• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

dedım tamam kesın burasıda kapandı ayy nasıl üzüldüm canobebek gibi yazdığım msjlardan arattım bulunca sevındım merhabalar tekrar :66:
terveettt hoşgeldin gitme bi yere bidahaa
allah korumuş kızını ya üzerine düşse neyse :54:

ben en çok şuna üzülüyorum eğer gerçekten test yanlışsa o kadar kız bebek için uğraştık yaaa boşa gitmiş olabilir gelincik.... çünkü ben yumurtlama günümün gelmediğini düşünerek 14. günüde değerlendirdim :((((( gerçi kader neyse o olur.... bakalım görücez artık. tam yumurtlama günümde deneme yapmış olabilirim ... gerçi hiçççç akıntım da olmadı bu ay

bende sasirdim sayfayi bulamicam diye...zaten sizleri yeni buldum hemen kaybetmek istemyiorum..

bugün daha cok adet sancim basladi...kesin tutmadi kizlar demmekki cok uzak 4-5 gün...kendime stress yapmiyorum simdi..dün chefimler konusmam vardi süresiz beni ise aldi..yani burda almanyada farkli hamile kalsam 3 sene annelik iznim var arti bir sene annelik parasi aliyorum ve cocuk büyüyünce is yerimi kaybetmemis olucam..tabi calisirmiyim calismammi orasini allah bilir ilerde ama kendim garantide olurum sonucta...

hergün yeni yeni seyler icin alis veris yapiyorum...bol kalziumlu seyler doldurdum gene..canim neler cekiyor ama yemicem...adet olayim yumurtlamam gecsin birgün icin bayram ilan edicem kendime ne istiyorsam yicem vallahi....

iyi aksamlar kizlar size öptümmm

ltabiiki yapm stres canım bıdahakıne inş.tutar hayırlısıyla 3günü yakalamk en ideali ama bı yakalasak inş.
ooo işin için senın adına sevındım iyi olmuş.dıyet konusunu senın kadar takıp edemıyorum naz81 benya bu knuda senı tebrık edıyorum :38:

ben en çok şuna üzülüyorum eğer gerçekten test yanlışsa o kadar kız bebek için uğraştık yaaa boşa gitmiş olabilir gelincik.... çünkü ben yumurtlama günümün gelmediğini düşünerek 14. günüde değerlendirdim :((((( gerçi kader neyse o olur.... bakalım görücez artık. tam yumurtlama günümde deneme yapmış olabilirim ... gerçi hiçççç akıntım da olmadı bu ay

yapma yaa 14ünü boş mu geçseydın acaba canım be ehh geçtı artık hyırlısı olsun dıyelım ama valla ben anladım bu testı ya ilk defa kullanıyoz ondan yada gerçekten bozuk bakalım bu ay tam takıp edelım diğer aya duruma göre kullanmayız onu.ben henüz çalışmayı baslatmadım :69: bu yumurtlamamı garantıleyeyım diğer yuutlmamda allahın iznıyle gelıyorum.:1:
benım akıntım oldu ama çok erken oldu ama hala çatlamadı görünüyorum ne zor çatladı çatlayacak çatlamadı vs..
yarında yapalım testı bkalım neolack

yapma yaa 14ünü boş mu geçseydın acaba canım be ehh geçtı artık hyırlısı olsun dıyelım ama valla ben anladım bu testı ya ilk defa kullanıyoz ondan yada gerçekten bozuk bakalım bu ay tam takıp edelım diğer aya duruma göre kullanmayız onu.ben henüz çalışmayı baslatmadım :69: bu yumurtlamamı garantıleyeyım diğer yuutlmamda allahın iznıyle gelıyorum.:1:
benım akıntım oldu ama çok erken oldu ama hala çatlamadı görünüyorum ne zor çatladı çatlayacak çatlamadı vs..
yarında yapalım testı bkalım neolack

evet keşke değerlendirseydim ama test tek çizgi çıkıncaa yumurtlamaya daha var diye düşündüm :( hayırlısı artık hamile kalırsam belki adet sonrası sık ilişki olduğu için yine de şansım vardır ne dersin....

aynen katılıyorum öncekı bekleyen spermler 1.liği kapar inş. :)
düşünme şimdiden boşver bakalım tutsun hayırlısıyla stres yapma derim.vardır bı hayır
şuan okadar ateşşim varkı ben bugün çatlarım gibi inş. bakalım

aynen katılıyorum öncekı bekleyen spermler 1.liği kapar inş. :)
düşünme şimdiden boşver bakalım tutsun hayırlısıyla stres yapma derim.vardır bı hayır
şuan okadar ateşşim varkı ben bugün çatlarım gibi inş. bakalım

doğru haklısın bir tutsun da ondan sonra düşünürüz :))))

evet keşke değerlendirseydim ama test tek çizgi çıkıncaa yumurtlamaya daha var diye düşündüm :( hayırlısı artık hamile kalırsam belki adet sonrası sık ilişki olduğu için yine de şansım vardır ne dersin....

canım kızbebek için zten 3 gün öncden ilişki sonlanacak sen son ana kadar değerlendırme bence buarada 27 günmüş döngün beklemede kal

Son düzenleme:
bilgisayarım bozulmuştu. 1 hafta tamirde kaldı. kızım masadan aşağı uçurmuş :))
:)) hoşgeldin

bende sasirdim sayfayi bulamicam diye...zaten sizleri yeni buldum hemen kaybetmek istemyiorum..

bugün daha cok adet sancim basladi...kesin tutmadi kizlar demmekki cok uzak 4-5 gün...kendime stress yapmiyorum simdi..dün chefimler konusmam vardi süresiz beni ise aldi..yani burda almanyada farkli hamile kalsam 3 sene annelik iznim var arti bir sene annelik parasi aliyorum ve cocuk büyüyünce is yerimi kaybetmemis olucam..tabi calisirmiyim calismammi orasini allah bilir ilerde ama kendim garantide olurum sonucta...

hergün yeni yeni seyler icin alis veris yapiyorum...bol kalziumlu seyler doldurdum gene..canim neler cekiyor ama yemicem...adet olayim yumurtlamam gecsin birgün icin bayram ilan edicem kendime ne istiyorsam yicem vallahi....

iyi aksamlar kizlar size öptümmm
keşke bizim ülkemizde de annelik izni böyle olsa 3 ayı bile zor veriyorlar çoğu anne bunalım içinde bir evi bir çocuğu bir eşi idare edeyim derken kendini unutup çöküp gidiyor çok yazık oluyor ama malesef böyle..

bu sabah ilk defa testi kalkar kalmaz yaptım sabah ilk idrarla yapmayın diyorlar ama merak ettim yaptım malesef hala gülen yüzü görmedim acaba yumurtlama günümü kaçırdım mı ? her ay olan akıntı ağrı yok çok ilginç ama bugün çok hafif kasık ağrısı var bugün öğleden sonra bir doktora göstersem daha ii olacak sanırım çatladı çatlamadı derken en azından meraktan kurtulmuş olurum acaba erkenmi yumurtladım yada geçmi olacak anlamadım k :) dün akşam tam denemek üzereydim son anda hayır hayır deyip vazgeçtim eşimde neye uğradığını şaşırdı boşa gitti spermcikler :69::)) biz kadınlar cidden komiğiz :):90:

teravetcim sayfaya gelmenin şerefine sana bekleyen sorularımı bı ileteyim doktorum gibi hissedıyom artık :69:
bılıyorsun ben 3 aydır ateşimi ölçüyorum 3 aylık ateşim sonucunda 14 ila 16.günler çatladığımı anladım
1.ay =14 2.ay=16 3.ay=15in biitiği 16.günün basladığı gece idi
akıntımı sadece bu ay bukadar takıp ettım 8.gün saydam uzayan akıntımı gördüm ertesı günde geldi,ondan sonrakı 5gün koyu krem kıvamındaıslaklık şeklınde hissettım
budurumda buay için bana tarıh verırmısın canım lütfen ilk denemeye baslamak istiyorum artık:17:
28.06.2011 saat 21:00
27.07.2011 saat 11:30
25.08.2011 saat13:30
22.09.2011 saat10:00
regl tarıh ve saatlerımde bunlar
baska yazmam gereken unuttuğum bılgi varsa hatırlat teroş :54:

Merhaba arkadaslar bende bu ay erkek bebek ıcın denemeye gectım ovulasyon testı aldım yarın yapmaya baslıcam yumurtalama hesaplamada 8,13 arası sanslı gunlerınız dıyo hamıle kalmak ıcın ama ben erkek bebek ıstedıgım ıcın yumurttalayı tam tutayım dıyorum acaba erkek bebek ıcın baska bısıler yapan arkadaslar varmı ben gıbı

bugün doktora gittim 18 milim olmuş herşey yolunda nurtopu gibi yumurtan var dedi :64:her an çatlayabilir önündeki 3-4 günü iyi değerlendir dedi yarın sabah yada akşam açılışı yapmayı düşünüyorum kısmetse inşallah hayırlısı ise olur olmaz ise öbür ay devam büyük ihtimal bu akşam yada yarın sabah test pozitifi gösterecek hepimize bol şans:nazar:

Kızlar sabah yaptığım test boş yüz çıkmıştı şimdi kasık ağrım artınca az önce yaptım nihayet güldü bana :)gülen yüzü gördüm yani önümdeki 24 saat içinde çatlayabilirim :)) yehuuu hayırlısı ise tutar inşallah

bugün doktora gittim 18 milim olmuş herşey yolunda nurtopu gibi yumurtan var dedi :64:her an çatlayabilir önündeki 3-4 günü iyi değerlendir dedi yarın sabah yada akşam açılışı yapmayı düşünüyorum kısmetse inşallah hayırlısı ise olur olmaz ise öbür ay devam büyük ihtimal bu akşam yada yarın sabah test pozitifi gösterecek hepimize bol şans:nazar:

hayirlisi canim, benim doktorum 2 cm catlar demisti..tam seninkide uyuyor..gülen yüz ciktiysa cok güzel..sana bol sanslar canim....

Petunya cım

senin için de hep dua ediyorum

hayırlı sağlıklı bir bebek versin sana inşallahhhhhhhhhhh tez zamanda Rabbim

gazannn mübarek olaaaaaaaa:9:

Kızlar sabah yaptığım test boş yüz çıkmıştı şimdi kasık ağrım artınca az önce yaptım nihayet güldü bana :)gülen yüzü gördüm yani önümdeki 24 saat içinde çatlayabilirim :)) yehuuu hayırlısı ise tutar inşallah

hayırlısı canım tez zamanda güzel haberlerini alırız işallah........:))))))))))):64:

merhaba canlarim bende sizere hep dua ediyorum Allahim kk kardeslerime gönlündekini ver diyorum insAllah kabul eyler, ben bekliyorum simdi haftaya kadar bakalim ne cikacak olmasa bidaha aya Allaha hep dua ediyorum insAllah tutmusdur....

pertunyaaa hadi hayirlisi canim insAllah olur

28 günde bir adet gören kadınlara uygulanabiliyorr. sadece cinsiyet deil ayrıca en sağlıklı bebek olması içinde uygulanan yöntemm...bir kadının 28 günde bir menstrüasyon döngüsü wardır.adet gününün ilk başlangıcı 1. gün olarak kabul edilir. bu günden itibaren sayıldığında 14. günde kadın ovulasyon yapar yani ürettiği yumurtayı follopion tüpüne döllenebilmesi için gönderir bu zmandan önce çiftler birleşse bile yumurta follopion tüpüne geçmediği için döllenme olmazz... bebeğin sağlıklı olabilmesi için yumurtanın en kaliteli olduğu gün 14,15,16. günlerdir.. eğer bu günler içerisinde birleşme olursa kız ihtimali %49 erkek ihtimali%51 dir.erkek spermleri kadın rahmine ulaşması aşamasındaa y krozomları x kromozomlarından 3 kat daha hareketli ve hızlıdır.ama y krozomlarının unuttuğu bir şey vardır.çok ilginçtir ki bu zamanda yumurta acayip seçicidir...tıpki çok talibi olan bir kızın en iisi ve en yakışıklısını seçmesi gibi:90: ama hız faktörleri sayesinde y krozomları yumurtaya en erken şekilde ulaşırr.ve yumurtanın kendilerini kabul etmelerini bekler..şanslı olan y kromozomu %2 lik farkla yumurtayla birleşirr..ve işte bir erkek embriyoo:1:en sağlıklı birleşim bu zman gerçekleşir..yumurta ve spermler en canlı zmanında ve en kaliteli zamanındadır..diyelimki çiftler bu günler içinde birleşmedi..bebek için az bir zamanları kalmış demektir..çünkü yumurta 24. günden sonra kendini inflak edicektir..ama bu yumurta boş yere atılmak istemez döllenmek ister garibimm:27:çiftler 21,22,23. günler içerisinde birleşme sağlarlarsa artık y lerin bir üstünlüğü yoktur..aynı anda hem x ler hem y ler rahme doğru koşturur..ama y lerin bir dezavantajı wardır.. hem az ömürleri wardır..hemde artık yumurta seçici deildir.ilk gelene kalbini açar..yolda yarısı mefta olan y lerden önce çoğunlukla x ler warır.we şampiyon olarak yumurtayı döllerlerr.ve bir kız embriyo:87: isviçre de genelde bu yöntem doktorlar tarafından önerilioo..kesin tutucak die de bi kaide yok.. bende tuttu..:49:hatta bu durumdan hocam bile haberdardı..iddaa girmiştikk:1: kadın rahmine boşalan 3 milyon spermden yalnızca3,4 tanesi yumurtaya ulaşır..kalan milyonlarca embriyo döllenme olması için tek spermin yumurtaya ulaşması için yol açar, savaşır ve enerji için kullanılır...bu olay embriyologlar tarafından ulubatlı hasan öyküsüne benzetilir. kaleyi fethetmek için 1000 asker savaşır..biri kaleye bayrağı dikerr:51:
Buna nedersiniz kizlar

Back