedı atamadım buradayken sorayım canım şimdi bana ne dersın sen olsan naparsın 1 ay dahamı bekleyeyım yoksa gün verirmisin sence ?

bacım sana yazmıştım. ama senin hem adetlerin düzensiz hem de yumurtlaman. o yüzden kendi vücudunu tanımaya bak. aslında sende hamilelik monitörü olsa 2. seviyeye gelince ilişkiyi keserdin daha iyi olurdu.

bacım sana yazmıştım. ama senin hem adetlerin düzensiz hem de yumurtlaman. o yüzden kendi vücudunu tanımaya bak. aslında sende hamilelik monitörü olsa 2. seviyeye gelince ilişkiyi keserdin daha iyi olurdu.

aaaa öylemi oluyormuş bi arastırayım hele
pekı sankı 26 günmüş gibi gün versen erken kessek ilişkiyi tutarsa olmazmı cnmy spermlerde tutma şansı olurmu bu durumda neolur kusuruma bakma şoktayım memlekete gitmeden bilgileri alayım uyuyamam yoksa gerçi net bulursam giricem yıne inş.

kızlar karakedi tam olarak neler uygulamıştı? lütfen bilenler tamamını yazabilirler mi? çatlatma iğnesi mi? gülen yüz mü? kaç saat sonra ilişki?hangi çayı nereden aldı?

gurbetcim
kızlar karakedi ne yapmıştı hatırlıyormusunuz.iğneden kaç saat sonra olmuştuki ilişki.....
ben dedim hakkımızda hayırısı valla...hala regl olamadım...sıkıntı sıkıntı offfffffffffffffff

aaaa öylemi oluyormuş bi arastırayım hele
pekı sankı 26 günmüş gibi gün versen erken kessek ilişkiyi tutarsa olmazmı cnmy spermlerde tutma şansı olurmu bu durumda neolur kusuruma bakma şoktayım memlekete gitmeden bilgileri alayım uyuyamam yoksa gerçi net bulursam giricem yıne inş.

sana özel mesaj gönderdim gelmedi mi?mesajları da sildim tüh.

hamilelık monitörü öylemı oluyormuş bılmıyordum arastırayım hele bi
pekı 26 günmüş gibi gün versen bana olurmu cnm y spermlerın tutma şansı olurmuki ozaman
yani adetım 5 gün sürüyor adetten 2 gün sonra ilişkiye baslasam o 3 gün içinde ilişki olsa bıraksak nasıl olur :26:

msjın gelmedı cnm yardım et bana bu işin içinden çıkar teravet lütfen :)

Son düzenleme:
hamilelık monitörü öylemı oluyormuş bılmıyordum arastırayım hele bi
pekı 26 günmüş gibi gün versen bana olurmu cnm y spermlerın tutma şansı olurmuki ozaman
yani adetım 5 gün sürüyor adetten 2 gün sonra ilişkiye baslasam o 3 gün içinde ilişki olsa bıraksak nasıl olur :26:

msjın gelmedı cnm yardım et bana bu işin içinden çıkar teravet lütfen :)

tekrar gönder tarihlerini ok

bu korkuyla.bu psikolojıyle sanırım ben yapmayacagım cocuk olayını:((
karakedıden bızde erkek olur dıye beklıyorduk.allahım ona en hayırlısından evlat nasıp etsın.dıyecek sozum yok her aglamanın sonu mutluluk olsun...
ucuncu kzım olursa bız boşanma aşamasına gelırız o kadar cok korkuyorumkı..en yısı yapmamak..:5:

Son düzenleme:
ben cok gıremıyorum benım kaynana bende kalıyo bılen bılır..2 ay bızle yaaşayack o yuzden pek acmıyorum.ama sızlerı cok merak edıyorum.allah emanet olunn..

bu takviyelerden hangilerini sen hangilerini eşin alacak?
enema seeti ne kız? nereden aldın?

takviylerin hepsi esim icin canim ben bisey almayi dusunmuyorum sadece alkali besleniyorum cunki yum olayini etkilemesinden korkuyorum bi yesil cay tableti birde folik asit hatta tablet yerine yesil cay bile icmeyi dusunuyorum

nerdeydin orkidem sen ???
nooldu neden vazgeçtin şimdi , benim fikrimi sorarsan yap valla bak bana şimdide olmuyoooo :50:
çalışmasaydım şimdi aklım olsaydı peşpeşe yapar bu yaşımdada gezer tozardım :16::16:

merhaba canimcim
anneme gitmistim cok koydu canim yaa:43: halaa agliyorum
bebek isine gelince sanki dun dogum yapmisim gibi vakit geldi ya tirstim ikinci bi cocuk iliskimizi sarsmasindan korkuyorum
babamiz cocugunun uzerine titriyor buda beni boguyor
bilmiyorum cnm yaa guyaa bir yasina girince ikinciyi yapicaktimm cocuk ucu bitirdi ben halaaa buzz gibiyimm

çıban otu ve at kuyruğu ibrahim saraçoğlunun önerileri mi? bunu anne mi baba mı kullanacak işlevi ne?
erkek kullanacakk terosum evet saracoglunun tavsiyesii kan hucrelerini yeniliyoo anneye kesinlikle yasakkkkk

takviylerin hepsi esim icin canim ben bisey almayi dusunmuyorum sadece alkali besleniyorum cunki yum olayini etkilemesinden korkuyorum bi yesil cay tableti birde folik asit hatta tablet yerine yesil cay bile icmeyi dusunuyorum

merhaba canimcim
anneme gitmistim cok koydu canim yaa:43: halaa agliyorum
bebek isine gelince sanki dun dogum yapmisim gibi vakit geldi ya tirstim ikinci bi cocuk iliskimizi sarsmasindan korkuyorum
babamiz cocugunun uzerine titriyor buda beni boguyor
bilmiyorum cnm yaa guyaa bir yasina girince ikinciyi yapicaktimm cocuk ucu bitirdi ben halaaa buzz gibiyimm

erkek kullanacakk terosum evet saracoglunun tavsiyesii kan hucrelerini yeniliyoo anneye kesinlikle yasakkkkk

ben olsam yaparım orkıde gecıkmem.çunku allah korusun tabı ama ıkıncı kız olursa ucuncuyu yapmaya yaşın genc olsun bı cok onemlı bak bana artık ucuncuyu yapacak ne guç var ne derman var tekrar başa sarmak helekı ucuncude kız olursa hayatım nasıl olur bılemem..yaşı cok ıyı bence senın yarınde olsam başlarım.hemende turtumuyokı bu meret..tek ılışkı yok uygun gun dıye dıye zaman gecıyo.e bıde 9 ay dersen off sen hesapla artık..bence cokta yaş araları olmasın

hoşgeldin orkdm valla bugün aklımdan geçiyordun allah akavuştursun inş. zor elbet
cennetgözlü ve türkiyem hamıle karakedi hamıleydi zaten ama artık girmiyor cnm bende merak ettim onu
bana kalırsada yap büyüsünler yasladığında torunların bile büyük olurlar çok şanslısın
yaaa moralım çok bozukkk bu ay 26 gün sürdü adetım :(

selamm bitanem cok saolasin valla cok zorr gurbetlikk rabbime bol bol dua ediyorum
cennetgozlu ve turkiyem adina cok sevindimm inssallah muradlari hasil olur
cocuk konusu cokk sikiyo canim yaa inan cok kararsizim

ablacim kim o taniyomuyumm

evet cinsiyetimiz belli oldu kizimiz olacak ve karakedi cok uzgun yaaa:(

inanmiyorumm nasilda umudum vardi ondan hatta cikintisi bile vardii karakedim canim benim uzulme diycem sacma gelicek biliyorum ama cennetin kapilarini araladin
inan bu dunyaa 3 gunlukk coook bossss cooook kisaaaa degmez insallahhh hayirliii nur yuzluu bi evladin olur

iste o kur karakedinin kullandigi kur iceriklerini aldim ondan bende aktardan aldim ciban otu ve kirkkilit otu icerikler
karakedıden bızde erkek olur dıye beklıyorduk.allahım ona en hayırlısından evlat nasıp etsın.dıyecek sozum yok her aglamanın sonu mutluluk olsun...
ucuncu kzım olursa bız boşanma aşamasına gelırız o kadar cok korkuyorumkı..en yısı yapmamak..:5:

al bendende o kadar ama kizda olsa yapicam rabbim neylerse guzel eylerrr

Ucuncu kzım olursa bız boşanma aşamasına gelırız o kadar cok korkuyorumkı..en yısı yapmamak..:5:
cnm ya öle dusunme egerkı ruhu yaratıldıysa kızda olsa erkekde olsa mutlaka dogacaktır ıns kalbındekı olur

Back