Süper Anneler - 2011

ovülasyon testlerine güvenim kalmadı.yapıyorum fakat çıkmıyor.en iyisi doktor kontrolü.onuda doktorum hayır yapamam dedi.ben de dün artık ne olacaksa olsun dedim.tek ilişki şansı azaltıyor.yoksa yerın tekrar denerdik.tabiki kızımız var fakat biz bi de erkek istiyoruz.çok dua etmek lazım.eşinin keçiboynuzuna hayır dememesi de güzel.benim eşim tadını beğenmedi ve içmedi.

Melekcim ins emwklerin bosa gitmet saglikli ve hayirli oglusa kavusursun cnm

kiz isteyenler ve 28 gunde regl olanlar 24-25-26 gun denesinler kaybedecek birsey yok

kuzey canim haklisin kizim var diye cok erkek bebek istiyorum ama korkuyorum da allah bana kizip erkek vermez diyorum bazen allah dualarimizi kabul etsin esim de beyenmemisti ilk canim ama lazim icmen deyince ben her gece koca bi kasik iciyo yatmadan bakalim bu ay bi sonuc alicaz mi bende teste guvenmiyorum canim ama cok hamile kalan var testle onun icin denemek istedim

son yazına göre girmem lazım ama güvenemedım ne kadar güvenılır bu yazı muamma bılmıyorum abla kaç aydır hep yumurtlama öncesıne dendı şimdi bu kafamı karıştırıyor ben en iyisi çatlamadan önce sık ilişki yapayım dıyorum inş. hayırlıısı bakalım

birde kizlar esimin doguum gunu var 30 ekim de benimde 28 veya 27 ekim adett gunum insallah bebis gelir se ona hediyem buyuk olcak onun icinde cok olsun istiyorum ama stere falan girmicem adetime kadar rahat olcam stresten hormonlarda etkileniyomus yumurtalamayyida takmiyorum rahat oolmaya calisiyorum bakalim esime hediye pozitif kan testi vere biilicekmiyim:85:

Selam kızlar nasılsınız inşallah herşey yolundadır, ben ara ara takip ediyorum sizi ama her zaman giremiyorum. Rabbim dileklerinizi tez zamanda versin hayırlısıyla..

bernur sen kızmı istıyodun ya unutmusum hangi cinsiyet için gün alıcaksın oğlun varmış kız içindır tahmınen doğrumu?

canım benim çok eskiden beri 2 kı 2 erkek çocuk saibi olmak hayalimdi
en büyükkız ve enküçükte kız olsun istiyorum
ben istiyorum Rabbim nasip ederse tabiki.....dua edin sizde benim için....
bu kezde erkek istyorum inşallahhhhhh

bu arada benim kırmızılar hala gelmedi

çok istemeyecem biliyuorum ne kadar ço istersen o kadar uzak oluyor

üstkomşumun bebeği oldu olalı daha çok ister olduk...eşim benden çok istiyor
ama siklus uzayacak gibi yine....hala olmadım

Petunya cım

senin için de hep dua ediyorum

hayırlı sağlıklı bir bebek versin sana inşallahhhhhhhhhhh tez zamanda Rabbim

gazannn mübarek olaaaaaaaa
canım benim sağol Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

hayırlısı canım tez zamanda güzel haberlerini alırız işallah........:)))))))))))

canım inşallah ikimizinkide tutar canım yaa hayırlısını versin güzel Allahım

Buna nedersiniz kizlar
neden bilmem içimi rahatlattı bu yazı 16. güne geliyor ilşkim inşallah sağlıklı olan spermlerden biri ulaşır ve döllenme olur inşallah

bernur sen kızmı istıyodun ya unutmusum hangi cinsiyet için gün alıcaksın oğlun varmış kız içindır tahmınen doğrumu?
erkek istiyor canım

mevsim değişikliği,stres vs.. etkiliyor galiba canım keşke beynimizi özgür bırakabilsek

Az çok bu konularla ilgili herkesin kendine göre deneyimi vardır ben ovülasyonla ilgili deneyimimi kısaca anlatmak istiyorum
--regl süreleri bazen 30 güne kadar uzayabilir doktorumun ve tıbbın dediğine göre bu olabilir ve anormal sayılmıyor
-- yumurtlama öncesi yumurtanın büyüdüğü gün kasık ağrım başlıyor (hafif olarak) ve ağrının arttığı ikinci gün yumurta çatlıyor bu bendeki en belirgin belirti
--bel ağrısı yaşıyorum
--çatlama günü baş ağrısı oluyor ve kısa sürüyor
buda teslerim
reglimin 12. günü kit kullanmaya başladım sabah akşam yaptım bence erken yapmak gereksiz(yani 15 gün yapsaydım daha az test çubuğu kullanırdım) ilk hafif ağrı başladığında yapmak en kolayı tabi ağrısını hissedenler için
12. gün boş yüz
13. gün boş yüz
14. gün boş yüz
15. gün gün sabah:boş yüz öğlen dr. kontrolü: yumurta oluşmuş ve 18-19 milim civarında her an çatlamaya hazır
aynı gün akşam saat 17:30 gülen yüzü gördüm ertesi gün öğlen ilişki oldu ve merak ettim sabah baktım saat 09:00 gülen yüz devam ve son kez akşam tekrar baktım 19:00 boş surat
özetle bu analize göre test kesinlikle doğruyu gösterdi ama kasık ağrısı bana göre en güzel belirti test olmasa bile anlayabiliyorum çok şükür aynı regl ağrısı gibi oluyor

bunları belirtileri merak edenler için yazdım Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler versin inşallah

inşallah canım rabbım gönlüne göre versın bu isteklerımızden dolayıda pişman etmesın hayırlısını versın inş.
hadi bakalım sanada az kaldı valla benı şimdiden heyecan sardı zaman yaklaştıkca hem korku hem heyecan benım buay sonu ama bıorıtım ne dıyor bılmıyorum bakamıyorumda

slm arkadaslar...benim son gunlerde yumurtaliklarim cok agriyor birde adetim cok kisa suruyor.randevu yaptim persembe doktora gitcem..ya bu adeti sokmek icin ne yapabilirim ve de iki ay denedim hamile kalamadim....yani su adet kanini sokturmek icin ne yapayim?

canım geçmiş olsun ama sikluslarının arası çok uzun değilse adetinin kısa sürmesi bence anormal birşey değil kısa derken ne kadar ? yani mesela benim 3 gün sürüyor 4. gün yaprak pedle bitirebiliyorum illa herkesin 7-8 gün kanaması olması gerekmez 2 ay olmamış olabilir bence denemeye devam et benim daha önceki hamileliklerimde genelde 3. ay olmuştu

canim 27 gunde bir adet oluyorum 3 gun anca suruyor yani az kan geliyor eskiden daha fazlaydi.birde hamile kalamayinca buna bagladim sankisagol canim biraz olsun rahatlattin beni.bu arada iliski zamanlamasini cok guzel yapmissin.buyuk ihtimal tutar:)yani ertesi gun yine guluyorsa super...kac defa yaptin deneme?

yada benim yumurtama sadece 1 tane spoş ulaşabiliyor.oda ölmezse dölli ölmezse naz yapi yumoş öli içerde cilveleşme yüzünden gebe kalamıyorum.inadınız batsın spoşla yumoş

amin cnm

ilişki sıklığı ile hiç ilgisi yok zaten.

kızlar ya yum günü diyede bişeyyokmu yani :44::44: veya tek ilişki :44:
gerçi benim için hiçbiri önemli değil zaten olmuyo :97:

Selam kızlar nasılsınız inşallah herşey yolundadır, ben ara ara takip ediyorum sizi ama her zaman giremiyorum. Rabbim dileklerinizi tez zamanda versin hayırlısıyla..

cnm nasılsın ?????

CANIM BENCE GAYET SAĞLIKLISIN 27 gün ve 3 gün bunda hiç bir problem yok yinede doktoruna gözük konuş baksın rahatlarsın tabi ama eminim aynını söyleyecek yakında güzel haberlerini alıcaz eminim gereksiz yere hiç bir ilça kullanma ve yumurtlama zamanını iyi değerlendir eminim gelecektir Allahın izni ile
canım pazar günü yaptım deneme bu akşamda yapayım mı bilemedim ?? var mı tavsiyesi olan kızlar hamile kalma şansım yükselirmi acaba teravet bacım buralardamısın bi bakıver ne diyosun

ya yapmanda bi sakinca yok bence ben yap derim....sagol canim rahatladim biraz ama yinede bir gorunuyum su doktora:)insallah seninde guzel haberlerini bekliyoruz Allah in izniyle....

ya yapmanda bi sakinca yok bence ben yap derim....sagol canim rahatladim biraz ama yinede bir gorunuyum su doktora:)insallah seninde guzel haberlerini bekliyoruz Allah in izniyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…