• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Günaydin Pentunyaa canim sende mi erkek bebis istiyorsun?
Tek iliski mi yapacaksin? ne düsün dün?

canım benim için cinsiyet gerçekten farketmiyor yani hani laf olsun diye değil gerçekten sadece hayırlı,sağlıklı,akıllı evlat diliyorum hepimiz aynını diliyoruz ama benim durumum sizinkinden biraz farklı olduğu için cinsiyet seçmek bana lüks geliyor inşallah ikinci bebeğime sizin gibi dener uygularım önceden gönlümde erkek vardı o hissiyatta geçti şu an benim
olur ise inşallah ilk bebeğim olacak malesef daha önce 2 bebek kaybettim(biri kız biri erkekti) bunda sağlık dışında birşey geçmiyor gönlümden Allahım hepimize gönlümüzdekini versin ama bana göre yumurtlama dönemi hamile kalmak için en uygun zaman o yüzden o döneme getirmeyi planlıyorum ama tek ilşki düşünmüyorum 2 yada 3 olabilir o dönemleri en güzel şekilde değerlendirmeyi planlıyorum genelde 2. yada 3. ay hamile kalıyorum ama bu sefer ne olacak hiç bilmiyorum herşeyin hayırlısı olsun diyorum

olmasina sevindim canim:)haydi hayirlisi....
sağol canım

Son düzenleme:
canım benim için cinsiyet gerçekten farketmiyor yani hani laf olsun diye değil gerçekten sadece hayırlı,sağlıklı,akıllı evlat diliyorum önceden gönlümde erkek vardı o hissiyatta geçti şu an benim
olur ise inşallah ilk bebeğim olacak malesef daha önce 2 bebek kaybettim bunda sağlık dışında birşey geçmiyor gönlümden Allahım hepimize gönlümüzdekini versin ama bana göre yumurtlama dönemi hamile kalmak için en uygun zaman o yüzden o döneme getirmeyi planlıyorum ama tek ilşki düşünmüyorum 2 yada 3 olabilir o dönemleri en güzel şekilde değerlendirmeyi planlıyorum genelde 2. yada 3. ay hamile kalıyorum ama bu sefer ne olacak hiç bilmiyorum herşeyin hayırlısı olsun diyorum

sağol canım

Canim benim Allah hayirlisinla kucayina bebeyini nasip etsin canim benim insAllah tutar bu ay

canım benim için cinsiyet gerçekten farketmiyor yani hani laf olsun diye değil gerçekten sadece hayırlı,sağlıklı,akıllı evlat diliyorum hepimiz aynını diliyoruz ama benim durumum sizinkinden biraz farklı olduğu için cinsiyet seçmek bana lüks geliyor inşallah ikinci bebeğime sizin gibi dener uygularım önceden gönlümde erkek vardı o hissiyatta geçti şu an benim
olur ise inşallah ilk bebeğim olacak malesef daha önce 2 bebek kaybettim(biri kız biri erkekti) bunda sağlık dışında birşey geçmiyor gönlümden Allahım hepimize gönlümüzdekini versin ama bana göre yumurtlama dönemi hamile kalmak için en uygun zaman o yüzden o döneme getirmeyi planlıyorum ama tek ilşki düşünmüyorum 2 yada 3 olabilir o dönemleri en güzel şekilde değerlendirmeyi planlıyorum genelde 2. yada 3. ay hamile kalıyorum ama bu sefer ne olacak hiç bilmiyorum herşeyin hayırlısı olsun diyorum

sağol canım

cok uzuldum canim:( insallah senin icin hayirlisi olsun...Allah yardimcimiz olsun...benimde 3,5 yasinda bir kizim var ve simdi ikinciyi istiyorum.erkek geciyor gonlumden:) hayirlisi tabi kizim olursada aslan gibi kiz annesi olurum:)hakkimizda hayirlisi tabi......

gelincik özelden yazamadım.100 mesajı doldurmamışım daha bugün 19.gün. en son dün yaptım testi hala silikti ya ben testi yanlış yaptım ya da test hatalıydı. tabi üçüncü bir şık daha var ben yumurtladım. ama ben yumurtlamadığımı düşünerek 14.günü de değerlendirdi. bat 15 ekim bakalım artık bu ay görücez ne olcak

sizleri okuyunca bana da bir şevk geliyor Allahım kız erkek farketmez ben bir bebek daha doğurmak son hamileliğimde jübile yapar gibi her anını değerlendirerek geçirmek bol bol fotoğraf videolar çektirmek istiyorum diğer hamilelimde 1 -2 tane onda da karnımı gizlemişim bunda özellikle göbişimi çekecem işte böyle dolup taşıyorum bugün o şevkle ovulasyon testi de yaptım ikisi de silikti yarın bir daha yapacam koyu gördükten sonra 36 saat sonrasıydı yanılmıyorsam ilişki di mi?neye yarıyacaksa yumurta var ama sperm yok..... Allahım erkek istiyorum ama eşim kaçtıkça anladım ki ben bir daha doğuramıyacam 7 aydır bunu sıkıntısını yaşıyorum demekki ben erkek dedikçe Allah eşimin kalbini katılaştırıyor bebek diycem bundan sonra Allahım sen bu aciz kulunu sevindir ,dualarını kabul et..... 36 ya girecem kasımda olsun artık yaşım iyice geçmeden... bir daha bebek emzirmek koklamak istiyorum..........................​

gelincik özelden yazamadım.100 mesajı doldurmamışım daha bugün 19.gün. en son dün yaptım testi hala silikti ya ben testi yanlış yaptım ya da test hatalıydı. tabi üçüncü bir şık daha var ben yumurtladım. ama ben yumurtlamadığımı düşünerek 14.günü de değerlendirdi. bat 15 ekim bakalım artık bu ay görücez ne olcak

su testin resmini cekip yolla bi bize bakalim dogrumu yapiyorsun yanlismi canim....

cok uzuldum canim:( insallah senin icin hayirlisi olsun...Allah yardimcimiz olsun...benimde 3,5 yasinda bir kizim var ve simdi ikinciyi istiyorum.erkek geciyor gonlumden:) hayirlisi tabi kizim olursada aslan gibi kiz annesi olurum:)hakkimizda hayirlisi tabi......
Canım benim Allah gönlünden geçeni versin inşallah güzel haberlerle dolsun burası inşallah

sizleri okuyunca bana da bir şevk geliyor Allahım kız erkek farketmez ben bir bebek daha doğurmak son hamileliğimde jübile yapar gibi her anını değerlendirerek geçirmek bol bol fotoğraf videolar çektirmek istiyorum diğer hamilelimde 1 -2 tane onda da karnımı gizlemişim bunda özellikle göbişimi çekecem işte böyle dolup taşıyorum bugün o şevkle ovulasyon testi de yaptım ikisi de silikti yarın bir daha yapacam koyu gördükten sonra 36 saat sonrasıydı yanılmıyorsam ilişki di mi?neye yarıyacaksa yumurta var ama sperm yok..... Allahım erkek istiyorum ama eşim kaçtıkça anladım ki ben bir daha doğuramıyacam 7 aydır bunu sıkıntısını yaşıyorum demekki ben erkek dedikçe Allah eşimin kalbini katılaştırıyor bebek diycem bundan sonra Allahım sen bu aciz kulunu sevindir ,dualarını kabul et..... 36 ya girecem kasımda olsun artık yaşım iyice geçmeden... bir daha bebek emzirmek koklamak istiyorum..........................​

Suzan eşinle konuş bence tatlı tatlı belki ikna olur oda ister ise işin daha kolay olur yoksa stres olursun gerilirsiniz
inşallah yine anne olur gönlünden geçenleri yaparsın sevgiler...

dün akşam gene test yaptım hala boş surat umarım test yapmaya geç başlamamışımdır gerçi bana göre biraz geç olacak cmt -pazar gibi sanki ama bilemiyorum erken olup geçtiysede sağlık olsun ne edem ama düşünüyorum erken olsa ağrı,akıntı mutlaka bir sinyal olurdu hiçbiri olmadı o yüzden bekliyorum gülen yüzü görmeyi hayırlısı bakalım bu arada teravet vardı nerelerdesin teravet ya gelmez oldun gelde bak hele yumurtluyoz :) ne edek bacım
benim son 3 ay regl tarihim 31 temmuz,24 ağustos,23 eylül normal bir çok sitede olan ovülasyon hesaplayıcılarına girip hesap yaptığımda ovülasyon günümü 6 ekim veriyor (yani dün) ama bende hala tık yok testte göstermiyor bende belirti hissetmiyorum

slm kizlar bu gun en sonunda adet oldum bir defa denemistik tutmadi...artik bakalim 3 -4 ay daha erteliycem herhalde...ama burayi hep takip edecem biraz takviye alcam yani keci boynuzu pekmezi icmek istiyorum.esimede icircem herhalde...2 ay denedik tutmadi.acaba neden? kizima ilk ay hamile kalmistim...uzuluyorum aslinda...birde incir kuru deniycem o da yumurta sayisini artiriyomus...hayirlisi artik.....

dün akşam gene test yaptım hala boş surat umarım test yapmaya geç başlamamışımdır gerçi bana göre biraz geç olacak cmt -pazar gibi sanki ama bilemiyorum erken olup geçtiysede sağlık olsun ne edem ama düşünüyorum erken olsa ağrı,akıntı mutlaka bir sinyal olurdu hiçbiri olmadı o yüzden bekliyorum gülen yüzü görmeyi hayırlısı bakalım bu arada teravet vardı nerelerdesin teravet ya gelmez oldun gelde bak hele yumurtluyoz :) ne edek bacım
benim son 3 ay regl tarihim 31 temmuz,24 ağustos,23 eylül normal bir çok sitede olan ovülasyon hesaplayıcılarına girip hesap yaptığımda ovülasyon günümü 6 ekim veriyor (yani dün) ama bende hala tık yok testte göstermiyor bende belirti hissetmiyorum

canim kac gunde bir adet oluyosun.ee yumurtlama sivisini felan hissetmediysen yumurtlamamissindir.aslinda testi gunde iki defa mi yapsan acaba?yani kacirmamak acisindan

canim kac gunde bir adet oluyosun.ee yumurtlama sivisini felan hissetmediysen yumurtlamamissindir.aslinda testi gunde iki defa mi yapsan acaba?yani kacirmamak acisindan

canım günde iki kere yapıyorum az önce yaptım hala gülmedi bana :) ama çok hafif ağrı ve akıntı başladı gibi hissediyorum bence geç yumurtlama olacak galiba normalde 26-27 günde bir adet oluyordum ama geçen ay neden bilmiyorum 30 güne uzadı o yüzden birşey diyemiyorum ama genelde çok net hissederim kasık ağrımı ve akıntımı sanki yeni yeni oluyor gibi yada bu ay yumurtlamayadabilirim bazen olabiliyor malum hayırlısı inşallah seninde regl gelmiş olsun vardır bir hayır üzülme elbet olur sen ovülasyon kiti ile mi denedin yani pozitif çıkıncamı ilşki oldu 2 aydır böylemi deniyorsun ? tek ilşki mi?

döngün kaç gündü senin canım

bilgisayarım bozulmuştu. 1 hafta tamirde kaldı. kızım masadan aşağı uçurmuş :))

Topiğe girdim sayfa yok :52::52::52::52::52::52:

benim profilden mesajlarımı arattım da öyle girdim bir ohhhhhhhhhhhh dedim :34::64::62:

neyseki sayfa taşınmış......:9::9::9::9::9::9::9:

bende sasirdim sayfayi bulamicam diye...zaten sizleri yeni buldum hemen kaybetmek istemyiorum..

bugün daha cok adet sancim basladi...kesin tutmadi kizlar demmekki cok uzak 4-5 gün...kendime stress yapmiyorum simdi..dün chefimler konusmam vardi süresiz beni ise aldi..yani burda almanyada farkli hamile kalsam 3 sene annelik iznim var arti bir sene annelik parasi aliyorum ve cocuk büyüyünce is yerimi kaybetmemis olucam..tabi calisirmiyim calismammi orasini allah bilir ilerde ama kendim garantide olurum sonucta...

hergün yeni yeni seyler icin alis veris yapiyorum...bol kalziumlu seyler doldurdum gene..canim neler cekiyor ama yemicem...adet olayim yumurtlamam gecsin birgün icin bayram ilan edicem kendime ne istiyorsam yicem vallahi....

iyi aksamlar kizlar size öptümmm

dedım tamam kesın burasıda kapandı ayy nasıl üzüldüm canobebek gibi yazdığım msjlardan arattım bulunca sevındım merhabalar tekrar :66:
terveettt hoşgeldin gitme bi yere bidahaa
allah korumuş kızını ya üzerine düşse neyse :54:

Back