• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Buna nedersiniz kizlar

.bi kere yumurtanın 24.güne kadar yaşadığını ilk defa duydum bu bir...
yumurtanın ömrüne en fazla 48 saat dendiğini duydumki o bile çok uzun zaman....
ayrıca sağlıklı çocuk hikayesine benziyor bu mesele...
ben yumurtlama kiti kullandım ve gülen yüzün çıktığı ikinci gün ilişkim oldu yani yumurta çatladıktan sonra olmuştu ilişkim.vede biliyorsunuz kaybettim.dr %99 bebekteki anomaliden kaynaklandığını söyledi...zaten gelişimide 6.haftada durmuştu...yani sağlıklı bebek için ilişki zamanından ziyade sperm ve yumurtanın genetik yapısı önemli olan bence.....
o......bey vardı hatırlarsanız sağlıjklı çocuk için yumurtlamanın olduğu ilk saatlerde sağlıklı spermin yumurtayı döllediğini ve sağlıksız spermlerin yumurtaya ulaşamadan sağlıklı olan spermin döllediğini falan yazmışyı hatırlarsınız.bi saat hesaplıyor bi arkadaş hesaplamıştı sanırım yumurtlamadan bi gün öncesini çıkarıyormuş hesapta...ama az öncede yazdığım gibi kitle hesaplayıp gebe kaldım bebeğim gitti..
üstelik sperm anomalisi olanlarda zaten genellike gebelik oluşmuyor...
tek katıldığım nokta %51 %49 oranı.yani ovulasyon zamanında ilişkiden erkek bebek olma olasılığı sadece%2 farkla yazmış...drların büyük kısmı ovulasyondan sonra erkek bebek olayına inanmıyor...
bizerde sadece o%2lik kısma denk gelmeye çalışıyoruz...oda çokçok zor...
bakalım ben salı test yapıcam kızlar...
allah önce sağlıkı evlatlar nasip etsincinsiyeti içinde gönlümden geçenide o biliyor

Son düzenleme:
ama aklıma bişi daha geldi...
benim gebelik bi hafta geriden giderken dr a ben kit kullandım tam yumurtlama tarihim belli dediğimde dr bana onu unut orası hiç belli olmaz demişti..
yumurtanın tüplere alınması tüplerde spermin yolu derken 10 günlük açık bile olabilir demişti...belki bu kadının dediği bunun gibi bişi ol:59:abilir...

değişik forumlarda ve bu forumda aradım taradım ateş ölçerek hamile kalanlarda dahil reglden sonra tek ve yumurtlama günlerinde üstüste ilişkisi olan kadınlarda erkek bebeği olan o kadar kişi varki...
diyelim yumurta 13.gün çalamış 11 12 13 14.gün artı reg bitimi 6. veya 7 gün ilişki işaretleyen kadınlarda hep erkek bebek bekleyen çoğunlukta...
ne bileyim kafam çok karışık...

teravetcim sayfaya gelmenin şerefine sana bekleyen sorularımı bı ileteyim doktorum gibi hissedıyom artık :69:
bılıyorsun ben 3 aydır ateşimi ölçüyorum 3 aylık ateşim sonucunda 14 ila 16.günler çatladığımı anladım
1.ay =14 2.ay=16 3.ay=15in biitiği 16.günün basladığı gece idi
akıntımı sadece bu ay bukadar takıp ettım 8.gün saydam uzayan akıntımı gördüm ertesı günde geldi,ondan sonrakı 5gün koyu krem kıvamındaıslaklık şeklınde hissettım
budurumda buay için bana tarıh verırmısın canım lütfen ilk denemeye baslamak istiyorum artık:17:
28.06.2011 saat 21:00
27.07.2011 saat 11:30
25.08.2011 saat13:30
22.09.2011 saat10:00
regl tarıh ve saatlerımde bunlar
baska yazmam gereken unuttuğum bılgi varsa hatırlat teroş :54:

7 si civarı yumurtlamışsındır sen

değişik forumlarda ve bu forumda aradım taradım ateş ölçerek hamile kalanlarda dahil reglden sonra tek ve yumurtlama günlerinde üstüste ilişkisi olan kadınlarda erkek bebeği olan o kadar kişi varki...
diyelim yumurta 13.gün çalamış 11 12 13 14.gün artı reg bitimi 6. veya 7 gün ilişki işaretleyen kadınlarda hep erkek bebek bekleyen çoğunlukta...
ne bileyim kafam çok karışık...

ilişki sıklığı ile hiç ilgisi yok zaten.

kizlar canlarim bende baska forumda okudum kadinlar hep yumurtla günü liski olmus ama kizlari olmus hersey Allaha bagli biz yine nasil istersek yapalim sonra Allaha dua edelim canlarim.Birisi yazmis ozaman catlatma ignesi vurulan hep oglu olmasi lazim demis ama bilmiyorum igne vurulan hep oglumu oluyor ben bilmiyorum mimoza sen biliyormusun yada teravet,

canlarim ben sizlere hep dua ediyorum insAllah Alöllah kabul eyler ve isteiyimizi kucayimiza veririr hayirlisinla

ben artik valla hic birseye yani yönten olarad inanmiyorum

mimoza yazmissin bak kac kere iliskiye girmis hep oglu olmus :37:

birde zamanlamayada artık inancım azalmaya başladı.mesela ben tam zamanında ilişkiye girdim diyelim.yler gitti ama döllenemedi...o zaman arkadan gelen xler neden dölleyemiyo...yumurtammı bozuk spermlermi bozuk neden gebelik oluşmuyor.onun açıkamasını yapsın biri...

kızıma gebe kaldığımda reglimin 10.gününe kadar gün aşırı olmuştu..
ama yaklaşık 1,5 sene oldu düşüğüde sayıyorum olmuyo....iğnede oldum takipte oldum olmoyo.
kendiliğimden kaldım onuda kaybettim...
yani zamanlama hatasından başka bişi gelmiyo aklıma görünürde sorun yok çünkü..

yada benim yumurtama sadece 1 tane spoş ulaşabiliyor.oda ölmezse dölli ölmezse naz yapi yumoş öli içerde cilveleşme yüzünden gebe kalamıyorum.inadınız batsın spoşla yumoş:37::37:

y spermler döllenmiyorsa zaten ymurtan ölmüş demektir :)))
çatlama olduktan sonraki zamanı seçiyorsunuz
ve zaten çatladıktan sonra yumurtaın ömrü çok uzun değil hepimiz biliyoruz artık :9:
net ne zaman çatladığını bilmiyoruz ahhhhhhhh keşke bilsek :)))
tahminen uygulanıyor ve bence döllenme olmadığında ortada yumurta yok demek oluyor
x lerde boşa yol almış oluyor bu durumda :9: :9:

zamanlama en büyük faktör
ben hala buna çok inanıyorum

benim regl olmam lazımdı bugün

en geç yarın sabah saatlerinde olmam lazım

ama hala olmadım yaaaaaaaaaaaa:50::43::43:

siklus uzarsa yine çok üzülürüm ben yaaaaaa
artık eşimde istiyor olsun diyor ne bekliyoruz diyor
bende osman bey bekleyin dedi dedim :9: :9:
ama bende beklemek istemiyorum

oğlumda 4.ayda hamileydim
siklusiçn bekle....sonra artık kaç ayda hamile kalırsam

dua edin bana lütfen........regl olayım bugün
önümüzdeki ayda 28 altı olursa kasım veya aralıkta gün almaya başlayacaz

bernur sen kızmı istıyodun ya unutmusum hangi cinsiyet için gün alıcaksın oğlun varmış kız içindır tahmınen doğrumu?

yada benim yumurtama sadece 1 tane spoş ulaşabiliyor.oda ölmezse dölli ölmezse naz yapi yumoş öli içerde cilveleşme yüzünden gebe kalamıyorum.inadınız batsın spoşla yumoş:37::37:

:52::52::52::52::52::52::52::52:
kız öldürdün benı gülmekten allah iyiliğini versin emi spoşla yumoş inadınız batsın :60:

7 si civarı yumurtlamışsındır sen

nasıl yani 7sinde yumurtlamadım ben ateşimden bılıyorum canım sorumu anlamadın sanıyorum ?
az önce ateş tablomu gösterdım arkadaslarada 14. gün veya 15.gün çatlamış dedi 1gün ölçememiştimde yani 1.ay 14 2.ay 16 3.ay 14 veya 15
fakat senden ricam bana kız günü ver lütfen senin baktığın yönteme göre zamanım az kaldı hayırlısıyla inş.

Son düzenleme:
merhaba kızlar...sürekli sizi takip ediyorum ve yöntemlerinzin bi kısmını deneyerek erkek bebek için dün eşimle beraber olduk.ilişki sonrası gece sağ kasığım çook ağrıyordu.ve hala ağrıyor neden olabilir.bi de erkek çocuk için kadın orgazm olmalı mı olmamalı mı.bunu kesin bi sonuca bağladınız mı.kafam çok karıştı.rabbim gönlümüzdekini verir inşallah...

iyi geceler kizlar benim 10 gun olcam sabah ogleden sonra yine test yapicam bakalim negatif mi yine kizimda 1 ayda hamile kaldim ne yumurtalama takip etim ne bisi simdi erkek istedigim icin 2 aydir diyet yapiyorum yemem gerekenlere esime keci boynuzu pekmezi veriyorum her gece bakalim bu ay bebis ggelicek mi esim ugrasma bak kizimiz var daha bi kiz olursa kotu mu olur allah verirse erkek olur diyo 3 testim var 13 kadar pozitif gormesem yine sali vericem cayira mevlam kayira dicem allah hayirlisi neyse onu versin hepimize saglikla insallahhh

Back