- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.081
hayrolsun canım ya iyiye yor iyi olsungelincik
yaşım 32 canım...ama nasip olursa 2 bebek daha düşündüğüm için endişelendim biraz
ama herşeyde bir hayır vardır diyerek...sabretmek zorundayım....biliyorum.....
sizlerde dau edin benim için....hala regl olmadım bu arada.....
tuhaf rüyalar gördüm
hayırdır inşallah deyin okumadan lütfen.....,
kuzu gördüm minicik :))) kesecekmişiz ölsün diye üstüne bişey örtüyorum
ama bakıyorum çok küçük....çok sevimli....acıyorum örtüyü çekiyorum üstünden
biberonla süt vereyim ben buna diyorum....küçücük daha ancak süt içer diyorum
bir kaptan içinde boncuk ve metale benzer şeyler dağıldı etrafa sonra....
merhaba evet testin içinde yazar nasıl yapılacağı genel kanıya göre yumurtlama zamanı erkek yumurtlama zamanı öncesi kız deniyor ama kesin birşey değil iyice okuyupo bakarsan yöntemleri daha iyi anlamış olursun başarılarmerhaba kızlar..
Rabbim hepinizi gönlüne göre versin.bu ara çalışmalar yavaşlamış sanki.
bende dün saka su aldım ph seviyesi yüksek diye.normal sudan 3 milyon pahalı :) süt içmez oldum uzun zamandır
ama eşim bebek gibi süt içiyo izah edip onuda kesicem yakında
şu ovülasyon testini hiç anlamadım ama nasıl yapılır diye alınca içinde yazarmı.
neye göre kız neye göre erkek oluyor.
valla taşımışlar bizimde haberimiz yok :)Merhaba arkadaşlar,konuyu buraya taşınmız aşkolsun okuyorduk diğer yerden bizlere yardımcı oluyordunuz..Neyse ALLAH hepimizin gönlündekini nasip etsin.....
Merhaba arkadaşlar,konuyu buraya taşınmız aşkolsun okuyorduk diğer yerden bizlere yardımcı oluyordunuz..Neyse ALLAH hepimizin gönlündekini nasip etsin.....
canım üzülme vardır bir hayır stres çok etkiliyor belkide bu yüzden gecikiyor keşke rahat olmayı başarabilsek biliyorum çok zorr
Slm Türkiyem iyiyiz çalışıyoruz hamiş olabilmek için :) sen nasılsın
Ay ezgin belkide hamilesin akşamlarıda çok uykum oluyor deyince bir an hamiş olduğunu düşündüm ay inşallah mutlaka haber et bizi
konuyu bulamadın diye mi böyle yazdın
ben pek anlamadım da.....
amin.....Allah hepimizin gönlünce versin inşallahhhh,
senin bebiş çok minik sanırım
yeniden mi istiyorsun....?
canım gecikmeli olaraka gelecek bence akacak kan şeyde durmaz :)) hehepetunya cım
kaçgündür tuhaf rüyalar görüyorum
hayırdır inşallahhhhhh
hamile değilimdir çünkü hep korunmalı ilişki....ama Allah ol derse imkansız diye birşey yoktur
ama her an olacakmışım gibi de belirtiler yaşıyorum
artık olsam da rahatlsam ...........................
ay canım neden bilmem hamilesin gibi düşünmek istiyorum inşallah hayırlısı ise hamiş olursun açılışı yaparsın arkandan ben gelirim belki :)yorgunlukdan canim hep ayakdayim bütün gün valla yok ev isi yok yemek iki cocuklarn biraz baska olsun saglik olsun ben bugün cok kasik agrim var bir gidiyor bbir geliyor gögüslerim sert halen Allah b iliyor ve gercekden hamisimdir belki....size yazarim canlarim
evet kiz icin canim benim
benim adetim gelmedi yawwwww kullandigim hemoroid hapindan olabulumu aceppppp suphemde yok adamla bir ay tik yok yaneee
takke :)) hayırlısı olsun gurbet güzeli gönlüne göre olsun inşşSeyHanim jns guzelim ya beraber olur bu sefer
Bn yine adet olmadim ya akintim yogurt beyazi gibi ve goguslerimden sut iner gibi sizliyor hayir olsun yawww valla takkeylede kalirsak hamis isimiz var heee hosgeldi sefa geldide disimle ugrasiyorum morfin vurundum bide hemiroid icin 12 gunluk ilac aldim affff Alllahim af
aynen bende çok etkliendim gülümsedim vs.. inşallah canım ya inşallahpetunyaaaa okurken gözlerim yaşardı....
uffff çok etkileyiciydi....Rabbim bu duyguyu hepimize yaşatsın inş
ya hiç belli olmuyorki hamilelikte aynı regl öncesi gibi gelişiyor başta bişey anlaşılmıyor illaki regli gecikecek beklemekten başka çare yok herhal inşallah gönlündeki olur nazkitapdada yaziyordu oglan yada kiz hazelin kitabinda...yumurtamadan 12 sonra iliskiyede girin yaziyor....ben yaptim bakalim ama adetim olcak geldi gelecek hissediyorum
valla bende anlamadım yumurtladıktan sonra nasıl olcek o iş yani ne bilem kafam almadıben bu 24-25-26.güner işiini anlamadım
zaten birkaç gün sonraregl olmayacak mı bayan?
nasıl yaniiiiiiiiii
kitapdada yaziyordu oglan yada kiz hazelin kitabinda...yumurtamadan 12 sonra iliskiyede girin yaziyor....ben yaptim bakalim ama adetim olcak geldi gelecek hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?