- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.101
aaa aşk olsun kız neden kızayım görmedım ben seni yazdım hemen çıktım işim vrdı alınma canım iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor hamılelık ? ne bilim kiz aklima oyle geldi iste,gonul umdugu yere kusermisiyi hamilelik iste pazartesi doktora gittim kalp sesini duydum bebegin,6 haftalik 8mm olmus simdilik bi sikayetim yok,insl bole devam eder darisi butun isteyenlere insallah
:))
ben anlamadım oğlan yada kız demekle neyi kastettin bu yöntem her ikisi için mi ?12 gün mü saat mi?
o kitap ben de de var ..12 saat şöyle yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşıyormuş.ilk 12 saat yani
Valla yumurta yasarsa o gunler iliski olursa kiz olma ihtimali yuksekmisben bu 24-25-26.güner işiini anlamadım
zaten birkaç gün sonraregl olmayacak mı bayan?
nasıl yaniiiiiiiiii
bakalim ya bekleyip goreceztakke :)) hayırlısı olsun gurbet güzeli gönlüne göre olsun inşş
aynen bende çok etkliendim gülümsedim vs.. inşallah canım ya inşallah
ya hiç belli olmuyorki hamilelikte aynı regl öncesi gibi gelişiyor başta bişey anlaşılmıyor illaki regli gecikecek beklemekten başka çare yok herhal inşallah gönlündeki olur naz
aaa aşk olsun kız neden kızayım görmedım ben seni yazdım hemen çıktım işim vrdı alınma canım iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor hamılelık ? ne bilim kiz aklima oyle geldi iste,gonul umdugu yere kusermisiyi hamilelik iste pazartesi doktora gittim kalp sesini duydum bebegin,6 haftalik 8mm olmus simdilik bi sikayetim yok,insl bole devam eder darisi butun isteyenlere insallah
Cok guzel haber verdin gozun aydin cnmmm
ben bu 24-25-26.güner işiini anlamadım
nasıl yaniiiiiiiiii
12 gündür bence....çünkü naz81 regli yakın :)))))
12 saat olursa erkek bbek olma şansı yüksek
kız için daha öncesi olmalı
naz81 de 12 gün sonrası demiş....bilemiyorum bunu....
Evet canım konuyu bulamadım diye yazmıştım üzülmüştüm yok oldu diye:)Ben bu ay inşallah yeniden istiyorum..Doktor klomen verdi birde çatlatma iğnesi yapacak ikna ettim..ama yorumcu com da o günler benim için kız gösteriyor.Kafam karışık çatlatma iğnesini sonradan yaptırsam olmaz mı ki?
ben bu 24-25-26.güner işiini anlamadım
nasıl yaniiiiiiiiii
amın inş. teravet bana cvp vermedın cnm adetım olduğunda bidaha sana msj atayım kesın tarıh ver bana emi
s.a. bacılar
sabahakarşı regl oldum nihayettttttttt
amabu demektir ki hmile kalmama daha çok zamanvar((((((
kısmet, nasip.....zamanı gelince olur herşey....Rabbim ol desin yeter ki....
en azından stresten kurtuldum...rahatladım....daha da uzar diyordum ama 29,küsürlere çıktı bu ay
İnşallah canım inşallah umut veren Allaha şükürler olsun beklemekte güzelpetunyaa benimde gözlerim doldu okurken, Allahım bize de nasip eder inşallah :)
Maşallah annesi Allah kucağına sağlıkla versin İnşallahaaa aşk olsun kız neden kızayım görmedım ben seni yazdım hemen çıktım işim vrdı alınma canım iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor hamılelık ? ne bilim kiz aklima oyle geldi iste,gonul umdugu yere kusermisiyi hamilelik iste pazartesi doktora gittim kalp sesini duydum bebegin,6 haftalik 8mm olmus simdilik bi sikayetim yok,insl bole devam eder darisi butun isteyenlere insallah
Haydi gözün aydın bacım bak akacak kan durmadı :))s.a. bacılar
en azından stresten kurtuldum...rahatladım....daha da uzar diyordum ama 29,küsürlere çıktı bu ay
huuuuuuuuuuuuuu,
neden kimsler yok....nerdesiniz......iyice boşladınız burayı
gurbetttttttttt sennerdesin bacım yaa
bakıyorum başka konularaa yazıyor çoğumuz....ama buraya uğrayan yok....
topic sahibi.....bacım sen nirdesin yaaaaaaa
ev sahibi gelmezse başkaları gelir mi?
ben varım bacım olur mu :)
evet baya sessiz birileri hamile kalsada hareketlense diyom ama nedense bu sıra sessiz
s.a. bacılar
bacim buradyim geliyom gidiyorm kimsecikler yok yawwwwww ben ne edeyim sincikkk bende regl olmadim yawwwwwhuuuuuuuuuuuuuu,
neden kimsler yok....nerdesiniz......iyice boşladınız burayı
gurbetttttttttt sennerdesin bacım yaa
bakıyorum başka konularaa yazıyor çoğumuz....ama buraya uğrayan yok....
topic sahibi.....bacım sen nirdesin yaaaaaaa
ev sahibi gelmezse başkaları gelir mi?
Slm Kizlar nasilsiniz bakim ben bu sabah ev doktoruna gittim yumurtaliklarim agriyordu kan tahlili istedi verdim.iki gun sonra belli olur dedi.ya ben hollandadan yaziyorum ordan yazan varmi?turkiyede yasayanlar cok sanslisiniz istediginiz zaman kadin hastaliklarina gidiyosunuz burda hemen yok oyle aile doktoru karar Veriyor en Son kadin hastaliklarina gonderiyor.ve hollandadan yazan varsa bana yardimci olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?