Süper Anneler - 2011

mart21

27 günde bir regl olman senin gayet sağlıklı bir bayan olduğunu gösterir bence de
ama kanama kısmına gelince bir gözük istersen...pek fikrim yok
benimki 10 güne kadar sürüyor son günlerde damla halinde
doktora gittim vucüt huy edinmiş bunu gayet sağlıklısın dedi....oğlumdan sonra böyle oldu

kızlar 24.günüm bugün test yaptım negatif (((
artık bu ay umudum yok.üstelik ovuasyon testinin pozitif çıktıktan 24 saat sonra iişki olmuştu...çokta beklemeiştim.....olmadı(((

kizlar ya ben bu testlere yumurtaya falan inanmamaya basladim erkek bebek icin ugrasmayan biz gibi yecek icerek erkek bebek icin yemeyen gorumcem gun 4 aylik erkek bebegi olucagini ogrendi kizi vardi simdi erkek te geliyomus ben bosa takiyorum galiba erkek bebek tutsun diye test yapiyom diyet yapiyorum bakalim ne olcak aah verirse oluyo kizlar oyle diyetle testle yemeyle falan bi is dil bu artik eminim:85:

3 gündür

karnım ağrıyor,belim ağrıyor, göğüsler aşırı hassas
kasıklarım sancıyor,belli reg olucam ama hla olamadımmmmmmmmmmmmmm

olsada artık anlamı yok....bekleyeceğim süre uzadı
nasip herşey...demekki zamanı var daha....

geçen ay birden 26 indi si,klus ya ondan dolayı bu aybu kadar stres ettm
yine erken olurum sandım...erken olsaydı önümüzdeki ay tarih alacaktım
ama kimbilir artık ne zaman hamile kalacam...Yaradan bilir ancak.....

bernur yaş kaçtı senın üzülme kız düzelir inş. gününde gelmesı için bitki falanmı kullansan yaklaşınca nebıleyım öyle öyle düzelır belkı.

gelincik :)slm vermedi galiba en son yazdigima kizmis gibi ,oysa ben yanlis anlamayin demistim ama neysee:)Allah hepinizin gonlune gore versin:)

merhaba kizlarbenim gögüslerim haz haz oldu sertlik var ve adet sancim var evelsi gün vardi gecdi ve simdi yine baslari herhalde adet olacam bu sefer tutmadi allah biliyor hayirlisi artik ben bu ara fazla giremiyorum cocuklar yaemek falan derken aksamlari cok uykum oluyor keske hep sizlerle olabilsem

Keske gelmese Adetim ama gelecek gibi....

gelincik :)slm vermedi galiba en son yazdigima kizmis gibi ,oysa ben yanlis anlamayin demistim ama neysee:)Allah hepinizin gonlune gore versin:)

aaa aşk olsun kız neden kızayım görmedım ben seni yazdım hemen çıktım işim vrdı alınma canım iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor hamılelık ?

canım üzülme vardır bir hayır stres çok etkiliyor belkide bu yüzden gecikiyor keşke rahat olmayı başarabilsek biliyorum çok zorr

slmm kizlarr nasiliniz ??
Slm Türkiyem iyiyiz çalışıyoruz hamiş olabilmek için :) sen nasılsın

Ay ezgin belkide hamilesin akşamlarıda çok uykum oluyor deyince bir an hamiş olduğunu düşündüm ay inşallah mutlaka haber et bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…