- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.961
kızlar
cennetgözlüm ü merak ediyorum ben
eğer onda tutarsa yani kız olursa doğru yoldayız demek
benim açımdan ikinci ispat olacak...komşuma da aynını önerdim ve kızı şimdi kucağında :))))
eğer vaktiniz varsa en fazla 2,5 ay sonra cennetgözlüm ki belli olur
Kızlar defter işaretini müşteri hizmetlerine sordum testi okumadığı anlamına geliyor dedi nedeni idrar dolu kapta az bekletmek olabilir dedi yani ben 10 saniye daha bekletsem eyi olcekti neyse deneyim oldu :) vay be unutmuşum böle şeyleri neyse iş başa düşünce her şeyi yeniden öğreniyor insan
İnşallah canım hepimizin gönlüne göre versin inşallah
sendende razı olsun ezgin şu ateş ölçmeyi bu ay geçti benim ama önümüzdeki ay yapayım bende her sabah aynı saatte dilimin altından ölçüp kağıda not almam yeterli galiba değilmi yükseldiğindemi çatlama oluyor düştüğündemi ?
bende yeniyim canim fazla bilgim yok ama böyle biliyorum ates düsünce ve öbürkü gün yükselirse yumurtlaman olmus oluyor önemli olan düsmesi bence.Allah kolaylik versin canim bende zor derdim simdi uyaninca agzima hemen sozuyorum aslinda yazmanla anliyamazsin canim böyle ölcme kayidi var internete bak bi insAllah bulursun ben yurtdisinda öyle yapiyordum
umarım uzamaz canım ben bu ay başilıcam kısmetse hemen olmaz belki ama yinede heyecan başladı rabbim hayırlısını versin hepimize
benimkide sadece tahmin tutmayadabilir tabi seninki geç çatlamış olabilirmi acaba bekleyip görmek gerek sanırımtest resmen sana demiş okuyamıyorum ablaa dıye
yaklaştığını bılıyor olman güzel tahmın edebılsem bende ne iyiolurdu.arada yapta kaçırma ozaman
benım ateş dün fırlayınca ben çatladı sandım bugün düştü eskı yerıne çok tuhaf acaba çatlamadımı demeye basladım
evet baya pahalı idi öyle kalmış aklımda ama alalı bir seneyi geçti benim 20 çubuk var biri yandı :) evet kısmetse bu ay deneme yapacağım canım bakalım ilk ayda tutar diye umudum yok ama açılışı yapıcam sanırım :)evet canim bende ilk yaptigimda 3 tanesinde cikmisti defter isareti yani iyi takamamisim yerine...mubarekler bi de pahali....sen isedigin kapta 15 saniye felan beklet bide iyi tak sonra o sey yanip soner ve kaptan cikar bekle....cok guzel calisiyor bende kullaniyorum...sen bu ay mi yapacan deneme?
Anladım canım ya üşenirim galiba ben buna en güzeli testi yapmak çubuklar bitene kadar yolu var :)bu arada 2 saat sonra yapıcam gene test bakalım ne çıkacakbende yeniyim canim fazla bilgim yok ama böyle biliyorum ates düsünce ve öbürkü gün yükselirse yumurtlaman olacak oluyor önemli olan düsmesi bence.Allah kolaylik versin canim bende zor derdim simdi uyaninca agzima hemen sozuyorum aslinda yazmanla anliyamazsin canim böyle ölcme kayidi var internete bak bi insAllah bulursun ben yurtdisinda öyle yapiyordum
benimkide sadece tahmin tutmayadabilir tabi seninki geç çatlamış olabilirmi acaba bekleyip görmek gerek sanırım
evet baya pahalı idi öyle kalmış aklımda ama alalı bir seneyi geçti benim 20 çubuk var biri yandı :) evet kısmetse bu ay deneme yapacağım canım bakalım ilk ayda tutar diye umudum yok ama açılışı yapıcam sanırım :)
Anladım canım ya üşenirim galiba ben buna en güzeli testi yapmak çubuklar bitene kadar yolu var :)bu arada 2 saat sonra yapıcam gene test bakalım ne çıkacak
bu sefer herşeye uydum ama yine olmadı ya testler bozuk ya makinesi bozuk hiç anlamadım gene defter çıktı okumadı nerde yanlış yapıyorum bilemedim 15 -17 saniye arası idrarda tuttum sonra makineye yerleştirdim oklar uç uca gelecek şekilde bekledim bekledim ama sonuç malesef okunmadı olduniye böyle oldu hiç bilemiyorum bunlarda son kullanma süreside yoktur sanırım beklemekten bozulurmu test bilmiyorum ki :44::44:
Senin makinami var 1 kerelik testler yok mu orada clearblue falan yada baskasi
bu sefer herşeye uydum ama yine olmadı ya testler bozuk ya makinesi bozuk hiç anlamadım gene defter çıktı okumadı nerde yanlış yapıyorum bilemedim 15 -17 saniye arası idrarda tuttum sonra makineye yerleştirdim oklar uç uca gelecek şekilde bekledim bekledim ama sonuç malesef okunmadı olduniye böyle oldu hiç bilemiyorum bunlarda son kullanma süreside yoktur sanırım beklemekten bozulurmu test bilmiyorum ki :44::44:
hayir yanlis once makinaya yerlestireceksin............sonra idrarla temas edecek temas ettikten sonra yanip soner hemen cikar va bekle o yuzde hata veriyor sanirim.....
Hay Allah razı olsun mart21 ya bende bir tuhaflık olduğunu sezdim ama nerde hata yapıyorum anlamadım evet kesinlikle dediğinden dolayı oluyor yazık oldu 2 çubuğuma :) neyse sağlık olsun ya valla çok sağol arkadaşım yaüçüncüyüde heder etmeden yetiştin valla akşam yapıp sonucu yazarım iyi akşamlar herkese
naz81 ben denememde nezaman ilişki yapıcam pekine kadar karışık çatlamalarım var nerden bılcem 3 gün öncesini ayyy kafayı yicem
Valla oldu canım ya çok teşekkür ederim sana iyiki uyardın beni dün akşam dediğin gibi yaptım okudu ama daha ovülasyon yok boş surat çıktı gülen yüz henüz çıkmadı kendi tahminim cmt -pazar olacak gibi ama tahmin sadece hepimize başarılar :) tekrar teşekkür ederimhadi hayirlisi canim insallah olur bu defa 3 cu de tutar haber edersin artik....basarilar..........
evet canım ya sağolsun uyardı arkadaş o şekilde yapınca oldu yani okudu ama gülen yüzü henüz göremedim yapmaya devam edicem bakalım Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah canım sağolPentunya hadi hayirlisi canim iyi ögrendin arkadasdan nasil olduyunu..Allah gönlündekini versin insAllah hepmize
yaptım canım oldu meğer ben yanlış yapıyormuşum 2 tane heder ettim ama olsun arkadaş uyardı sağolsun üçüncüyü heder etmeden :)petunya
yaptınmı testi? oldumu bu kez?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?